Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingsman: The Secret Service (2014)


progamer

Öne çıkan mesajlar

http://www.joblo.com/newsimages1/kingsman-trailer-banner.jpg

http://www.joblo.com/posters/images/full/kingsman-the-secret-service.jpg

said:

Vaugh’s adaptation – redubbed Kingsman: The Secret Service – stars Oscar-winner Colin Firth (The King’s Speech) as a master secret spy, who mentors an “unrefined but promising street kid” (played by relative newcomer Taron Egerton) in the art of protecting the globe from criminals and terrorist threats, covert-style.

KINGSMAN: THE SECRET SERVICE, starring Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine, Jack Davenport, and Sofia Boutella, will service our theaters on October 24, 2014.



Mark Millar'ın Secret Service adlı çizgi romanının uyarlaması. Kick Ass gibi bunu da Matthew Vaughan uyarlamış. Hatta Kick-ass gibi bunuda biraz değiştirmişler ama iyi duruyor. Çizgi romanını da beğenmiştim ben, filmde hoş duruyor.

http://www.youtube.com/watch?v=yyxDVCb3ky4
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
haftasonu gittim bende çok çok iyiydi mutlaka gidin. 2D olması daha iyi olmuş hatta 3D'den


sıpo

Bu yavru köpek seçin dediği sahnede hemen anladım eğitimin sonunda köpeklere sıktırcaklarını. 2004'te Metal Fırtına adlı kitapta da vardı aynı muhabbet. sanırım bu çizgi roman o kitaptan daha önce de vardı.ı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
MÜ-KEM-MEL

9/10 çalışır benden, bayağıdır izlediğim en "eğlenceli" filmdi. Film Samuel ve Colin reyiz konuşurken zaten olayı yeterince özetlediler. Eski casus filmlerinin modern uyarlaması olmuş zaten, her şeyiyle harikaydı.

Teknolojinin abartılı kullanımından ikili insan ilişkilerine kadar gayri-ciddi Bond havası falan filan, off...

Ben filmle ilgili yönetmen, kadro hariç hiçbir şey bilmeden ve izlemeden gittim. Ciddi bir film beklerken böylesine bir şeyle karşılaşmak. Bilmiyorum belki o yüzden çok çoştum.

Özellikle eski nesil casus aksiyonlarına meraklıysanız kesinlikle izlemeniz gerek. Türün şimdiden net en iyilerinden birisi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...