Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gönül işleri vol 2342345

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

Lord_Argos said:

Aslında yazsam sayfalarca yazarım da adam tam bir Shut çıktı. Daha tanımadan evlenmeyi düşünmüş, dolmabahçe filan demiş, elini bile tutmamış.

Tadına baktın mı, vajinası varmı? Hemen evlenmek nedir ya. İlk günden öpemediysen 1-0 yenik geçmiş saymaya başla bence.

Ahahhahahahah. İnsanları tanıma algoritman süpermiş.

'Hmm yeni tanıştık. Tadına bakmalıyım. Vajinası var mı acaba?'

Edit: Gerçi sıralama hatası var. Soru 'tadına bakmalıyım' dan önce gelmeli, yoksa sıkıntı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

@FromTheHell: neyi kastettin acaba?

ya açıkçası nasıl tanıştığımızı çok teferruatlı anlatmadım ama öyle her şeyime uyum gösteriyor gibi bir durum yok ya. ha belki olacaktır ama şu ana kadar yok. hani zaten internetten ilk ben "uyuştuğumuza" karar verip yürüdüm.

bi de şunu diyicem aramızdaki eğitim farkını falan çok kafaya takıyor. ben 4 yıllık bitirdim(okulu yazsam reklam diyeceksiniz ama itü'yü bitirdim ben yüksek yapıyorum şimdi), o meslek yüksek okulu bitirmiş. sürekli sen çok zekisin ben değilim tarzı şeyleri diyor şakasına ama yarı ciddi (reklaaaaaaaaaam ben çok zekiyim eveeet). şimdi kpss'ye hazırlanıyor. ailesiyle kalıyor işi bırakmış birkaç ay önce. tazminat falan almış geçinip gidiyor şimdilik. ben öyle eğitim öğretim ıvır zıvır kafaya takmıyorum ve kendisini çok makul(akıllı, anlaşılabilir) buluyorum.

edit: biraz ezikmiş gibi davranıyordu yani konuştum onunla en başta böyle yapmaması hakkında.
Sosyal ağlarda paylaş

kezbanvari yaklaşımlar. (bunu "sen zekisin ben değilim" için dedim)
bence seviyorsan evlen ama evlendikten sonra hayatın şimdikinin 10 katı zor olacak ve muhtemelen hemen çocuk doğuracak, işte o zaman bittin.

hadi bittin demiyelim ama kesinlikle uzun süre mutsuz olacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...