Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 13. bolumdeki espriler inanilmaz iyiydi ahahflkdsj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 off çok güldüm çok özellikle son sahne efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 evet cidden iyi güldürdü son kısım özellikle. iyi ya sardı sayılır gene. yalnız böyle mutlu figüran aile filan görünce 10sn sonrasını tahmin edebiliyorum ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 O maskenin altından da yakışıklı bir surat çıkacak yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 olasi olabilecekleri soyle guncelledim. lanet olasi olabilecekler. wave night raid'e gecer, pyro'yu ikiye ayirirlar. bu kadar mutluluk yeter gari. hatta friendly fire'dan gidebilir. wave'e de nightraid'e gececek sebep cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Wave de var öyle bir nightraid havası olabilir ama Run bence asıl ajan. yada muhtemelen daha kötü niyetli 3.party bir gruptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 outsider o direkt ya. NR degil. revolutionary olacagini da sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Wave Night Raid e katılır mı emin değilim ya, konsept daha çok her bir night raid üyesine karşılık gelen bi jaegers üyesi olması gibi geldi bana. Evil counterpart klişesi gibi. Wave tam ekibe katılmalık karakter, ama Tatsumi ile karakterleri çakışıyor işte ya, sırf o yüzden katılmaz diyorum. Saf ve temiz kalpli taşra çocuğu -> Wave=Tatsumi (ayrıca silahları da aynı) Obur ve deadpan kız -> Kurome=Akame (kardeş zaten bunlar) Sevimli gözüken ama aslında pek te sevimli olmayan kız-> Seryuu=Mine (ayrıca Sheele yüzünden garezi var bunun zaten) Diğerlerinden emin değilim ama Bols ta aniki veya Susanoo herhalde. Özellikle ev işi yapmaları açısından filan Susanoo ile çok benzeşiyorlar. Esdeath in karşılığı da Najenda tabi. Run, Stylish, Leone ve Lubbock birbirlerine karşılık gelmiyolar sanırım. Run ve Leone bir ihtimal, ama çok zorlama olur yine de. İkisi de böyle dışa daha ılımlı ve rahatken içinde daha vahşi bi kişiliği var gibi gözüküyor ama ona rağmen karakterler çakışmıyorlar. Leone öyle ikiyüzlülük anlamında değil, teigusunun etkisi yüzünden hayvansal içgüdü tarzında bir kişiliği var gibi. Run bayağı ikiyüzlü gibi gözüküyor. Lubbock ve Stylish arasında zorlama bile olsa bi bağ kuramadım o yüzden direkt geçiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 oha beynim acıdı, abi bu kadar kritize etmeyin izleyin geçin ya ahah. güzel anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Süper bölümdü, esudesu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 esudesuya ben de bi sempati beslemiyor deilim ama karı hard core sadist ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Zaten bir nane olmayacakta Akame son vuruşu yapar ona bikaç bölüm sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 esdeath direkt http://4.bp.blogspot.com/-h7B68ukHDEI/T0mWeQ02Z2I/AAAAAAAAAsg/PoQGY2VkKDM/s1600/Shishio.jpg Tsuyo kereba iki, yowa kereba shinu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 esdese'in babasının ölürken "la onlar daha güçlüydü biz zayıftık bu nedenle ölmemiz normal yapacak bir şey şey yok kader olarak" diyişi baya komikti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Opening ve ending değişmiş, bence fena olmamış.Yatsufusa çok iyi.Şimdi 1 hafta nasıl beklicez. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 yatsufusa direkt zanka no tachi south olmuş lol, yanda bols da ryuujin jakka shikai zaten ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Yeni OPye bakılırsa evil counterpartların çoğunu tutturmuşum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 dursun açınca eskileri yad ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 devam devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 http://cl.ly/image/151B3k2l0E2e/Screen%20Shot%202014-10-18%20at%2017.41.01.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 6-7 bölümü izledim beraber çerezlik bişi olmuş bu yaptığım hypea acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Nyaa'da çıktı yeni bölüm. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Yeni bolum guzeldi, Kurome OP olmus ama bariz. Kabuto mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 oldukça güzel bir bitişti bölüm için ben çok beğendim(tu) giderek dahada oturacaktır bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar