Xenus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 http://www.mmorpg.com/giveaways/shards-online-7-day-trial-giveaway-1000000801 16 adet kaldı, oyunu denemek istiyorsanız kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 öyy aldım lan. sağol sadsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 abi seni hep xenus'un evolve olmuş hali sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Tüh kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Laraken said: abi seni hep xenus'un evolve olmuş hali sanıyorum. abi kore malı xenon ampul kiti ikisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 abi şu ana kadar gözlemlediğim, oyun baya baya ultima online. çok raw hali ama düzgün geliştirirlerse paticiğin official mmo'su olabilir öyle diyeyim. Open World Player Housing: Check (UO'dakinin aynısı, ilk bana verdiği ev, uo'daki en küçük evle aynı boyutta ads) Mining-bs-carpentry TAMING vs. crafting: Check (UO'dakinin aynısı) No Leveling, skill based: Check (UO'dakinin aynısı) UO Style Backpack: Check Brit Mezar asfdgk: Ona da check. Skill bar var aşağıda, oraya skilleri çekiyoruz. karakter WASD ile hareket ediyor, mouse ile world interaction yapıyoruz. kamerayı rotate edebiliyoruz, zoom in zoom out da var. UO'daki gibi War mode gir-çık modeli, şehir içinin guard zone olması, resource gathering'in böyle world'e dağıtılmış resource node'larından değil de direk doğal yerlerinden alınması (mining'in bildiğin dağdan taştan, lumberjacking'in varolan ağaçlardan vs.) Karakter biraz hantal yalnız, animasyonlar falan oturmamış tam. Seslerin çoğu yok. Ama şu ana kadar da buglı-glitchli bişeyler yaşamadım. İşin kozmetik kısmında sıkıntı var sadece aslında. Polishlendiği zaman varya... Acayip olur bu ben size diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Hüloooğğğ lan o zaman?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 ben hype görevini bıngıldağa bırakıyorum. hafiften treni okşayabilir. asdf ölünce hayalet olma: check konuşunca diğerlerine OoOo gidiyor mu onu bilemiyorum hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 pre alphadan sonra baya gelişmiş yalnız. demn şöyle bi takıldım. brit mezara gece giremiyosun tabi elin e veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 stutter biraz daha duzelmiş ama hala devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Melee combat'ı tabi UO'dan farklı olmuş. Skill basmalı. War'a geç double click değil yani sdf şey ilginç geldi ama. Stance'ler var, defensive stance, aggresive stance, Passive stance diye. Agressive olan crit, dmg falan arttırırken dodge, block gibi şeyleri azaltıyor, defensive tam tersi, passive de dengeli. combat esnasında bunları anlık değiştirmeli taktikler vs. yapılabilir. Yere eşya atma ve attığın yerde gözükmesi: Check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 net patlar ismi cacık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 patlamaz da, bittiği zaman taş devri grafikleriyle bi deneyim sunacağı için bilmiyorum ne kadar zevkli olur 5 kişilik ekip mi ne totalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Xenocide nin anlatığı gibi ise ben bunu oynarım. Peki world nasıl bir şey? UO nun çakma serverleri gibi her isteyen kafasına göre server mi kuruyor, yoksa resmi server filan olcak mı ? Kaç kişi max olacak bu serverler ? Shards online deyince sanki player serverleri de olacak gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 değişik bi sistemi var sunucuların sanırım. bi sunucudan diğerine gecebiliyosun. kendi sunucunu acabiliyosun evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 şu anda 4-5 farklı server var, official server değiller sanırsam. Official server olacak mı bilmiyorum. serverlar arasında bazı farklar vardı, settinglerinin farklı olduğu falan yazıyordu. Tabi atıyorum bi serverda başladın, sonra o server kapandı, karaktere nolcak tarzı muhabbetler olmaması için sistemin farklı olması lazım. Belki de settingler farklı bile olsa karakterler serverlar arası transfer olabiliyordur. Zaten oyunun isminin "shards" olması da bunla alakalı bişeydi sanırım tam detaylı bilmiyorum o işi. ama dediğim gibi, oyun baya baya modern UO, olması gereken gibi, tabi uygun şekilde geliştirildiğini ve polishlendiğini varsayarsak. yalnız o "5 kişi yapıyor" kısmı hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 pre alphada oyleydi diye hatırlıyorum ben adam yazmıştı 2 kişi daha işe aldım diye sdfgsd şaka maka 200k dolar toplamış oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 bu hızla giderse yakında patlar. 3. seneye girecekler ortada elle tutulur birşey yok. uo ile izometrik olması ve çeşitli sistemler dışında tam bir benzerlik te yok. clusterlar var 64map lik, clusterlar birbirine bağlanıyor ama içerik tamamen sunucu sahibine bırakılmış durumda. her mape en fazla 64 kişi girebiliyor. mmorpg değil tam olarak, nwn gibi düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 kendi sunucunu açman falan saçmalık olmuş, açarsın kendine bi server, bütün skilleri bomboş dünyada 100 lersin, kimse seni ellemeyeceği şekilde gider dragon neyim kesersin anca pvpye ve ticarete başka servera girersin o zaman bi anlamı kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 3 senedir diyorsunuz da , bundan kat kat fazla para toplayan Albion Online bile kaç senedir belini doğrultamadı. Gerçi onun patlama ihtimali bundan fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 @certhas elle tutulur ne istiyon dayı oyun var işte asdf ha ben yeni girdiğim için baya hoşuma gitti. önceden de içerde olanlar derse ki oyun 2 senedir bu halde zaten, o zaman sıkıntı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 bakalım göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 ay key bulursanız paslasanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 8 kişiye çıkmışlar sdfgs o değil de adamları görebiliyosun sunucuda. ozellikle ceo "supreem" gelip hal hatır soruyodu pre alphada sdfgsd ORTAMDA KALITE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar