fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Cips zararlı falan filan falan Onun yerine şu kahvaltılık sütle yenen buğday,mısır gevreklerini yedirsek çocuğa cips gibi hem cips yedirmiş hem de içersindeki vitamin vs vs aldırmış olmazmıyızç Dün kuru kuru yedim gayet cips gibi
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paketlenmis her seyin mutlaka zarari vardir
µh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 mısır gevreklerinde genel olarak deli gibi şeker var
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Leblebi fındık fıstık verin, ama abartmadan.
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 KESİNLİKLE o gevreklerden yedirmeyin çocuğa, içinde yüksek miktarda şeker, özellikle de glukoz-fruktoz şurubu var. Cipsten çok daha zararlı.
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 cips yerine firinlanmis sebze dilimleri verin, onuda yogurdu az miktarda light mayonez veya light ranch sos karisimina bandirarak yedirin. http://www.huffingtonpost.com/2013/01/14/veggie-chip-recipes_n_2456090.html
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 o kahvaltilik gevrekler direk cop ya. icinde faydali birsey yok. seker zaten yarisi alistirmayin bence hic. Kuzenin oglu var ufak. Ona da birsey yemiyor diye verdiler eline biscolatalari bilmem neleri cocuk simdi hep onlardan istiyor tabi. Alismasin yani yazik.
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 iyi lan toplum ayıkmaya başlamış şu kahvaltılık gevreklerine
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 reyou'nun gönderdiği linktekiler çok başarılı da 3-4 saat fırında bekletilen var. öoeh yani.
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 cips yesin gevrek te yesin. iki günlük dünya çocuk hayatın tadını çıkarsın.
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 kendi cipsini kendin yap: - Fırında patates - Tavada, az (3 yemek kaşığında) zeytinyağında kızartılmış patates.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 zeytinyağıyla kızartma yapılmaz. zeytinyağı pişirilmez bile. pişirilen yemeğe sonradan eklenir zeytinyağı. toprağından memleketinden kopmuş insanlar sizi.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ahahaha,zeytinyağında patates kızartmak,yok abi zeytin olursun direk
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 sdfsdf failler silsilesine bakin hele http://bbdotqusa.com/main/menu.php 3 tab a gelin yiyebilceginiz en iyi kizarmis tavuk olabilir. http://bbdotqusa.com/main/olive_story.php
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 paylaşcan resme sokim bilader nasıl canım çekti sdf
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ya off yemek yapmasını elin redneck corporate colonel sanders tipli sitesinden mi öğrenecem, yoksa akdenizlilerden mi öğrenecem gençliğin düştüğü hallere bak
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 sdfsdsdf http://www.akhisarzeytini.net/zeytinyagi-ile-kizartma-yapilir-mi.htm akhisarli adamim hala akdeniz fln tatava yapiyosun, zeytinin ve zeytinyaginin hasi ege'den cikar.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 aha siiosu da buymuş: http://bbdotqusa.com/images/about_us/ceo.jpg parayla şömine yakıyordur evde bu
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 kardeş, madem bilmiyorsun söyleyeyim o zaman, sızma zeytinyağından başka zeytinyağı yenmez, o da kızartılmaz, tencerede pişirilmez bile, sağlığınla oynarsın, sen yemek istiyorsan ye gene zeytinyağlı kızartma, vücut senin.
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 “Zeytinyağı” hakkında hurafeler ve gerçekler | Vedat Milor 1. Yanlış: “Zeytinyağı ile hele hele sızma olanıyla kızartma yapılmaz, zeytinyağı çabuk yanar. Yemek pişirirken sızma zeytinyağı değil, riviera zeytinyağı veya rafine yağları kullanmalı. Sızma zeytinyağı salatalar içindir.” Yemeğin de, kızartmanın da en alası ve sağlıklısı iyi cins, soğuk basım, naturel sızma zeytinyağı ile yapılanı! Bilimsel açıklaması şöyle: Sağlık bekçiliğimizi yapan, zeytinyağının içinde bulunan ve antioksidan görevini yapan fenoller. En kaliteli yağlar ise içeriğindeki fenol miktarı en yüksek olan düşük asitli naturel sızma yağlar. Yüksek ısılarda çeşitli kimyasal maddeler katılarak rafine edilen yağlarda fenoller yok oluyor. Kızartmanın sağlıklı bir pişirme yöntemi olmadığını biliyoruz. Lakin, içeriğindeki antioksidan ve oleic asit sayesinde zeytinyağının yanma derecesi çok yüksek. Kızartma sırasında oluşan serbest radikallerden ve toksik maddelerden bünyemizi koruyor fenoller. Evliya Çelebi’nin Seyahatnamesinin Trabzon bölümünde hamsiyi zeytinyağında pişirme tarifini bulabilirsiniz... Kötü kalite yağların kimyasal işlemlerle temizlenip aklanmış haline “rafine” deniyor. Üretimi çok ucuz, bereketi çok bol olan bu tip yağların reklamlarında “sağlıklı” sıfatına sıkça rastlıyoruz. Özellikle de kızartmalar için öneriliyor. İtalya’da Bolonya Üniversitesi’ nin Gıda Bilimi Bölümü tarafından yapılan araştırmanın sonuçları, kızartmalarda sızma yağ kullanımı konusundaki önyargıları belleklerimizden silerek aydınlatıyor. (Lorenzo Cerretani, Giovanni Lercker, Tullia Gallina Toschi). (http://www.teatronaturale.com/article/1769.html)
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Masakari said: Leblebi fındık fıstık verin, ama abartmadan.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 zeytinyaginda seni bile pisiririm mc_lovin.
Öne çıkan mesajlar