Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Tokyo Ghoul:4.Anime tırt mı olacak yoksa güzelleşecek mi belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 sabagebuya ben ayı gibi güldüm bu bölüm otobüste insnalar rahatsız ldu sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Bu sezon baktigim animeler: Baby Steps Fairy Tail ARGEVOLLEN Sword Art Online Aldnoah Zero Locodol Sabagebu Encouragement of Climb Rail Wars Akame Ga Kill Montly Girls' Nozaki-kun Guzel bir sezon benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 locodol nasıl? hani sırf gırgırına iki bölüm izliim diyorum ama zamanımı daha iyi mi değerlendir4sem diyorum.. hoş bayram geliyor gebeş gebeş yatarken illa izlerim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Eglenceli, sevimli, zaman gecirmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 rail warsda guzel onuda izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 O 11 seri arasinda en az bekledigim Rail Wars ama o bile guzel. Sezon tam benlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 GERGE said: Bu sezon baktigim animeler: Baby Steps - bu cidden underrated. ARGEVOLL EN - uzun zamandır mecha izlemiyordum. İyi geldi bu. Sword Art Online - Artık plota geçse iyi olur. Bleach tadı verdi. Aldnoah Zero - Argevollen üzerine cila niyetine bu da. Locodol - kawai Sabagebu - Çok gülüyorum buna. Narrator süper Rail Wars - çıtır çerez niyetine. O gün boş kaldığı için izleniyor. Akame Ga Kill - Ne umduk ne bulduk olacak gibi. Montly Girls' Nozaki-kun - over 9000 good.+Barakamon - Slice of life favorim zaten. +Ao Haru Ride-Çok shojo ama güzel. Best sweater ever! Nya nya bros +Tokyo Ghoul - Oishii +Zankyou no Terror - Biraz daha psikopatlaşırsa epic olabilir. +Haikyuu - Yaoi animeymiş bu(Kaede) :D +Sailor Moon - Gözüm alıştı cgi'a. Özlem gideriyorum. Guzel bir sezon benim icin. Bu sezon doydum. Hergün izlediğim bir tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 oni sama aynı ortalamalıkta devam ediyor. neden seviyorum bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Sabagebu 4'u begenmedim, ilk kez kaliteyi dusurduler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Nozaki-kun ilk kismi iyi kahkaha attirdi asdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 TOMODAAAA~! :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Aldnoah Zero müzikleri çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Λ/Z da cok iyi gidiyor, bakin bakmiyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 GERGE said: Λ/Z da cok iyi gidiyor, bakin bakmiyorsaniz. o ne abi aldonah zero mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 tokyo ghoul basligimiz yok mu bizim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 baby steps o kadar mini etek koyup bacakları bok gibi cizince tadı kacıro ınsanın. ya mini etek koyma yada her yeri tweencilere cizdirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 SenariouS said: Nozaki-kun ilk kismi iyi kahkaha attirdi asdfdsf ben de sevdim bunu devam edicem barakamon da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 bu sezonun degil ama mangaka san ı izlememiştim. dun izledim cok guzelmiş izlemeyenler ugrayıp izlesin tam cıtır cerez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 barakamon'u övecek kimse yok mu? çağırsın beraber övelim. çok güzel yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Rail Wars! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 SAO hızlanmaya basladı aksiyona giriyoruz keyifli bolumdu Aldnoah.Zero da gayet guzel gidiyor. ama inaho biraz sessiz op mu ne Onisama biraz meh di gecen bolumlere gore. super hiper overpowered protagonist muhabbeti guzel de bu sefer biraz baydım. bolum sonu bası ve sonu guzel bir açı verebilir hikayeye eger kullanırlarsa. Free! ve Free!Eternal Summer ı izledim. baya kotu. ama izliyorum. spor degil mi lan diye. Ama cok gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Yalnız baby steps harika gidiyor. Her hafta daha da ateşliyor bölümler. 18 Tam turnuva bitti soğur derken konu daha da ilginçleşmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 haikyuu! ve baby steps bomba gibi devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Nozaki-kun... Millet uyuyor, kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar