Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 6 farklı race, 12 farklı class ın bulunduğu ve steampunk öğeleri içeren yeni bir mmorpg. oyunda mechler bulunuyor ve bunlarla pvp ye girmek mümkün. http://bg.snailgame.com/# screenshots Oyunda open world pvp ve arenalar yer alıyor. Kuşatma ve savunma sistemleri var. open world pvp screenshotları bu da pvp mapi. şu anda close betada ama mmorpg sitesi beta key veriyor. http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/514/Black-Gold-Online-Beta-Key-Giveaway.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ambiyanslar çok güzel gibi, artwork de etkileyici çaktım bir key, turbo basmıştım zaten dün, yerinde oldu. oyunun kendi sitesinden registeration confirmation maili gelmiyor yalnız sadasd pardon istediğ kod keymiş, girdim, download'a başladım server US ama client'ta US_HJ yazıyor. client 10gb, benim 3mb dl kapasitem var, 1mb veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 oyunun ismi üzerine çok düşünmüşler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 denemek isteyen icin key: BKC3GGHMDVBEDKKEC9ME birsey degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Zonguldak taş kömürü kurumu loncasini kuralim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 sadasda foreman olurum aga oyunun motoru unreal mı ya unreal sezinliyorum sslerden in-house flexi engine'miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 beta ayın 15 inde başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Masticore said: Zonguldak taş kömürü kurumu loncasini kuralim hemen asdgjhgjgfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 download 2 kere patladı, bende vazgeçtim sene 2014, launcher kodlasınlar bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ben sorunsuz çektim ve yükledim. şimdi 15 ini bekliyorum betanın başlaması için. kutunu aç bingildak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?42,6991037,7005031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 isengard sanayi odaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 download edemiyorum bunu :( download linki calismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 AdBlock varsa onu kapatıp dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 popuplara izin vermen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ok tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 hype başı seçildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 bingildak tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Doğrumu bıngıl? yavaştan başla haydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 yok abi download'u 2 kere başlattım birinde 4 gb da cancel etti diğerinde 3 gb'da. launcher yazmaya tenezzül ederlerse o zaman bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 bıngıl ArcheAge için seçilmedi mi? mortis miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 bingildak her bilgisayar oyunu için seçildi asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 client kesin hata veriyor mu ya? boşuna dl etmim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 diğerlerinde vermedi, bende verdi diye alıkoymayım chrome'un default downloader'ı ile denedim ondandır büyük ihtimal, düzgün bir downloader programın varsa büyük ihtimal hata vermez. malum 10gb tek dosya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 hm internet download manager tarzı resume edebilen bir zımbırtı ile edelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar