Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 https://www.twitch.tv/forhonorgame warriors den var 100k steal. gerçi bitmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 siteye giriş yapamıyorum "Robot olmadığınızı kanıtlamanız gerek! Lütfen aşağıdaki reCAPTCHA işlemini tamamlayın." diyor ama hiç bir kod ya da bir görüntü ekrana gelmiyor.. ne yapmam lazım bütün tarayıcılarda denedim olmadı masa üstü uygulamasında bile denedim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 vpn'i kapat llama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Llama said: siteye giriş yapamıyorum "Robot olmadığınızı kanıtlamanız gerek! Lütfen aşağıdaki reCAPTCHA işlemini tamamlayın." diyor ama hiç bir kod ya da bir görüntü ekrana gelmiyor.. ne yapmam lazım bütün tarayıcılarda denedim olmadı masa üstü uygulamasında bile denedim olmadı Robot olabilirsin belki. Bi kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Yayın başladı ahali! https://www.twitch.tv/devilmantatv/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 twitch de bir çok canlı yayını kesintisiz izleyemiyorum kaliteyi düşürüyorum olmuyor. gelişmiş kısmını kurcaladım olmuyor.10-20 saniye izle 5-10 saniye don şeklinde sürekli. youtubede kalite sorunu olmadan izliyorum kesintisiz. varmı önerisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 yurtdışı çıkışları bazen sıkıntı çıkarıyor, sağlam bitrate ile izlemek olanaksız oluyor o zaman, speedtest yapınca normal hız çıkıp twitch izleyememe sebebin odur. isp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 hmm. anladım. bu gün iyi mesela sıkıntısız bi kaç yayıncıyı izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 dandik ispler bw throttlelıyor fb youtube twitch vs çok kullanılan sitelerde. vpnyle mesela takılan sitede 4k falan sıkıntısız izlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 deniyim vpn olayını sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 photographer said: Yayın başladı ahali! https://www.twitch.tv/devilmantatv/ Senin yayınlar da temiz gözüküyor baya, OBS ayarları ne? Bir deneyeyim ben de olmazsa, bi tık daha iyi geldi benim ayarlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Selam, tabi buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Aslında aynıymış ya ikimizin de. Bende bazen hafif bir grain oluyor gibi hissediyorum, belki bana öyle geliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Abi o tamamen "komşunun tavuğu kaz gibi görünür" muhabbeti bana da oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Bir de inatla kalite ayarı gelmiyor benim yayınlara. 3 - 4 kere geldi millet bayram etti hobaa 480p izleyebiliyoruz diye. Twitch'in belli bir algoritması falan var sanırım, belli bir sıraya göre açıyor yayıncılara o özelliği. Ben eskiden belli şartları var sanıyordum, galiba yok şart mart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 affiliate olunca açılıyor diye biliyorum ben. 1 ay boyunca 70 viewer üstü olursa falan gibi şartları olsa gerek. rakamları salladım da yani öle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Şimdi affiliate olmadan transcoding gelme şansı varmı var ama çok zor bir ihtimal. Çünkü Twitch'in bu iş için ayırdığı serverlar var. Bu servisi ilk önce partnerlere daha sonra da affiliatelere ayırmış durumda. Eğer yeteri kadar bu adamlardan yayın yapan yoksa sana da açabiliyor. Aynı durum affiliate olup da transcoding gelmemesi durumları da olabiliyor. Yine partnerlere öncelik veriyor sonra da o anda daha fazla izleyicisi olan affiliate yayıncılara, kalırsa en son sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Yayın başladı ahali! https://www.twitch.tv/devilmantatv/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 haha bu nabiz olayi cok iyiymis. rastgele secip 30-35 dk arasini seyrettim, action aninda birden 75 lerden 100 kusurlara cikmasi cok iyi aslkdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 hakkaten 35'te 126'yı görmüşüm :D o anda farketmiyorum tabi oyunun heyecanıyla da şimdi tekrarı izleyince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Bu nabız olayına fena özeniyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 -Deno- said: Bir de inatla kalite ayarı gelmiyor benim yayınlara. 3 - 4 kere geldi millet bayram etti hobaa 480p izleyebiliyoruz diye. Twitch'in belli bir algoritması falan var sanırım, belli bir sıraya göre açıyor yayıncılara o özelliği. Ben eskiden belli şartları var sanıyordum, galiba yok şart mart. Bu kalite ayarı olayı genelde 10+ ortalama izleyiciye gelince oluyor. Ama garantisi yok. Affilate olsan da gelmeyebiliyor. O zaman ne yapıyoruz ? Yayını aç, gelmediyse hemen stop stream - start stream yap. Bazen 1 kerede bazen 5 kerede geliyor ama geliyor. Ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Yayın başladı ahali! https://www.twitch.tv/devilmantatv/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 tansiyon 140'a vurunca haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 haxlamislar, hemen hersey sizmis diyorlar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar