Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 abi baktım nuiler kalkıyomus patchte. ben zaten at için de nui rahat toplarım patch'e kadar. balıkçıyım sonuçta, nui akıyo kafama. yarın güm diye patch gelirse odun gibi ortada kalmayalım dedim ajdglaks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 habersiz gelmez patch, milletin mağdur etmezler harcama fırsatı verirler neyse almışsın artıkın asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 gilda versinler nuilerin yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 işte belli diil hiçbişe bi de diyorum ki, büyük bi guild'e yamanacaksak, elimizde koz olsun. yok bizde eznan var, yok bizde merchant ship var tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 akirafes said: VAAAAY darudayı öldürdünüzmü O benim petim olucaktı onun hayali ile yaşıyordum . Kimse ag falam atmadımı ? 3 kere otobusu kacırdım bugun.... Darudayı neden pet yapmadınız ? rahatlıkla söyleyebilirimki bu nu pet yapmaya guildler kamp kurar ve 100 dolara satılır bu kamp oyun açılınca. boss kesmeee otobüsle mi gidiliyo!!! vay arkadaş ya amma sosyal oyun..adamlar boss 'a otobüs kaldırıyor! - slm arkadas yolculuk nere.. - kısmetse bı daruda yapacağız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 eznan ne istiodu bi yazsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 600 lumber, 500 fabric, 500 ingot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Biri ingotların sorumluluğunu alsın ben lumber ekiyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 önce şuna karar verin lan eznan mı? trade ship mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Ezan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 fakirler için ss koyun ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Bence trade ship alırsak sonra ezan okumak daha rahat olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 durum bu abi şu an eşşekle yük taşıyorum öteki şehre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Balon yok mu, niye esekle gidiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 baktım balon yollarına buraya daha gelmemiş. bi daha bu belediyeye verirsem oy amk. gelmiş de saçma salak bi yere gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Eznan Cutter iki tipi var western eastern olarak savaş gemisi aslında hız:10.8m/s 8topu var + sextant + 6dalgıç tüpü + 4tradepack taşıma kapasitesi eznan Merchant Ship hız: 10m/s (can increase 13m/s) 2 top + sextant(700m etraftaki gemileri gösterio size) + 20 trade pack kapasitesi merchant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 benim aldığım western tabi ki. ilki yani avrupa tarzı olan, çin tarzı diil. gerçi yazmıyo üstünde belki yaparken seçiyosundur. ama westernin maketinden aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 eznan iyidir tabi ama merchant ship şu ara bize daha çok yarayabilir aslında ah'da satıolar mı bu eznanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 eznanın bi havası var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 merchant ship gilda'yla yapılıyo sorun orda. eznan schemaları 45-50g civarı ahde. ama nui'yle alınacak pek bişey yok zaten. bi at var eznan dışında, diğerleri ucuz şeyler hep ahde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 abi ben 50 gilda da yaparım merchant ship için de, sorun olmaz yani. ama işte sıkıntılar var merchant ship konusunda. bazılarımız trade pack taşicak, bazılarımız taşımicak. kim napacak ona karar vermek lazım. çünkü gemiyi park edelim; yükü boşaltalımla olmuyomuş o iş, millet alıp gidiyomuş gemiyi galiba. şu an 28 gilda var bende, odun modun toplanana kadar yaparım rahat 50 gilda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bir düşüş hissediyorum. hype'ı atlattık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 lan solzreed'den cinder'e yelkenlimle gidiyorken yolda iki kişi takıldı peşime zor kurtuldum.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 sana demiştim yanlış secim yelken için... Yapsaydın bir tane azı dişi motifli yelken bak kimse yanına gelmezdi bile.... dün 3 kere aurera ya gectim başarı ile cok iyi bir güzergah buldum galiba ... Ya oyunda gören diyecek amma zengin ama perde arkası işe sırtımda yük elimde kazma devamlı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 16x16 lık tarlaya kadar hype iyi gitti, malesef buraya kadarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar