haydari Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 yakın zamanda 55la740s aldım. ama şimdi bunu görddüm. üzüldüm. abi 3d zaten boş iş. wifi dlna full hd 60" bu fiayata çok iyi makina. alacaklar kaçırmasın 100 tl de bonus neyin veriyor :) reklam gibi oldu ama 2400 e 55 alana kadar 2800 e bunu almak lazımdı. http://www.hepsiburada.com/liste/lg-60ln575s-60-uydu-alicili-wifi-widi-usbmovie-smart-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evlg60ln575s&categoryId=163192 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 kesinlikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 3d yok bunda artı 100hz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 aynene öyle o bakımdan iyi zaten. 3d de 100hz üstü de gereksiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 60" çok büyük değil mi? 46 var bizde bazen o bile büyük geliyor. Ha 5+ metreden izleyecem diyorsan o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 2 sene önce LG almıştım geri verdim.Görüntü kalitesi iyi değil, sadece görünüşü iyi.. Ondan sonra panasonic plasma aldım, daha iyi bir karar veremezmişim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 LG'lerin scaling'i cok kotu. Neden bilmorum ama beceremiyorlar + ilk LG televizyonum LCD idi ve garanti suresinin bitiminden 2 ay sonra panelleri bozulmustu. Cope attik tabi TV'yi mecbur. Zamaninda cok arastirdim, sonunda 55" Philips Ambilight aldim ben. Goruntu kalitesi ve scaling inanilmaz. Ambilight olayi tamamen degistiriyor izlerken ve 3D olayi da gayet zevkli bana gore fakat TV'nin Smart TV kismi ve yazilimi bildigin cop. DLNA destegi var fakat DLNA ustunden subtitle destegi yok vesaire. Samsung harici diger modeller de benzer sekilde. Ya goruntu cok kotu ya da arayuz/yazilim cok berbat. Ek olarak hic bir ureticinin Samsung kadar app destegi yok. Haliyle TV'yi cogunlukla smart TV kismi icin alacaksaniz Samsung alcaksiniz, diger turlu Chromecast, Apple TV ya da diger 3rd party streaming'in icinde bulacaksiniz kendinizi. Ben niye Samsung almadim onu da diyeyim; benim aldigim model ile ayni seviyedeki Samsung TV'leri karsilastirinca Philips'in goruntu kalitesi bariz ondeydi. Bariz bi contrast/renk sorunu vardi Samsung'larda. Kumanlarini alip renk ayari yapmama ragmen cozememistim, haliyle Philips aldim. Pisman da degilim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Samsungların siyah/beyaz dengesinde bir sıkıntı var. AMOLED den kaynaklanıyor sanırım. Karanlık sahneleri olduğundan daha karanlık gösteriyor tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 samsung var bende karanlık sahneler gayet normal ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 philpse iyi diyen birini ilk defa gördüm, şaşırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Digerleri nasildir bilmiyorum da benim aldigimin goruntusu falan sahane iste. TV de su seriden http://www.youtube.com/watch?v=H_jgRYUfVg0 Ambilight olayi surda daha iyi gorunuyo; http://www.youtube.com/watch?v=VMF8Qq2B11g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 40" veya 42" iyi ama ucuz televizyon var mı? wi-fi built in uydu alıcısı ve dlna olsun yeterli. tabiki usb ve hdmi girişleri de lazım. iyi görüntü veren ama maximum 1600tl filan olan birşey önersenize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 barbu said: 40" veya 42" iyi ama ucuz televizyon var mı? wi-fi built in uydu alıcısı ve dlna olsun yeterli. tabiki usb ve hdmi girişleri de lazım. iyi görüntü veren ama maximum 1600tl filan olan birşey önersenize? hoş geçen seneden daha düşük fiyata bulursun belki ama 2014 serisi bu. http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-42LB580V-42-in%C3%A7-106-cm-Ekran-Full-HD-SMART-LED-TV,103452,465025,1228379.html?langId=-14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 di said: Digerleri nasildir bilmiyorum da benim aldigimin goruntusu falan sahane iste. Ben dün sitesinde 4 tarafı ambilightlı modelini incelerken genel yorumlara bi bakiyim dedim. 32 yorumluyu açtım da millet sıvamış :D http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/7000-series-ambilight-3-tarafli-xl-ve-pixel-precise-hd-oezelligine-sahip-3d-ultra-ince-smart-led-tv-47pfl7008k_12/prd/?st=user&t=awards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Orda da genel olarak yazilimla ilgili giydirmisler. Cidden cok kotu yazilimi ama genel olarak streaming icin kullandigimdan pek batmiyo bana. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Teknoloji LG Applicationlar Samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Philips renk doğallığında filan baya iyi bu arada. Ama smart kısmı cidden yok gibi olmasa da olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 android tv de beinsports uygulaması niye çalışmıyor ya? kullanabilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 yok, yaklaşık bir yıldır bende de yattara bein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 philips almayın ya. 1 senede bozuldu benim tv, sıvı teması dediler, imkanı yok öyle bi şeyin. bi de üstüne 800 lira tamir parası istediler, onda da tamir olma şansı %50'ymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 hadi ya iyiydi beinsports açıyodum lig özetlerini mis gibi :( @zipzip, benim 2 yılı doldu philips ilk günkü gibi duruyor bi yavaslama bozukluk olmadı görüntüsünü amblightini seviyorum cok kız düşüyor ambiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 @zipzip: philips almayincilarin basindayim. zamaninda kapatiyorlardi tv departmanini baya zarar etmislerdi, su an cinli AOC ile birlikte calisiyorlar. baya cinli oem tier tv'leri. rtings.com'da falan philips review bile etmiyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 LG var bende. uygulama sayısı çok az ve tırt (spotify yok 2 senedir!) ama bein çalışıyor allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 LG ve Samsung smart tvler var evde. fanboyluk gibi olacak ama lg'ye yetişmeleri için 40 fırın ekmek yemeleri lazım tşkler, kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 3-5k lık tv lerde pek farketmiyor ya hepsi çin oem o seviye teknolojiyi çözmüş hepsi neredeyse aynı kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar