Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 a.i disable yapayzekanın kapanması onu tekrar açman lazım konsoldan....[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 biraz oynadıktan sonra şöyle bir yorum yapıyorum HL2 > FarCry > Doom3[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bugün alabildim anca.:D 2-3 saat oynadım harbiden çok iyi çalışmışlar oyun üzerinde..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patates Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bence hl2 ÇOK BÜYÜKTÜR doom 3 araya far cryı katmamalı. bence doomdan bile beter. senaryonun gidişatından, gizemin çözülüşüne ve atmosfere kadar her yönüyle farcry batırmış. Doom3ün "bişi oldu.." şeklindeki senaryosu bile daha iyidir bence. hl2 ise yegane oyun![signature][hline]Sacré Bleu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ben onu düşünürken aksiyon ve grafiksel öğeleri de kattım ama half-life la ilgili olduğu için bu konu şöyle desem daha iyi olur HL2 r0xXx0r[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ilginçmiş :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 vay anasını. harbi süper oyunmuş.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 yanlız ben bu oynun sonunu pek anlamadım ölüoz mu kalıozmu alyx e noluo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Spoiler konusu vardı ama sen buraya yazmışsın, neyse. [spo1=Son]G-man amca bizi tekrar uyutuyor/donduruyor/derin dondurucuya atıyor, yeni bir görev için çağırana kadar. Alyx de ölmez her halde o patlamada.[/spo][signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ahh prd spartan ve dierleri kaptirmisim kendimi biraz:) affola...[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 far cryın ada olayı harbi çok güzeldi. onun dışında öyle çok ahım şahım bir oyun değildi; grafikler ve ada olayını katmassak. dog diyorum başka bişey demiyorum. insan bir robotu okşamak ister mi lan!!:D[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ismi bile güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 abi süfer bir haywan :P good doggiee[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 huuah :)[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 save dosyaları ve ssler nerde duruyo bilen var mı?[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 arkadaşlar ben bi soru sorucam. kargo olayına girip o kadar gün bekleyip kargo parası vermektense ben steam den normal alsam oyunu cd keyini falan filan ama download etmek yerine box getirten birisinden cd leri kopyalatsam olurmu?yani onun cd leri ile yükleseme ama kendi keyimle? oluyomu böyle birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 muhtemelen olabilir.zaten sen parasını verdiğin için sorunsuz olarak steame login olabilirsin.cd back up yapmış birindende oyunu yükleyebilirsin...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 valla eğer olursa gerçekten süper olur.. dayanamıycam..kredi kartında sorun çıktı iptal oldu şimdi halletsen 10 güne gelir falan dayanamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ankarada hl2 cs:s ve hl2dm nin backuplarını satabilcek biri varmı? cd parası falan neyse veririm önemli değil eğer biri olursa hemen steam den alıcam key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 iyi bir bağlantın varsa dl et bence steam hızlandı çünkü 20 25 le dl ediyorum ben...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ya 25 le çekilirmi hiç 3-4 gb :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 P3 667,512 RAM,64 GFORCE-2 Hlaf Life yüzümü yine kara çıkarmadı.Bu sistemde bile ortalama bir halde çalıştı. ;) *Ağlamak istiyorum*[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Reumer, 02 Aralık 2004 20:02 tarihinde demiş ki: ya 25 le çekilirmi hiç 3-4 gb :) çekilir ben çekmiştim gerçi yazın pre load ını yapmıştım ozmn yoğun deildi pek ama şimdi yi bilemicem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: nameless13, 02 Aralık 2004 18:23 tarihinde demiş ki: save dosyaları ve ssler nerde duruyo bilen var mı? bu sorumu yineliyorum[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Oyunna dicek lafım yok o yüzden sadece sorumu yollayım.Oyunun son bölümünde cıkan superphsy salahıyla bizim emektar phs gun( sanarım graviti gun) sailahıyla değiştirmeye calışıyom oyunun alt dosyalarının 4 dünde bu doslyaları buldum şekillerini değiştirsemde normal phsy super phsy olarak calıştıramadım bu konularadan anlıyan varsa bir yardımcı ola bilirse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar