Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Diablo III Doğum günü hediyesi 15 - 22 mayıs tarihleri arası buff geliyor. İyi farmlar =p http://eu.battle.net/d3/en/blog/14005211/and-then-we-doubled-it-happy-birthday-diablo-iii-14-05-2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Sam amca akşam partide yerimi ayır lütfen =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 off felaket yoğun işlerim var şu haftasonuna kadar. haftasonu da full dışardayım. gitti bonusun yarısı :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 *Heartstone destesini yavaşça elinden bırakır ve Diablo'ya girer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Boyle bi buff yok, 1 saat riftte kaldım t5 te 8 tane leg düştü, 2 tane plan düştü. Çok keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 10 saniyede 3 leg attı az önce skandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Biz işteyiz tabi, ühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 deli gibi legendary düşürüyorum wd ile daha yeni 70 yaptım düşen itemlar 2h sword, polearm, dh chesti vb. asdasd, şansıma tüküreyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 dusmesine dusuyor ama 2 handed dusuyor, wizardimla dik koyup ustune oturuyorum sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Bir an önce eve gitmek istiyorum ama gitsem de evden çalışcam muhtemelen. Meh... Bari şu işleri toplasam akşama kadar QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Darksun said: Sam amca akşam partide yerimi ayır lütfen =D yer olur herhalde ya, dün açıldı da sen gitmiştin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Sam said: Darksun said: Sam amca akşam partide yerimi ayır lütfen =D yer olur herhalde ya, dün açıldı da sen gitmiştin. :) Eheh bıktım tek takılmaktan valla ya, 1 rift yapıp çıkıyorum mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 torment 2, 5 riftte 13 legendary, 2 plan düştü ama sonra kesildi o hızı nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 3 riftte 7 leg geldi 2 tane 2 handed 2 tane plan 1 çöp amulet 1 çöp dagger 1 tane de belt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 itemler yüzdeli olarak drop rate'e sahip oldukları için normal. ama yine de ne olursa olsun yüzde yüz farkla düşme şansı oluyor. 1 hafta gömülüp manyak gibi oynamak lazım. ama aranızda hardcore oynayan olmadığı için katılamıyorum size hiç. var mı lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Abi bu haftasonu amerikada birşey falan mı vardı. Blizzard %100 bonus legendary yaptıktan sonra steam de arma 3ü ve chivalry'i önümüzdeki haftaya kadar free to play yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 abi t3 de item yağdi resmen. ama hiçbiri işimi görecek bişi değildi : bir tane windfury düştü elimdekinden kötü çikti bir tane de skycutter düştü ama onunda efektifliğinden emin değilim denemek lazım. bilgisi olan var mı? o summonlanan melek iyi damage verebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Valla herhalde 22 sine kadar deli gibi oynayıp sonra yüzüne bakmayacağız =P bu kadar bonuslu oynadıktan sonra eski hali hiç çekici gelmez hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 belki 15 tane legendary düşürdüm, hepsi shard oldu. geri kalan dropların hepsi design, hepsi işlevsiz. buff geldi şans bitti resmen. barbarı direkt t3'e taşımıştım. wd ile yeni t1'den başladım hala t1'de upgrade çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Abi aynen, 10-15 tane weapon düştü bir tanesi class weaponu değil ya s*kko 2 handler ya da the barber falan hiçbir özelliği olmayan sözde legendary daggerlar maggerlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 gördüğüm en iyi kridershotlardan birini düşürdüm, natalyanın kafasını düşürdüm, marauder bot düşürdüm seti 3 ledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 t1 de wızard a 1 rift te 2-3 parça cıkıor monk la t4 de hıcbısı düşmüyor nasıl bı alaka bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 hehe bende 3 rift de felan 0 çektim dün, 1 inde sırf 1 recipe çıktı, 1 inde 1 recipe 1 legendary felan. Sadece 1 tanesinde 1 recipe 3 legendary mi ne düştü onlarda ne alakaysa patır patır 1 dakika içinde düştü. Buff olmadığı zamanlarda da 2 rift den 1 tane anca düşüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 çok garip ya fking rng gerçekten, karakter daha yeni 70 oldu, 15 tane legendary düştü bir tanesini üzerime takmadım abi, bir o kadar design düştü hiçbiri bir işe yaramıyor. dayumit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 mage fist, cindercoat ve fire damage buff veren kalkan düştü. crusader ile fire a döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar