sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 1) son 1 sene içinde çıkmış flagship'lerden biri olacak. 2) fiziksel home butonu olacak (ekranın üstüne dokunmatik buton koyup ekranın üzerine kaplama olayını kimin aklına geldiyse, aklını seviim) 3) öncelik 4.8 inch'ten büyük ekranı olacak 4) kamerası iyi olacak, ortalama üzeri olacak var mı böyle bir şey Galaxy S4 ve S5 hariç? LG G2 ve HTC One çok güzel aletler ama şu ekran üzerine buton yerleştirmelerine inanılmaz kıl olmuş durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 şöyle sıraya alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 iphone alın ya en iyisi iphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 iyi de xperiadan başka flagship bırakmadın ki geriye abi sdşlövslöfe o da onscreen buttonlu olması lazım zaten artık böyle, sen de uy bence git g2 al, niye buna isyan ettiğini de anlamadım gerçi ne sorun çıkarıyor sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 e niye ekrandan yesin ki? yalandan 5.2 inch yani ekran aslında, kandırıyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 son bir senede fiziksel home tuşlu telefonları sadece samsung üretti diye biliyorum. Başka yok. Ha bi de nokia'nın wp'leri var, ekranda değil ama, o da dokunmatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 onscreen buttonlardan ben de nefret ediyorum. capacitive button olsa yine iyi.. ben nexus 5 için şöyle bir şey yaptım. http://www.youtube.com/watch?v=bw8xJQrydaI Hem tuşları gizliyor, yandan açılıyor hem de hiçbir şeyi etkilemiyor. Üstelik istediğin her şeyi entegre edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 liberal said: son bir senede fiziksel home tuşlu telefonları sadece samsung üretti diye biliyorum. Başka yok. Ha bi de nokia'nın wp'leri var, ekranda değil ama, o da dokunmatik. ekranda olmasın en azından. dokunmatik olsun ama ekran dışında olsun yine razıyım. @litminov: bence çok kötü ya, aşağıda ekranda olsun daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Ben de ekranda olması taraftarı değilim ancak boyut büyüdükçe ve bahsettiğiniz türde kapasitif butonlar olunca ulaşması zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 note3 olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 iphone 6 al abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Senin telefonun Xiaomi Mi 3 http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_mi3_snapdragon_800_quad_core_android_4_2_5_inch_2_3ghz_2gb_ram_64gb_rom-5519-usd.html bu site original satiyor. Firma , sene sonunda Turkiye piyasasina giris yapacak. Cok kalite cok.Kullanan biri olarak konusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 onu alcağına 1+1 bklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 bu arada biraz okudum da millet ikiye ayrılmış durumda. Bir kesim benim gibi şöyle diyor: "Ulan bre dallamalar, telefonun altında o kadar boşluk bırakıp logo falan koyuyorsunuz ama buton koymuyorsunuz. Gidip o butonları ekrana koyup ekranımı işgal ediyorsunuz" bir kesim de diyor ki: "Alt tarafta bulunan capacitive back butonuna falan yanlışlıkla basmak çok kolay, nefret ediyorum bundan. On screen olmalı kesinlikle" beni mesela hiç rahatsız etmedi 3 yıldır. Nadiren de olsa yanlışlıkla back tuşuna bastığım oluyor. Ama bu olmasın diye ekranımı 5 inch kullanmak varken devamlı 4.8 inch gibi kullanmayı anlayamıyorum... bir de çok ufak bir kesim de olsa, devamlı stylus kullananlar için fiziksel home butonu biraz gıcık bi olay, bunu kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 ne şekil adamsınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 1+1 ı bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 note 3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar