Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 haftaya amsterdam'a gidiyorum, dönerken yanımda oranın yöresel lezzetlerinden getirmek istesem, en kolay nasıl yapılır? feyzli abilerden taktik alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 G.t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 manyak mısın lan bu işin şakası olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ceza evinde yöresel lezzetleri tattırırlar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Eser miktarda getirenler var ama aldığın riske değmez, yakalanırsan 3e 5e bakmazlar kullanıcılıktan değil kaçakçılıktan şebekeye ordan teröre bile bağlarlar kürtsen 25 yıl yatarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Belli ki kürt, ama şehir kürdü olduğu için kaçakçılık içinde kalmış. Kan çekiyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 okadar ağır mı cezası yuh, ben bir kez daha düşüneyim ozmn çok zeki tavsiyeler gelirse tekrar bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Çantada, cepte değil, bünyede sakla gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Kicina soksan bile buluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ne gerek var yahu her köşebaşı torbacı allahasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Hollanda ineği mi getirecen? Getir getir iyi süt verir onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 şampuanın içi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 2 sene önce ne Hollanda'dan dönerken havaalanında ne de Türkiye'de döndükten sonra kontrol ettiler. Hollanda'da uçağa binmeden önce üstündeki metal eşyaları algılayan bir aletin içine giriyosun sadece. Çantana ya da bavuluna atmak yerine cebinde taşırsan; ya da ne bileyim sigaraya falan sarıp paketin içinde tutarsan hiç bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 hiçbişey olmaz çok iddialı bi laf olmuş. tam tersine her şey olabilir. şans meselesi tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 feminized dohum getir vakumlu pakette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Black-ice said: hiçbişey olmaz çok iddialı bi laf olmuş. tam tersine her şey olabilir. şans meselesi tamamen. Kontrol etmiyolar(dı) işte. Cebinde 2-3 paket taşısan kimse umursamaz. Bavula ya da xray'den geçecek çantalara atarsan da şansına kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 istersen uçağa binince yakayım bi tane? cebimde taşımam olm, şampuan güzel fikirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ben gelirken değil de giderken, yanıma aldığım sırt çantamda unutmuştum kağıda sarılı bişi olmadı. Atatürk havalimanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 İçtikten sonra bile duş almayı unutma uçağa binmeden önce. Polis köpekleri anlamıyor taşıyor musun yoksa içip mi bindin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Laorx said: okadar ağır mı cezası yuh, ben bir kez daha düşüneyim ozmn çok zeki tavsiyeler gelirse tekrar bakarım. ahaha abı 5 sene olsa cezası tırsmıycakmıydın 25mı korkuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Laorx said: istersen uçağa binince yakayım bi tane? cebimde taşımam olm, şampuan güzel fikirmiş. sen bilirsin de cebinde taşısan bile bakmıyorlar diyorum zaten. İşini garantiye almak istiyosan ot olarak alıp sar sigaraya, sigara paketinin içine at. 2 yılda ne kadar değişmiştir bilmiyorum; ama üstünü başını koklayan bir köpek falan yok. Kimse de cebindekileri çıkar kontrol edicez demiyor (metal bir şey bulmadıkları müddetçe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Hic gerek yok, gecirdim ben de bir cok kez ama degmez riske. Onun yerine 10 tane auto-flowering tohum al, 3 ay sonra bol bol icersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Cuce said: ahaha abı 5 sene olsa cezası tırsmıycakmıydın 25mı korkuttu yok vazgeçtim zaten, 5 ay dese bile korkunç orada adebisi gibi herifler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Darqainu said: Hic gerek yok, gecirdim ben de bir cok kez ama degmez riske. Onun yerine 10 tane auto-flowering tohum al, 3 ay sonra bol bol icersin. nası geçirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 http://stream1.gifsoup.com/webroot/animatedgifs/256694_o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar