Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu şu şu özelliklere sahip telefon

sabonis

Öne çıkan mesajlar

1) son 1 sene içinde çıkmış flagship'lerden biri olacak.
2) fiziksel home butonu olacak (ekranın üstüne dokunmatik buton koyup ekranın üzerine kaplama olayını kimin aklına geldiyse, aklını seviim)
3) öncelik 4.8 inch'ten büyük ekranı olacak
4) kamerası iyi olacak, ortalama üzeri olacak

var mı böyle bir şey Galaxy S4 ve S5 hariç?

LG G2 ve HTC One çok güzel aletler ama şu ekran üzerine buton yerleştirmelerine inanılmaz kıl olmuş durumdayım.
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

son bir senede fiziksel home tuşlu telefonları sadece samsung üretti diye biliyorum. Başka yok.

Ha bi de nokia'nın wp'leri var, ekranda değil ama, o da dokunmatik.

ekranda olmasın en azından. dokunmatik olsun ama ekran dışında olsun yine razıyım.

@litminov: bence çok kötü ya, aşağıda ekranda olsun daha iyi :D
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada biraz okudum da millet ikiye ayrılmış durumda. Bir kesim benim gibi şöyle diyor:

"Ulan bre dallamalar, telefonun altında o kadar boşluk bırakıp logo falan koyuyorsunuz ama buton koymuyorsunuz. Gidip o butonları ekrana koyup ekranımı işgal ediyorsunuz"

bir kesim de diyor ki:
"Alt tarafta bulunan capacitive back butonuna falan yanlışlıkla basmak çok kolay, nefret ediyorum bundan. On screen olmalı kesinlikle"

beni mesela hiç rahatsız etmedi 3 yıldır. Nadiren de olsa yanlışlıkla back tuşuna bastığım oluyor. Ama bu olmasın diye ekranımı 5 inch kullanmak varken devamlı 4.8 inch gibi kullanmayı anlayamıyorum...

bir de çok ufak bir kesim de olsa, devamlı stylus kullananlar için fiziksel home butonu biraz gıcık bi olay, bunu kabul ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...