Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Argevollen 2 daha iyi gibiydi. Sanki mecha degil, military sci-fi olmus ama Baen usulu. Guzel ama, bakmaya devam. Muzikler de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Argevollen iyi başladı, iyi gidiyor. Biraz azaltsalar şu ganbaru geyiğini süper olacak ama adamların hayat anlayışı bu. Birşey diyemiyorsun. Tokyo Ghoul, o nasıl muhteşem bir openingdir... Fena sardım buna. Haypu desu. Locodol'u da sevdim. İçimde daha da fazlası çıkacak gibi bir his var. Rokujouma no Shinryakusha da o günün boşluğunda gider. Zankyou no Terror boş hissettirse de izlenebilir geldi. Offf tüm senelik animeleri bir sezona sığdırmışlar hayvan herifler. Funimation... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Kroshitsuji circus hen, yandan yemiş hellsing havası var. Ehh işte yoklukta seyredilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Kuroshitsuji remake mi, yoksa sidestory filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 said: The TV series will adapt the Noah's Ark Circus Arc, picking the manga story back up from the point at which they diverged. This arc immediately follows the Curry Contest Arc in the manga, which ended at episode 15 in the first season of the anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 tokyo esp gai rei zero'nin prequeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Öyleymiş oha oha dedim.Ama tutmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 tokyo esp de iyimiş, x-men the anime direk. yalnız ga-rei zero'nun prequeli değil, sadece aynı evrende geçiyormuş sanırım. işte easter egg gibi bazı sahneler gösterebilirlermiş sadece, konudan bağımsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 time line olarak dedim paralel evrende olabilir. Adam nedense inatla gai rei anime yapmiyor sadfsdf ama guzel olabilir yomi gozuktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ne yomi mi var http://i.imgur.com/0wqxwRp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 tokyo guuru'da sansürleyecez diye 5-6 saniye ekranı baştan aşşa karartmışlar, görünce ahahahassiktir diyip kapadım sansürsüz versiyonu gelsin öyle izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Barakamon düz ama eğlenceli. Devam ederim buna. Bu arada Haikyuu çıkmış. yooşşşşş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Kahretsin Haikyuu. Ooooof adrenalin doldum oturduğum yerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 sanırım haikyuunun en komik bölümü falandı ya tabi yine gaz orası ayrı geberdim şurda http://i.imgur.com/AvmRA8j.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Baby Steps de tam gaz devam ediyor. Bu sezon harbiden doyurucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Haikyuu 15 bariz son 7-8 ayın enii anime bölümüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 aynen açtım bi daha izledim bi daha güldüm hele ilk skordan sonraki gaz lsdkg HOAAAA HOAAAAAAAAAAAAAAAAĞĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Aaaabi Sabagebu çok acayip. Mideme kramp girdi gülmekten. Daha yarısındayım. 2. bölüm müthiş. :D Bitti Matrix referansı baya iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Bu sezon yapilabilecek en buyuk hala Sabagebu izlememek olmali. Izlemeyenleri toplayip dovelim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 haikyuu 15 ippo'nun en iyi bolumlerinden herhangi biri ile ayni seviyedeydi oyle soyliyim, izlemeyen varsa seriyi hala. simdi basligini da acacagim, yetti gayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 son sahneyi wallpaper yapabilmek icin indiricem galiba bolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 madcow said: son sahne wallpaperlık http://i.imgur.com/NvZsKdz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 daha cok bunu istiyorum ama guzel bisekilde bulabilmem lazım tabi ama o sahne de cok iyi 2. secenegim de o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 madcow said: daha cok bunu istiyorum ama guzel bisekilde bulabilmem lazım tabi ama o sahne de cok iyi 2. secenegim de o Buyrun efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 ooo eyvallah. eve gidince hemen koyup deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar