Seele Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 cok cahilsiniz gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 coheller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bobey et vormi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 eti deli gibi pişirenin et kadar aklı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 http://www.esquire.com/cm/esquire/images/steak-frites-0908-lg-84175846.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 kaşarlı tavuk döner kokmuş sayfa asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Yalnız bizim kültürde bonfile pirzola vb.. yok. Döner ve kıyma kebaplar ağırlık bir de kuzu şişler. Normal yani iri ve hacimli parçaların pek pişirilememesi. Yöresel mutfaklarda da düşününce tbone tarzı şeyler aklıma gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 kuzunun kendisini çevirerek çözmüşler o sorunu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 et dediğin böyle olur http://www.cookingarchitecture.com/wp-content/uploads/2010/09/roasted-pig.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Masakari , tandır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Domuz etini severim ama onume bu sekilde gelse yiyemem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Fistan said: Masakari , tandır ? Tandır,çevirme, kuzu büryan pişirme olarak farklı amerikan, avrupa mühürleme tarzına göre. Kuyuda bütün halinde gömüyorlar. Gerçi yukarıdaki postu yazarken aklımdaydı büryan olayı da siz o topa girmezsiniz diye bulaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Eti pişirmenin mantığı içindeki zararlı olabilecek yumurta bakteri vs öldürmek değilmidir?. O çiğ ette bu tür şeylerden arınıyor mu bunu konuşmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 etin pişmiş hali o şekilde. içi kahverengiyse yanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 aslında lokantacılarda bu "et faşistlerinden" çok çekiyorlar, etin, etten tat alabilmek için evrensel bir pişirme standardı var ve hayır o etler çiğ değiller ama gel de anlat, ve o yüzden müşteri ile papaz olmamak için yakana kadar pişiriyorlar bir çok lokantada, sonuç lastik gibi tatsız etler, ve bunun sonucu olarak büyük parça et yememek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Her gittiğimde az pişirin demek alışkanlık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Gerçekten şef diyebileceğimiz adamlar hariç çoğu Türk restoranında çok pişirirler, daha yeni yeni oturuyor rare, med rare vs. kültürü bizde. Hadi restoranı geçtim ülkedeki nerdeyse tüm kasaplarda bir et dövme obsesyonu var, alinden alıp ben girişicem bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 http://meme-lol.com/wp-content/uploads/meme-lol/-Steam-Summer-Sales-LOL-MEME.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Etin tadını veren o sulu yapısı zaten ki çok pişirince saman gibi o etten nefret ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Seele said: http://www.esquire.com/cm/esquire/images/steak-frites-0908-lg-84175846.jpg ideali bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 kızgın dökme tavaya sağ sol 2-3dk tutuyosun oluyo o direk dünyanın en kolay işi onu pişirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 2-3 dk ile olmaz o, med rare gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 evelsi gün pişirdim ben ama dakika tutmadım keşke baksaydım ama bi tarafı 3dk yı geçmemiştir gibi geldi tabi etin kalınlığı da önemli 2cm falandı benim et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 tavayı ne kadar ısıtıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar