Rerore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 lan yine banka kazanacak herhalde ya ort. 70 tl ye bilet bulabiliyorsun 30 tl si alan vergisi 40 tl kardasın aidat 135 tl 4 bilet alsan ancak kara geçebilirsin bu da 12bin mil demek 5 bin bonusu düş 7bin için de kafadan yılda 21bin tl kk ile harcaman lazım işi biliyor bu bankalar saygıyla domalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Ben maximiles'a ücret ödemiyorum. 1.5 senede 3 tane uçak bileti aldım gelen milpuanlarla da dsf Win/win tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 11. ayda ben de iptal numrasını çekicem ama garantisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 http://www.turkishairlines.com/tr-tr/miles-and-smiles/oduller/thy-upgrade-tablosu bir de bilet upgrdae yapın diyorsunzu da ödül biletten mil gelmiyormuş düz bilet alıp puanla mı kasmak lazım öyle de bir mantığı yok ki 5000 bin mil harcayınca upgrdae için max 1500 mil gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 upgrade için statü mil lazım, o da biletlerden geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 GSbonusum vardı, artık bir işe yaramadığı için bu sabah itibariyle Miles&Smilesa başvurdum. Telefondaki ciks abla yanında da amex iteledi, alınmadan olmuyomuş falanmış, açmazsam eğer kart ücreti ödemeyecekmişim. başına gelen var mı? tecrübe eden bu amex olayını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 garanti posunda çalışıyor 31 aralıktan önce kullanırsan 5000 bonus gelcek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 amex %50 fazla mil veriyor sanırım ama her yerde geçmiyor. hediyesi platinum ise yıllık ekstra 70 kaat. ya da 90 tam bilmiyorum. onu almadan alamadım ben maalesef. ya garanti hakkaten tam esnaf bi firma. elini ver donunu kaptırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 bende var amex platinum yalnız problem ya. avrupaya gittiğin zaman vs yine her yerde geçmiyo etmiyo. gidip çekmen gerekiyo, onda yine amexli bi bankamatik bulman gerekiyo vs.. amerikada yaşamadığınız sürece siktir edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 aynen nerede olursan ol her yerde çekmiyor dediğin gibi. öyle sağda solda kullanıyorsun 'OLMADI BEYEFENDİ' diye geri geliyolar. sanki kartın limiti yetmemiş gibi bakış yiyosun bi de a ağağğmkimpaşamkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 yüzde 90 geçmiyo zaten ben anlamadım. geçtiği zamna şükrediyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 abi sihir değil garanti pos un da çalışıyor sadece kartı vermedens sormanız yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 amerikan expressle internetten alışverişte sıkında üzerinde digit sayısı daha az olduğu için de her sitede geçmiyor. Ssalak bişey neticede. Avrupada da ilginç bir şekilde metro vb raylı sistemlerde mastero kart geçiyor master yada visa her yerde geçmiyor ticket vs. için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Rerore said: abi sihir değil garanti pos un da çalışıyor sadece kartı vermedens sormanız yeterli yurtdışından bahsediyoruz. geçtiği oluyo arada. sence garanti posu mu var geçen yerlerde? beynin yok fikrin var her konuda anasını satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 digit sayısına göre değerlendiriyorsa site, ordan alışveriş zaten yapmayın bence amex anlaşması olmadığı için geçmiyor olabilir tr'de garanti pos'u dışında geçen pos'larda var bu arada, bi de dükkan sahibinin amex'in geçmediğini sandığı da oluyor bazen, denemekte fayda var. benim miles&smiles mastercard'ın chip'i bozuldu (nası oldu anlamadım), amex veriyorum direk, önceden geçmediğini sandığım baya bi yerde geçtiğini fark ettim bu aralar. amex'le internetten alışveriş yaparken güvenlik numarası olayı karışıyor bi, bazen arkadaki numarayı yazmak gerekiyor (3 haneli), bazen öndeki 4 haneliyi yazmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 anqut orda da amex pos var mı diye sor tr de çalışmasının sebebi garanti bankasının anlaşaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 olum geçmiyo diyorum zaten kafan mı iyi? neden geçmiyo demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 "roket adam" said: amex %50 fazla mil veriyor sanırım ama her yerde geçmiyor. hediyesi platinum ise yıllık ekstra 70 kaat. ya da 90 tam bilmiyorum. onu almadan alamadım ben maalesef. ya garanti hakkaten tam esnaf bi firma. elini ver donunu kaptırırsın. benden para almadıkları için herkese övüyorum prive şöyle böyle, üstüne quintessentially çok şekil vs diye de ücreti çokmuş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Türkiye İş bankası güzel mil kartlarında öyle önüne gelene de vermiyorlar onun dışında geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 moriarty said: olum geçmiyo diyorum zaten kafan mı iyi? neden geçmiyo demiyorum. beynin almıyor herhalde amexle anlaşmamışsa işyeri geçmiyor visa var master card var bir de amexe domalalım demişler http://www.garanti.com.tr/tr/yardim_ve_oneriler/sorular.page?faqName=bonus_american_express_nerelerde_gececektir#calcContent=UID59bf174 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 maximiles alcaktım ben şimdi alamayacak mıyım herkese vermiyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Rerore said: moriarty said: olum geçmiyo diyorum zaten kafan mı iyi? neden geçmiyo demiyorum. beynin almıyor herhalde amexle anlaşmamışsa işyeri geçmiyor visa var master card var bir de amexe domalalım demişler http://www.garanti.com.tr/tr/yardim_ve_oneriler/sorular.page?faqName=bonus_american_express_nerelerde_gececektir#calcContent=UID59bf174 bak son kere yazıcam. kardeşim NEDEN geçmediğini biliyorum. GEÇMİYO yazdım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 "moriarty" said: öyle sağda solda kullanıyorsun 'OLMADI BEYEFENDİ' diye geri geliyolar. sanki kartın limiti yetmemiş gibi bakış yiyosun bi de a ağağğmkimpaşamkim dallama gibi atlama o zaman her cevaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Rerore said: "moriarty" said: öyle sağda solda kullanıyorsun 'OLMADI BEYEFENDİ' diye geri geliyolar. sanki kartın limiti yetmemiş gibi bakış yiyosun bi de a ağağğmkimpaşamkim dallama gibi atlama o zaman her cevaba yukarıda benmişim gibi alıntıladığın roket adamın mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 adam ciddi ciddi "haklı" çıkmak adına alıntıdaki adı değiştirip cevap veriyo benimmiş gibi gösteriyo lan ahahahhahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar