Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 türkiye büyük güç artık şahlandık kimse bizim hakkımızda ileri geri konuşamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://galeri12.uludagsozluk.com/500/beyle_577203.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 AtlaraFisildayan said: online oyunlarda türkler için söylenilen şeylerde nasıl tepki veriyorsunuz mesela. düşünsenize gittiniz yurt dışına bir ortamda direk bunları söylüyorlar ve cidden inanmışlar buna. sandnigger, terorist vs vs Hepsi doğru yalnız, online oyunlardaki türklerin çoğu AKINCILAR kafasında adamlar. Sonuna kadar hak ediyoruz sandnigga denilmeyi. Öf yine tiksindim türklükten gidip bi banyo falan yapayım, üstün isveç ırkından hayal edeyim kendimi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bu mantıkta saçma, tc den her bağlanan türk mü oluyor otomatik? kürtler hiç online oyun oynamıyor mu diye sormazlar mı adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 türk rpsi yapıyo onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 AtlaraFisildayan said: online oyunlarda türkler için söylenilen şeylerde nasıl tepki veriyorsunuz mesela. düşünsenize gittiniz yurt dışına bir ortamda direk bunları söylüyorlar ve cidden inanmışlar buna. sandnigger, terorist vs vs neden tepki gösterelim abi, ben son derece katılıyorum. söylediklerinde bende destek veririm. türküz diye türk eleştirisi yapamayacak mıyız, doğruysa doğru yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Theridone said: türklere niye tahammülsüz olayım benim türk arkadaşlarım da var! ben mesela hehe :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Lütfen ırkçılık olarak algılanmasın ancak kürtlerin halkın sağlığını zerre umursadıklarını sanmıyorum. Dün de bu düşüncelerimi teyit ettim. Mecidiyeköy Profilo'ya giderken, ilk Kokoreç'cinin önünde Kekeler domatesleri kasadan aldığı gibi kesiyorlardı. Yıkamayı geçtim, bari sil. Az ileride başka bir keke kaldırıma maydanoz çuvallarını koymuş tüm tozu toprağı emiyordu. Bunun haricinde üretimde'de farklı değiller. Bunun da en büyük örneği müşterimiz Balderesi ile birebir yaşıyorum. Adamların amacı sadece para kazanmak. Para gelsinde, nasıl gelirse gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Feamer said: bu mantıkta saçma, tc den her bağlanan türk mü oluyor otomatik? kürtler hiç online oyun oynamıyor mu diye sormazlar mı adama? AKINCILAR diye gült kuran köylülerden bahsediyoruz, KÜRDISH HEWALZ diye bi gült gördüysen anlat ondan da tiskinelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Abiii nasıl tilt oluyorum o tiplere, anlatamam. CLAN OTTOMAN JANISSERIES, TURKISH POWER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 genel olarak oyuncuların toplamından bahsediyorum, yoksa akli ve kültürel gelişimini tamamlamamış, soğan cükleri ile aynı ortamda bile bulunmaya tahammül edemiyorum, ama bundan rahatsızlığını belirtenlere pis ırkçılar demem, ne zaman derim eğer tc den oyuna girişi engelledikleri zaman derim, çünkü burada bir genelleme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Lord_Argos said: Mecidiyeköy Profilo'ya giderken, ilk Kokoreç'cinin önünde Kekeler domatesleri kasadan aldığı gibi kesiyorlardı. Yıkamayı geçtim, bari sil. Az ileride başka bir keke kaldırıma maydanoz çuvallarını koymuş tüm tozu toprağı emiyordu. Bunun haricinde üretimde'de farklı değiller. Bunun da en büyük örneği müşterimiz Balderesi ile birebir yaşıyorum. sağlığı umursamayı, domatesi yıkamayı öğrenmedikleri için öyleler, genetik bi durum değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mc_Lovin said: geçmiş yüzyılların yunanlısı sırpı bulgarı ermenisi neyse bu yüzyılın kürdü de o şu dünyanın en aptal lafı olabilir yanlız ulan yunanlılar o topraklarda bilim yaparken türkler orta asyada koyun bokuyla oynamıyor muydu? yüzyıllar sonra oraları işgal ettik bunlarda daha sonra bağımsızlığı için savaştı diye tü kaka gavür dölü falan oluyor heralde sizin gözünüzde. tayyip tier laflar etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 adam ırkçılık olarak algılanmasın yazmış ama yine de ırkçılık gibi algılamışım. nagehan alçı gibiyim ellam^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Zep said: Mc_Lovin said: geçmiş yüzyılların yunanlısı sırpı bulgarı ermenisi neyse bu yüzyılın kürdü de o şu dünyanın en aptal lafı olabilir yanlız ulan yunanlılar o topraklarda bilim yaparken türkler orta asyada koyun bokuyla oynamıyor muydu? yüzyıllar sonra oraları işgal ettik bunlarda daha sonra bağımsızlığı için savaştı diye tü kaka gavür dölü falan oluyor heralde sizin gözünüzde. tayyip tier laflar etmeyin lan bilim dediğin Timaeus, Devlet falansa onların yarısı yalan yarısı da spiritüalizm, bu yaşına kadar öğrenemediysen öğrendin sayemde türklerin kaderinde var batının düzenine çomak sokmak, yeryüzünün en aşağılık en acımasız en namussuz, insanların dersini yüzüp tuz basan, insanların kafasına seyreltilmiş uranyum bombaları atan yaratıkları batılılar, her fırsatta egemenlik altına alacaksın, yoksa on üç yaşında kız çocuklarına tecavüz eder adına da demokrasi derler, git batılı efendilerinin genitallerini yalamaya devam et şimdi o toprakları işgal etmedik ayrıca, fetih ettik, öğren, işine gelmiyorsa başka tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 yunanlılar bilim yaparken türklerin koyun boku ile oynadığına dair kanıtlarınız nedir? bir de hangi tarih arasında kimlere türk diye adlandırıp, "bilim" adamı yunanlılar ile kıyaslıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 valla biz yörüğüz, benim dedemin babasının ismi de Bilim'miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Sümerliler orta asya kökenli, bilimin temellerini türk milleti attı kesin bilgi paylaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mc_Lovin said: lan bilim dediğin Timaeus, Devlet falansa onların yarısı yalan yarısı da spiritüalizm, bu yaşına kadar öğrenemediysen öğrendin sayemde o toprakları işgal etmedik ayrıca, fetih ettik, öğren, işine gelmiyorsa başka tabi ahahaha eğitim sistemi failure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 eskiden hatırlamıyorum, ilkokulu zaten hatırlamıyorum ama orta okul ve lisede arkadaşlarla atışırken, kürt olduğu için biri ile dalga geçtiğimizi, onlara laf soktuğumuzu, konuşması, şivesi vb. şeylerin mavrasını yaptığımızı, üni. dede hatırlamıyorum. ama günümüzde o da oldu maşallah hatırlıyorum karadenizlilerle her fırsatta dalga geçilirdi, alevilere soğuk bakılırdı falan ama son 5-6 seneye kadar, bu kadar kürt tepkisi ve farkındalığın farkına varmamıştım. bunları da bir sorgulayın sonrada insanlar, hep istediğiniz kürt realitesinin farkına vardığı için onlara kızmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 µh said: ahahaha eğitim sistemi failure ibretlik olmuş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mc_Lovin said: lan bilim dediğin Timaeus, Devlet falansa onların yarısı yalan yarısı da spiritüalizm, bu yaşına kadar öğrenemediysen öğrendin sayemde https://pbs.twimg.com/media/Blr83faIUAAMBfc.jpg Mc_Lovin said: o toprakları işgal etmedik ayrıca, fetih ettik, öğren, işine gelmiyorsa başka tabi http://img.internethaber.com/other/murteci.jpg ANLAT ANLAT SAKALLARIM SERİNLESİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 fetih ile işgalin anlamları farklıdır, edebiyat diyoruz biz, siz ne diyorsunuz? ırkçılık yapmaya gelince mangalda kül bırakmıyorsunuz bakıyorum, üstelik iftira atarak yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 fetih osmanlı'nın yaptığı işgal yunan'ın yaptığı milli tarihe göre size göre de öyleyse; µh said: ahahaha eğitim sistemi failure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 en kolay örnek, istanbul'un 1453'teki işgali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar