Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sanırım malum ortamlara düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 avengers dan 2 kat daha eğlenceliydi. kilise sahnesine bayıldım. not: irriversible da çok iyi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Sondaki Prenses sahnesi saçmalıkdı onun dışında 10 numara film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 15 Mayis'da yayinlanacak bu digital olarak. O zaman kiralarim ben de iTunes'dan boyle iyi diyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Hafta sonu izledim, gayet güzel film, 8.5 verdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Guzel film. Kilise sahnesi bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 utanmadna KORSUB falan mı izliyorsunuz ya, normal bi versiyon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 15 Mayis'da cikiyor digital versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Zamunda da HD si var,para babasiysan itunes tada olacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 5TL verip film kiralamak icin para babasi olman gerekmiyor, tek gereken biraz etik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 critic hit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 korsan partisi gelse ona oy vermez misin gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 5 liraya camrip korsan CD alıp 10 liraya sinemaya gidenleri küçümseyen kişiler aklımıza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 kilise olayı efsaneydi,2. film ilki kadar iyi olmaz ama gelir büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 3 leme 4 leme yaparlar gibi..karakterler genc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ahahasa efsaneymiş ya çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 goldbären said: utanmadna KORSUB falan mı izliyorsunuz ya, normal bi versiyon var mı? var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 (tu) iyi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Bluray versiyonunda finaldeki "buttsex" dialogunu ve sonraki yatak planını kesmişler. Ve daha iyi olduğunu düşünmekteyim. Çünkü bence filmin bütünlüğünü bozuyordu. Bambaşka bir tondan espri yapıyordu. Çoğu kişide rahatsız olmuştu. Daha evvel yazmıştım sanırım bunla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 LathspeLL said: Bluray versiyonunda finaldeki "buttsex" dialogunu ve sonraki yatak planını kesmişler. Ve daha iyi olduğunu düşünmekteyim. Çünkü bence filmin bütünlüğünü bozuyordu. Bambaşka bir tondan espri yapıyordu. Çoğu kişide rahatsız olmuştu. Daha evvel yazmıştım sanırım bunla ilgili. Konuyla alakalı SFW: (NSFW de var isteyene özelden :P) Edit: hay sayfa başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 benim izlediğim blu ray ripte vardı direk o muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 butt sahnesi, muhabbeti hiç olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 webrip versionu uncut isteyen olursa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Manners Maketh Man super filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar