jonq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Bu ne ya, bana kingkong dan bir sahne hatırlattı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Ben geçen hafta gaz yaptığımdan witcher 1 i bitirmek üzereyim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 witcher'ın kısacık gameplay i bile insanı mutlu ediyor ya, beklemeye devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 crackdown çok göz yoran bir oyun olmuş, o ne lan öyle her yer rengarenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 it's more fun on xbox ppppffffffffftttttttttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 E3'e çok iyi hazırlanan Microsoft bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Microsoft E3 Kaçıranlar için; COD Advanced Warfare AC Unity Halo 5 Inside Tomb Raider 2 Witcher 3 gameplay Dragon Age Inquisition Division Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 gears of war 5 duyurmadilar, xboxin halo'dan sonra en iyi ikinci serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 şaka gibi biti ya. hiç tatmin edici değildi valla ms. platinum'um oyunu exclusive'miş ondan iyi bi sürpriz çıkabilir. onun dışında exclusive olarak ilgi çeken birşey yoktu bir çoğu zaten dlc exlusive'di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bu son xbox reklamında ki şarkı ne acaba lan çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ahahahaha capcom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bu inquisition ın combat aynı 2 ya :( 1 ile hiç alakası yok yine gibi geliyor. Demoda vermez bunlar bakıp ne hale gelmiş görelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 sizi bilmem de dead rising acayip sıkıcı geliyor bana demo'yu gördükten sonra bi heyecanlanma oldu ama oyunun kendisi kötü yani ne bileyim. gerçi release olmuş herhalde bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 king kong gibi olan oyunun adı neydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=R0R4uPfUycY şu şarkı hoşuma gitti ya nedir bu video için mi yapmışlar buldurabilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 division da first content on xbox yazdı sonunda yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 witcher 3 demo da gosterdikleri griffin combati falan, dragon dogmayi hatirlatti bana heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Aslında bunu W3 topiğinde tartışalım. Zaten w3 harici adam gibi bişey de yok galiba bu e3de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 her fight oyle degildir heralde ya, cok keko olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 off hardline yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Sims4'ün tek olayı artık çok gülünce ölmek herhalde xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 mirror's edge çok afedersiniz hallendirdi, http://www.youtube.com/watch?v=TYtlSqIPO7k&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=RTjjYElFeXM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 star wars battlefront yardırdı ya, o grafikler ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Battlefront bekliyordum ben ama cıx dedi EA :/ Ubisoft'un başlamasına 10 dk kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar