suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Ulan bi kız vardı arkadaşım , böyle acaip bişeydi beraber dışarı filan çıktık arkadaş muhabbeti , karoake filan yaptık.. sonra ben evlenince filan kızın mesajlarına cevap vermedim.. kız gitmiş Hamit Altıntopla evlenmişabi geçen gün :p bu da böyle bir anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 senden sonra mı kapandı acaba kız teğet geçmiş sktret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 http://www.sporfc.com/images/upload/Untitled-1(24).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 kızın stalklanması 30 sn. kapalı mıydı hep diye soralım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Black-ice said: senden sonra mı kapandı acaba kız teğet geçmiş sktret benden daha stalkerlar varmış demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 abi ne stalku dün haberlerde falan vardı ordan görmüştür adam ki ben de subın yazıyı okuyunca kapalıydı o kız yea falan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ben futbolla ilgisizim valla ne blim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 resimde en sağdaki mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ibretlik paylaşım money talks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 demin hürriyette gördüm olm ünlü şahısların stalklaması mı olur google'a yazıyosun bitiyo fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Kız hep kapalıydı abi ama bi değişik kapalı , yani böyle beymen şalla filan kapatırdı saçları.. bok gibi para vardı bi de kızda :) hatta bigün olanları anlatsam hem futbol camiası , hem magazin camiası hemde benim evliliğim baya karışır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 beymen soyunma kabininde seks yapılmış anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 farketmez ki bu ima bile yeter bu mesajı biraz linkleyip popüler yaptık mı hayatın kayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 suBzer0 said: Kız hep kapalıydı abi ama bi değişik kapalı , yani böyle beymen şalla filan kapatırdı saçları.. bok gibi para vardı bi de kızda :) hatta bigün olanları anlatsam hem futbol camiası , hem magazin camiası hemde benim evliliğim baya karışır :) vivavale said: money talks değişiği bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 şişmanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 whatsapp tan msj yolladım şimdi kıza hayırlı olsun filan diye :) kız önce bi online oldu , sonra hiçbişi gözükmemeye başladı online - last seen filan :) blockladı büyük ihtimal ahaha facebooktan yardırırım biraz da.. " ne çabuk unuttum kızım" tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ayıp oluyor beyler kız evli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 niye mesaj atıyosun lan simdi o zaman önceden siklemiyodun sdf adam hamit peşinde çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 evli kadını niye harasslıyorsun peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 hamit seni dövse ne komik olur sdksfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Hamitin kulağına giderse çok güzel magazin haberi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ulan ayıp oluo diyosun sonra da bi laflar etsem evliliği de medya da karışır diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 sen sunu birak sonrada evlen. halil yanlis yaptin. http://www.sacitaslan.com//g/ca0_0184b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 suBzer0 said: ayıp oluyor beyler kız evli abi alemsiniz ha gerçekten, kendin diyosun şöyle böyle diye, çıkarım yapınca hesabı bize kesiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar