Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

smart tv


haydari

Öne çıkan mesajlar

yakın zamanda 55la740s aldım. ama şimdi bunu görddüm. üzüldüm. abi 3d zaten boş iş. wifi dlna full hd 60" bu fiayata çok iyi makina.

alacaklar kaçırmasın 100 tl de bonus neyin veriyor :)

reklam gibi oldu ama 2400 e 55 alana kadar 2800 e bunu almak lazımdı.

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-60ln575s-60-uydu-alicili-wifi-widi-usbmovie-smart-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evlg60ln575s&categoryId=163192
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LG'lerin scaling'i cok kotu. Neden bilmorum ama beceremiyorlar + ilk LG televizyonum LCD idi ve garanti suresinin bitiminden 2 ay sonra panelleri bozulmustu. Cope attik tabi TV'yi mecbur.

Zamaninda cok arastirdim, sonunda 55" Philips Ambilight aldim ben. Goruntu kalitesi ve scaling inanilmaz. Ambilight olayi tamamen degistiriyor izlerken ve 3D olayi da gayet zevkli bana gore fakat TV'nin Smart TV kismi ve yazilimi bildigin cop. DLNA destegi var fakat DLNA ustunden subtitle destegi yok vesaire.

Samsung harici diger modeller de benzer sekilde. Ya goruntu cok kotu ya da arayuz/yazilim cok berbat.

Ek olarak hic bir ureticinin Samsung kadar app destegi yok. Haliyle TV'yi cogunlukla smart TV kismi icin alacaksaniz Samsung alcaksiniz, diger turlu Chromecast, Apple TV ya da diger 3rd party streaming'in icinde bulacaksiniz kendinizi.

Ben niye Samsung almadim onu da diyeyim; benim aldigim model ile ayni seviyedeki Samsung TV'leri karsilastirinca Philips'in goruntu kalitesi bariz ondeydi. Bariz bi contrast/renk sorunu vardi Samsung'larda. Kumanlarini alip renk ayari yapmama ragmen cozememistim, haliyle Philips aldim. Pisman da degilim acikcasi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

40" veya 42" iyi ama ucuz televizyon var mı? wi-fi built in uydu alıcısı ve dlna olsun yeterli. tabiki usb ve hdmi girişleri de lazım.

iyi görüntü veren ama maximum 1600tl filan olan birşey önersenize?


hoş geçen seneden daha düşük fiyata bulursun belki ama 2014 serisi bu.
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-42LB580V-42-in%C3%A7-106-cm-Ekran-Full-HD-SMART-LED-TV,103452,465025,1228379.html?langId=-14
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Digerleri nasildir bilmiyorum da benim aldigimin goruntusu falan sahane iste.




Ben dün sitesinde 4 tarafı ambilightlı modelini incelerken genel yorumlara bi bakiyim dedim. 32 yorumluyu açtım da millet sıvamış :D

http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/7000-series-ambilight-3-tarafli-xl-ve-pixel-precise-hd-oezelligine-sahip-3d-ultra-ince-smart-led-tv-47pfl7008k_12/prd/?st=user&t=awards
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...