Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Ben de seni silkeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 dandikmiş mi şimdi ürün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 genelleme yapmak yanlış, kürtlerin içinde daha önce birçok kez tartıştığımız nedenlerden ötürü böyle adamların çıkma potansiyeli yüksek oluyor, ama bütün bir halkı genellemek yanlış, sözüne güvenilir ve "hakka" karşı saygılı azda olsa bir çok kişi var ve yine benzer davranış diğer azınlıklarda yok ama, ticaret yapmayan bilmez, tc sınırları içinde bu etnik kimlik haricinde böyle saçma sapan sorunlar yaşayacağınız bir kitlede yok, anlaşamıyorsun, kafasında kurduğu mantık ile ortak olamıyorsun, dünya ve ahlak görüşü sınırlı ve farklı, hiç bir ticari ve sanayi ahlaki olmadığı için bu konularda ortak paydada buluşamıyorsun. ha bu demek değildir ki, kürtler hariç herkes on numara, değil. ama bir karadenizli veya kayserili ile bu şekilde bir sorun yaşamazsın ama başka başka sorunlar yaşarsın, genel olarak bir ahlak sorunu var. diğer taraftan, kürt arkadaşlar kaşımaya devam etsinler, aynen bu şekilde kürdistanı da kursunlar bütün bunlara rağmen bakalım batı büyük şehir ve kırsallarında barına bilecekler mi, bu arkadaş yine naifçe açıklamış hislerini, birde bu kadar medeni olmayanlar var. onlar için üzülmüyorum ama bu memleket için gerçekten emek vermiş bir çok kişiye yazık olacak, ermeniler ve rumlara olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ırkını sikeyim demenin nesi nafiçe geri zekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Biyik said: e bende sana tsk ve jitem'in yaptığı katliamları mı anlatayım? nedir, sidik mi yarıştırıyoruz vahşetle? Türkler de kürtlerden daha kaliteli bi ırk değil çünkü. Araplar falan hep untermensch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 en güzeli yeni zelandalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Theridone said: ırkını sikeyim demenin nesi nafiçe geri zekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 samaella said: en güzeli yeni zelandalılar http://i47.servimg.com/u/f47/11/27/27/42/cameo-10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Theridone said: ırkını sikeyim demenin nesi nafiçe geri zekalı. bana diyorsan ki bana diyorsun, senin seviyene inmeyeceğim dediğim gibi devam edin, izleyip göreceğiz bakalım hangisi daha naifçeymiş. seçim sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 aynen devam, kürt davasına çok güzel hizmet ediyorsunuz, devam aynı şekilde adamın başına bir iş gelmiş, güya kürt haklarını koruyanlar gelip ortalığı yatıştıracağına, benzin döküyor diyorum olur böyle şeyler yapmayın böyle şeyler, büyük hak koruyucular gelip bana sövüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 /Summon C*ns and Vi*tor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ırkçılık yapanı şikayet edin forum kuralları madde 3 cezalarını çeksinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ama naifçe yapmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 yapmayın çocuklar ırkçılık güzel olmuyor dövülcek adamı döversiniz gene de ırkın ne suçu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 irk diye bir sey yok ki zaten. 100.000 yildir caprazlaniyoruz salaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 BaaL said: "sıhkınthıh yohk kullanıyomhm" Farklı şive ile konuşan kürt mü oluyor direk? Ben mesela kendi şivem ile konuştuğumda "yapıyoruz" yerine "yapıyoh" diyorum ama kürt değilim. Belki bu adamda kürt değildir. Çok önyargı ile yaklaşmışsın bence. Kürt bile olsa böyle ağzından köpürerek ırkçılık yapman hiç hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ahahadfglkjdfg. bir deli foruma taş atmış bin akıllı çıkaramamış atasözüm kayıtlara geçsin. dürüstlük, efendilik ve müşteri daima haklıdır düsturlarıyla ticaret yaptığım için tatlı dille uzun uzun anlatarak çözdüm problemi. 3. telefon konuşmasında çözüme ulaştık ayrıca o kadar da anlayışsız bir insan değilmiş =) yukarda ticaret şöyledır bıdı bıdı yapan arkadaşa ithafen yazdım bunu da. topiğin naif seviyesine ineyim bir de: senin yaşın kadar ticaret yapmışlığım var (22 senedir). meraklanma. atesitim ama kimsenin de hakkını yemiyorum. burada sıkıntı zaten "nasıl memnun olacaksanız öyle yapalım" dememin algılanamamasıydı. neyse zaten stresimi attım topic sizin olsun :d insanları yaşadıkları şekillendirir güzel arkadaşlar. sen 123 kitap oku "çok kültürlüyüm ırkçılar cahildir" diye gez, sonra tanışacağın 50 kürt senin olaya bakış açını şekillendirecektir. bana da böyle oldu. evet cahilim ve ırkçıyım ayrıca, sıkıntısı olan buyursun gelsin adres vereyim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 BaaL said: atesitim ama kimsenin de hakkını yemiyorum. neden "ama"? ateistler normalde hak mı yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 forumda türk ırkçılığı yasssah kürt ırkçılığı biji biji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 öyle bir genel görüş vardır ya (o da mı yok? aynı ülkede yaşadığımıza şaşıyorum bazen) o sebeple "ama". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Çıkışa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 http://haber.gazetevatan.com/pkk-sirnakta-9-isciyi-kacirdi/637632/1/gundem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 öyle bir "genel görüş" bazı yobaz müslümanlarda veya herhangi bir dinin tutucularında var. onlara göre kendini tanımlıyorsan orasına ben karışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Biyik said: BaaL said: atesitim ama kimsenin de hakkını yemiyorum. neden "ama"? ateistler normalde hak mı yer? şair burada "hak" diyerek başka bişeyi kastetmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar