Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 tokyo ghoul'da sağlam başladı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 yazdan cok ilkbahara giriyor ama bu topic daha yukarda buna sorayım. Mahouka Koukou No Rettousei izleyen var mı? Nası guzel mi? Bir de tavsiye icin yine burda sorayım Bakura wa Minna Kawaiso Sakurasou no petto na kanojo kıvamlı tavsiye ne olur? sakurasou nun son bolumleri biraz agır gelmisti biraz daha komediye yonelik olması tercihim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 net bir şekilde söyleyeyim, mahouka'ya başlama sakın. ilkbahar başlığına bakabilirsin ne kadar kötü olduğunu görmek için şimdi tekrar yazamayacağım. her hafta ne kadar kötü olduğunu söylemek için izliyorum sadece :p tavsiye olarak bu sezondan glasslip'e bakabilirsin, slice of life romance route gidecek gibi gözüküyor. tokyo ghoul, pv'den bellidi zaten baya başarılı. glasslip, transfer student 3edgy5me şekilde girişti argevollen, shit-tier generic mecha gibi gözüküyor. bütçede düşük. droplarım bunu herhalde. shadows pls. point & click adventure gibi ahaha bakumatsu rock, ultra-gay transformationa rağmen 3 bölüm hakkı verdim. sezonun so bad it's good animesi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 madcow said: yazdan cok ilkbahara giriyor ama bu topic daha yukarda buna sorayım. Mahouka Koukou No Rettousei izleyen var mı? Nası guzel mi? Bir de tavsiye icin yine burda sorayım Bakura wa Minna Kawaiso Sakurasou no petto na kanojo kıvamlı tavsiye ne olur? sakurasou nun son bolumleri biraz agır gelmisti biraz daha komediye yonelik olması tercihim olabilir. honey & clover izle komedi agirlikli istiyorsan love hina olabilir. School rumble olabilir ama mangasini oku derim school rumble'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Geçen sezondan ama yine de cevap olarak; Mahouka o kadar kötü ki dialoglar sırasında beynin acımaya başlıyo. O yüzden izlemeyi bırakamıyorum ama ahahahahah. Kötü anime izlemekten zevk alıyorsan kesinlikle kaçırılmaması gereken bir anime. Sevmiyorsan dokunma ama. Bu sezondan; Bakumatsu Rock: Kötü değil gerçi, ama çok gay ya... Droplarım herhalde. Shirogane no Ishi Argevollen: Bayağı bayık. Broken Blade in kalitesiz bi kopyasıyım diye bağırıyo anime. Instantdrop. Glasslip: Son sahnedeki brezilya dizisi kıvamındaki bakışmalardan bunun tam bir Musical Chairs: The Animation olacağı izlenimine kapıldım, ama yine de güzel gibi, izlenir. Futsuu no Joshikousei ga [Locodol] Yattemita: Pek bi olayı yok, ama yine de eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 glasslip'in devamı nereye gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 "Musical Chairs: The Animation" yorumu Glasslip için, öyle bi anime yok ^^ Satır atlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 bu sezon hıc bısı yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PgQ84l3Iyl8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Cuce said: bu sezon hıc bısı yok ya no tokyo ghoul'un mangaya başladım çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=2wOG2K4CxsM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 tokyo ghoul ilk bölüm güzeldi. eğlendim baya. bi de psycho-pass i yarım bıraktığım da iyi olmuş ya lan. yenisini izlerim. cillop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mecha izlemeyeli uzun zaman oldu. Belki özlediğimden ama beğendim Argevollen'i. Ama nasıl devam eder bilmiyorum. Glasslip ilginç geldi konu ama birşey söylemek için çok erken. Vasat olacak gibi. Locodol eğlendirdi ama bir K-ON değil. Tokyo Ghoul... Oishiiiiiiii desu! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Aldnoah Zero: Güzel lan bu. Harbiden iyiydi. Final baya etkileyici oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 vaperon said: Aldnoah Zero: Güzel lan bu. Harbiden iyiydi. Final baya etkileyici oldu. abi cok hype yapmamistim ama ilk bolumu izledikten sonra baya bir hype yaptim cok iyiydi ilk bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 barakamon en iyi mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Bakaramon'u ben de sevdim. Bu arada gerizekalı Tanaka ya. Midem ağrıdı gülmekten. Haikyuu muazzam gidiyor. Baby steps'i de unutmamak lazım. Yaz sezonu benim için dolu geçecek anlaşıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Cuce said: bu sezon hıc bısı yok ya nasil yok ya? zevksizmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 zevksizim herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Akame ga Kill çok iyi (tu) favorilerime ekledim bunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 mangaka-san to assistant-san ova çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Samurai Jam-Bakumatsu Rock Dunya'yi Kurtaran Adam grade olmus. O ne oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Gekkan Shoujo Nozaki-kun çok eğlenceli ya, aşırı tatlı. Barakamon da güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Ahahahahahahaha allah belanı vermesin aito!!! :D http://www.nyaa.se/?page=view&tid=571829 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 aynen gekkan shoujo nozaki-kun sevdim baya. romantik komedi sevenler kaçırmasın. glasslip, fazla melodrama bağlayıp baymıştı. barakamon da sezonun slice of life animesi olur herhalde. seslendirmeler harika, güldürdü de. tokyo ghoul, aldnoah zero, akame ga kill, zankyou no terror hype trainleri arasında nefes almalık izlenir işte :P DRAMAtical murder; kötüler kötüsü. zaman kaybı. gay vibe'ını da alınca source material'a bakayım, yaoi VN'miş toplel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar