Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lorein e de buluyoruz şu an ...
bende para bitti kasamaya gitmem gerek ama öbür tarafdada uzay gemisi bekliyor ... Ne yapıcagımı şaşırdım .
Oglum minecraft oynuyor arklarıyla bari ona archeage i kaskallamaya çalışayım daha çok gold lazım .
Mesaj tarihi:
100 goldla 80 gold arası alıyoruz para hic sorun degil dolandırılmamak sorun . Benim adamdan 4 tane 16x16 aldım birine ev digerlerine tarla koydum yani saglam adam . lorein alıcak yarın ondan sonra sana alalım. totemigede dedim alalım o yok dedi .
Mesaj tarihi:
olm birazdan benim farmın orası komple yıkılıyo lan gelin asdfasfasdf
ben hafif çakırkeyifim adamlara stun yerine buff atarsam kusura bakmazsınız.

yanlış alarm ya yarın gece yıkılıyomuş
Mesaj tarihi:
valla bende 16x16'yi 80g'ye satin aldim cindestone'nun kuzeyinde, bingildak'a yakın olması lazım.

aslında satan eleman benim kampladığım spota geldi. birlikte kapişip, aldık spotu.

yarın bişiler ekerim artık.
Mesaj tarihi:

Ercü chatten yazıyordu ben 200 gold daha gormedim diye. .

Balıkcılık oyundaki en iyi gelir kaynagı sandıktan cıkan nui ve gildalarla muratcan akıncıların lideri 5 ticaret gemisi 1 tane buyuk ev alıp sattı 1000 golda yakın para yaptı sırf guild icin balıkcılıktan ..

Oyunda gordugum en guzel ev dizaynlarından biri

Mesaj tarihi:
akirafes said:

100 goldla 80 gold arası alıyoruz para hic sorun degil dolandırılmamak sorun . Benim adamdan 4 tane 16x16 aldım birine ev digerlerine tarla koydum yani saglam adam . lorein alıcak yarın ondan sonra sana alalım. totemigede dedim alalım o yok dedi .

abi ben nezaketen hayır dedim sende hiç ısrar etmedin ki. asdf
Mesaj tarihi:

Aha inanmıyorum @imamizer kanlı canlı karşımda gate actım gecmesi icin 1 dakka sonra gecti.

- Aaa abi burdadamı gate varmış ?
Hic unutmıyacagım
Kulaklarımda ise sesi hala yankılanıyor
- Ben ciftci olmıyacagım Olmıyacam!
Ama o sıra eşegini almak icin havuc ve sogan ekiyordu .....

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...