Tori Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 12 sayfa görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 büyük kızın arkadaş çevresine girince sıkıntı oluyor dışlanıyorsun istem dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 yaş problem değil gerçekten. ama 1 haftayla bu kararı vermek sadece dünyayı dolaşıyorsanız beraber olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 büyük kızın arkadaş çevresine girmesine gerek yok ki. zaten tek takılmaya başlamışlar. ilk sekse bakar olayın netleşmesi. performansın iyiyse, istediğini yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 okumadım. öpebilmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 öbememiş, yabış yabış kalmış öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ooo drama topici alırım bir dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 zaten op 3 5 haftaya "uymuomuşuz" diyecek abi. 24 yaşın heyecanı bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Lord_Argos said: Öncelikle kadınlar yaş olayını kafana takma. Şimdiye kadar kendimden hep ortalama 8 yaş büyük kadınlarla çıktım. lan olum bas git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Aslında yazsam sayfalarca yazarım da adam tam bir Shut çıktı. Daha tanımadan evlenmeyi düşünmüş, dolmabahçe filan demiş, elini bile tutmamış. Tadına baktın mı, vajinası varmı? Hemen evlenmek nedir ya. İlk günden öpemediysen 1-0 yenik geçmiş saymaya başla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Dworgian said: zaten op 3 5 haftaya "uymuomuşuz" diyecek abi. 24 yaşın heyecanı bunlar hep şuna +1 yalnız duygularından eminsen yürü abi. sonra sıkıntı olacak olursa en azından kendim istedim dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 30+ yaşındaki adamın yanında ahkam kesmek istemem de duygularımdan eminim ben işte onunkilerden de azıcık emin olsam yürüycem direkt. Lord, sorayım mı arkadaşı varsa belki bir şeyler yapar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 seninle cinsel ilişkiye girmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Lord_Argos said: Aslında yazsam sayfalarca yazarım da adam tam bir Shut çıktı. Daha tanımadan evlenmeyi düşünmüş, dolmabahçe filan demiş, elini bile tutmamış. Tadına baktın mı, vajinası varmı? Hemen evlenmek nedir ya. İlk günden öpemediysen 1-0 yenik geçmiş saymaya başla bence. Ahahhahahahah. İnsanları tanıma algoritman süpermiş. 'Hmm yeni tanıştık. Tadına bakmalıyım. Vajinası var mı acaba?' Edit: Gerçi sıralama hatası var. Soru 'tadına bakmalıyım' dan önce gelmeli, yoksa sıkıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Dworgian said: zaten op 3 5 haftaya "uymuomuşuz" diyecek abi. 24 yaşın heyecanı bunlar hep ne alaka abi 24 yaşında liseli heyecanı yapmamıştır heralde. az bir yaş değil ilişki açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Direk evlilik moduna girmişsin ama 3 yaş az değil, zaten kadınlar genelde daha erken yıpranıyor. Acele etme derim, bu son şansım bunu kafalamam lazım diye her şeyine uyum gösteriyordur senin eğer çevresi hep evliyse, imzadan sonra çok değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Batuhan_BJK said: 30+ yaşındaki adamın yanında ahkam kesmek istemem de duygularımdan eminim ben işte onunkilerden de azıcık emin olsam yürüycem direkt. Lord, sorayım mı arkadaşı varsa belki bir şeyler yapar =( 1) Eğer seninle buluşmuşsa, seni istiyordur. 2) Arkadaşı varsa öm at :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 1,5) arkadaşı varsa özel mesaj at :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 onun da hoşuna gidiyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 @FromTheHell: neyi kastettin acaba? ya açıkçası nasıl tanıştığımızı çok teferruatlı anlatmadım ama öyle her şeyime uyum gösteriyor gibi bir durum yok ya. ha belki olacaktır ama şu ana kadar yok. hani zaten internetten ilk ben "uyuştuğumuza" karar verip yürüdüm. bi de şunu diyicem aramızdaki eğitim farkını falan çok kafaya takıyor. ben 4 yıllık bitirdim(okulu yazsam reklam diyeceksiniz ama itü'yü bitirdim ben yüksek yapıyorum şimdi), o meslek yüksek okulu bitirmiş. sürekli sen çok zekisin ben değilim tarzı şeyleri diyor şakasına ama yarı ciddi (reklaaaaaaaaaam ben çok zekiyim eveeet). şimdi kpss'ye hazırlanıyor. ailesiyle kalıyor işi bırakmış birkaç ay önce. tazminat falan almış geçinip gidiyor şimdilik. ben öyle eğitim öğretim ıvır zıvır kafaya takmıyorum ve kendisini çok makul(akıllı, anlaşılabilir) buluyorum. edit: biraz ezikmiş gibi davranıyordu yani konuştum onunla en başta böyle yapmaması hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 barbu said: Dworgian said: zaten op 3 5 haftaya "uymuomuşuz" diyecek abi. 24 yaşın heyecanı bunlar hep ne alaka abi 24 yaşında liseli heyecanı yapmamıştır heralde. az bir yaş değil ilişki açısından. abi 1 hafta içinde "ehe evlenilir mi acep" diyorsa heyecan vardır bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 evlilik notu: "aile ile mi evleniyorum lan" çok fail bir argüman. 1 e 1 yaşadım gördüm. evlilik düşünmek için ailelerin yapısının kafasının matchlemesi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 kezbanvari yaklaşımlar. (bunu "sen zekisin ben değilim" için dedim) bence seviyorsan evlen ama evlendikten sonra hayatın şimdikinin 10 katı zor olacak ve muhtemelen hemen çocuk doğuracak, işte o zaman bittin. hadi bittin demiyelim ama kesinlikle uzun süre mutsuz olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Biyik said: kezbanvari yaklaşımlar. bence seviyorsan evlen ama evlendikten sonra hayatın şimdikinin 10 katı zor olacak ve muhtemelen hemen çocuk doğuracak, isteyecek işte o zaman bittin. tek başına beceremediği için istemekle kalabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 batuhan da ister bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar