illuminati Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Oyunu nezaman kapalı beta olarak oynayabileceğiz arkadaşlar? Ve oyunu indirebileceğimiz bir link varmı? Son olarak Mac lerde oynanabiliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Tamam legoları satmak üzereyim . Hazır para geldiginde hemen bir shard online hesabıda alayım. Ta tam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 çok güzel görünen ne? ben sadece ortaya atılmış güzel fikirler görüyorum. bundan önce 100 tane projede gördüğümüz gibi. esh'in koyduğu videoya bakıyorum, ben şahsen o kombat düzeninde oyun oynamam çünkü sene 2015. grafik ağırlıklı olmasına gerek yok ama UO daha iyi net bir şekilde. character animasyonlarını oyuna eklemek bu kadar zor mu gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 100$ atıp sunucu alma hakkını da alasım var ya. yapsak mı boyle bişi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 edit yapılıyorsa al tabii ahahaha. deli misin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bingildak said: grafik ağırlıklı olmasına gerek yok ama UO daha iyi net bir şekilde. character animasyonlarını oyuna eklemek bu kadar zor mu gerçekten? http://shardsonline.com/development-roadmap/ yol haritasına göre graphic polish 2016 yılında tamamlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bingildak said: çok güzel görünen ne? ben sadece ortaya atılmış güzel fikirler görüyorum. bundan önce 100 tane projede gördüğümüz gibi. esh'in koyduğu videoya bakıyorum, ben şahsen o kombat düzeninde oyun oynamam çünkü sene 2015. grafik ağırlıklı olmasına gerek yok ama UO daha iyi net bir şekilde. character animasyonlarını oyuna eklemek bu kadar zor mu gerçekten? Grafiklerden bahsetmemistim ben, fikirler guzel, dinamikler uo gibi yemisim animasyonlari. Zamanla hepsi gelir illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bir shardda 128 kişi oluyor maksimum ve ben shardlar arası geçebilio muyum aynı karakter ilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ayni clusterdaki shardlarda gecebiliyo olman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 1 shard da 128 kişi oluyor ama shardlar birbirine bağlanıyor. 4 shard birbirine bağlanınca cluster oluyor, clusterlar da birbirine bağlanabiliyor. nwn mantığı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 celador'un bir bölgesinden ekran görüntüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Mezarlık görüntüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Citadel Studios has announced that the pre-alpha for Shards Online will kick off on December 3rd for $75 backers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Ben founder pack aldığımda aldığım paketin 2015 mart ta access olacağı yazıyordu. Hala girecez bakalım ne zaman. Bunda da yokuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 noldu bu, deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Site güncellenmiş orası güzel de 75 dolar ağır dram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 olm ben bi mallık yapıp alpha ya adımı yazdırdım. DayZ den sonra bir daha alpha girmeyeceğim diye yemin etmiştim ama olmadı... sonucu paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 sıkma canını. ver bize hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 RedallHoor said: Site güncellenmiş orası güzel de 75 dolar ağır dram. 40$a inmiş pre alpha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Esh said: 100$ atıp sunucu alma hakkını da alasım var ya. yapsak mı boyle bişi sdfsd e pati sunucusu işte. güzelse neden olmasın? count me in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 ee ne oldu şimdi bu oyun? mart 2016'da, mayıs 2015'e nazaran ne kadar yol aldılar? bu arada esh naptın esh asdhausdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 adam para vermiş oyuna, şimdi oyun çıksın parası yanmasın diye ikide bir başlığı apdeyt ediyor :D ulaşabildiği kadar çok insana ulaşmaya çalışıyor. herbalife gibi birşey çıkmasın oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Oyun uo nun aynisi. Mekanikler ayni. Henuz cok ufak bir alan acik. Grafikler tirt da pre alpha oldugu icin grafigi elestirmek sacma olur. Bazi skiller acik bazilari kapali henuz. Hani ne hizda ilerliyor yapim dersen onu anlamam icin 3-4 ay sonraya bakmak lazim. Steam pre alphasini acacaklar sanirsam martta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=6C309fRjIJw alpha başlamış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 http://www.mmorpg.com/giveaways/shards-online-7-day-trial-giveaway-1000000801 7 günlük alpha trial key. 93 adet var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar