bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ARKADAŞLAR OYUNA GİREMEYECEĞİM İÇİN KAPATTIRDIM KUSURA BAKMAYIN, ALET BİR SOĞUSUN YETER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 nuileri harcamadan kalkarsa tatsız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bingildak said: abi lvl 40 mavi setimi aldım, enchantler bastım, oyuna girip oynayacak vaktim yok Biz daha oyunu alamadık edep yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 150 dolares mi bayıldınız şimdi oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 almayı düşünen varsa pm atsın ucuza ayarliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 beyler oyun patladı. alanlar pişman satıyorlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 yok ya hiç giremiyorum işten dfgd alan çıkmazsa temmuzda oynarım anca ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Evet Son 16x16 mıda aldım .... şimdi 4 tane 24x24 farm evi arıyacagım Bu arada verrgilerim sanırım 100 goldu buldu haftalık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Abi nasıl ya ben 1 tane dahi bulamamısken sen dördüncüsünü alıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Sağ salim geldim ağaçlarımı tazeleyip bayılıyorumi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Lorein e de buluyoruz şu an ... bende para bitti kasamaya gitmem gerek ama öbür tarafdada uzay gemisi bekliyor ... Ne yapıcagımı şaşırdım . Oglum minecraft oynuyor arklarıyla bari ona archeage i kaskallamaya çalışayım daha çok gold lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Abi ben neler çektim bu hafta, bana bulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 100 goldla 80 gold arası alıyoruz para hic sorun degil dolandırılmamak sorun . Benim adamdan 4 tane 16x16 aldım birine ev digerlerine tarla koydum yani saglam adam . lorein alıcak yarın ondan sonra sana alalım. totemigede dedim alalım o yok dedi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 nuilerle ben 9.9 mount aldım bugün, birazını erittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 olm birazdan benim farmın orası komple yıkılıyo lan gelin asdfasfasdf ben hafif çakırkeyifim adamlara stun yerine buff atarsam kusura bakmazsınız. yanlış alarm ya yarın gece yıkılıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 tam evimin onunude sabaha dogru satın aldım ... iki yan parselide alırsam 24x24 koyabilecem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 huzur 8x8de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 valla bende 16x16'yi 80g'ye satin aldim cindestone'nun kuzeyinde, bingildak'a yakın olması lazım. aslında satan eleman benim kampladığım spota geldi. birlikte kapişip, aldık spotu. yarın bişiler ekerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Ercü chatten yazıyordu ben 200 gold daha gormedim diye. . Balıkcılık oyundaki en iyi gelir kaynagı sandıktan cıkan nui ve gildalarla muratcan akıncıların lideri 5 ticaret gemisi 1 tane buyuk ev alıp sattı 1000 golda yakın para yaptı sırf guild icin balıkcılıktan .. Oyunda gordugum en guzel ev dizaynlarından biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 akirafes said: 100 goldla 80 gold arası alıyoruz para hic sorun degil dolandırılmamak sorun . Benim adamdan 4 tane 16x16 aldım birine ev digerlerine tarla koydum yani saglam adam . lorein alıcak yarın ondan sonra sana alalım. totemigede dedim alalım o yok dedi . abi ben nezaketen hayır dedim sende hiç ısrar etmedin ki. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 beyler siz rusyadamı yoksa su kazık eu alphadamısınız ? bide bu alpha surekli acıkmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 biz zenginlerin oldugu yerdeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 rusda oynayan yok ya, herkes euya geçti bildiğim kadarıyla. blackrose varsa vardır ama oda ay sonunu bekliodu haftaya beklioruz onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Evet ben de oynamıyorum artık rusta, 1 hafta kadar hiçbir şeye giremeyeceğim için de almadım şimdilik, haziran 10 gibi akıyorum. Size balık tutmayı öğreticem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Aha inanmıyorum @imamizer kanlı canlı karşımda gate actım gecmesi icin 1 dakka sonra gecti. - Aaa abi burdadamı gate varmış ? Hic unutmıyacagım Kulaklarımda ise sesi hala yankılanıyor - Ben ciftci olmıyacagım Olmıyacam! Ama o sıra eşegini almak icin havuc ve sogan ekiyordu ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar