Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Nasıl çıkıyor bu? Yeşil mi? Belli bir şansla düşme oranı var olanlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Afterdeep said: Nasıl çıkıyor bu? Yeşil mi? Belli bir şansla düşme oranı var olanlardan? evet profes gore dusuor ne kadar cok o kadar cok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Ben giremiycem bu gece inanılmaz yorgunum, arazi vardı onu napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 muteahite vericez orayi, dukan+2 daire alicak gerisi bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 aldım ben onu sana ötekini ayıracam yapacak bişe yok, millet sulanmaya başlamıştı yoksa asfaf. ayın 4.de yıkılıyo öteki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Dreamfury zaten 2 veya 3 katlı arıyor . garaj satışlarıyla zaengin oldu oyle tek katlılarla igilenmiyor. Malikane alıcak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Saykoleo said: aldım ben onu sana ötekini ayıracam yapacak bişe yok, millet sulanmaya başlamıştı yoksa asfaf. ayın 4.de yıkılıyo öteki de. Tamam papito benim acelem yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 herkes tarlasinin adresini bi yazsin bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Totemic nerdesin tarla bulduk sana ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bende aldım geliyorum beylers wanted saolsun bootcamp yüklicem simdik kol kanat gerin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 dostum burasi archeage, kol kanat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 300 milyor bayılıosn herşeyimn oluo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 149.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 lesser ulke paralarinin bi onemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 3k honor farmlamamız gerek ya. honor vendoru cloak satıyor. bubble'dan fln çıkartan cloak var. cc immunity veriyor 1 sn üzerindeki herşeyi kaldırıyor. must have pvp için, oyun değiştirir. her zone da sanırım 200'e kadar kill questi var, 50-100-200 şeklinde, totalde 700 veriyor sanırım her biri. 3 kişi girsek sanırım 20 dk'da bir zone biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 o cloacklar zamanlı degilmi 15 gun 30 gun falam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ivet, süreleri bitene kadar alpha biter asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 vergiyi veremeyince gelen icra memurlarinin onunde icindekilerle yaktim tarlayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 karakteri ne acayım sizin yanınızda takılabilmek icin fark ediomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 biz batıdayız nui/elf açarsan bizle oynayabilirsin anca, ama doğuda da bi iki kişi var paticikten galiba. annen inc. batıda ama adfaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 batı o zaman annen inc için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 online'ım ben nickini söylersen inv atarım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Biz batının ahlaksızlığını almadık. Server nasıl dağılmışsa doğu ahalisi her ne şartla olursa olsun pvp modunda batı ahaliside yanında adam kessen ben pve me bakarım modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar