di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Ya hacilar, Legoland'e gitcez Pazartesi. Starwars day'in de son gunuymus, boyle indirim falan yakalarim da ilk kez lego neyim alip oynarim diye umuyorum. Simdi zilyon tane farkli lego neyim var, hangisi en guzeli bunlarin ? Su programlanabilenlerden falan mi alayim ne alayim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 alcaksan technic al derim hatta lego mindstorm bile alabilrisin yapıcağın şeyler sınırsız ama technic legon yoksa hiç yanına bi kaç farklı technic legoda al bide en az 3 motor un olsun mindstormlarda 2 motor vardı diye hatırlıyorum bi tane motorlu technic alırsın bide technic dışındaki legoları biraz gereksiz gibi görüyorum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 puzzle gibi yapıp kenara koycam diyosan ninja kaplumbağların güzelleri var, bir de marvel hero'ların güzelleri var. onun dışında vw t1 camper van Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Abi maket gemi falan yapın bari sonuçta bi sefer yapıp rafa koyacaksınız, oynayacak haliniz yok, yok di mi? Sddff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Abi video'larini izledim. Hem Legoland'in hem de Lego technic serilerinin. Legoland Windsor inanilmaz boktan bi yermis. Digerleri icin de su yasta Lego degil Arduino ya da Raspberry Pi alinmasi gerektigine kanaat getirdim. Siz de oyle yapin. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 KOCA KOCA ADAMLARSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 once konu acmayi ogren, ondan sonra alacagin seyi ozelden ileticem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 OOO MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 di said: Abi video'larini izledim. Hem Legoland'in hem de Lego technic serilerinin. Legoland Windsor inanilmaz boktan bi yermis. Digerleri icin de su yasta Lego degil Arduino ya da Raspberry Pi alinmasi gerektigine kanaat getirdim. Siz de oyle yapin. sdf salla legoyu ya, mcu seviyosan arduino go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 kale al, sonra kuşat, dıkşın dıkşın ciuuuvvv yıkılsın kale sonra tekrar yap. kırıp bozup baştan yapılmıyorsa lego'nun hakkı verilmiş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 legonun hakkı sadece kişisel tasarımla verilir. nuff said! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Adamlar hakkını vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 LEGO Sopwith Camel Bi-Plane, bu aralarki favorim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bendeki uçak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bana niye sorulmadı bu......... lego almayacaksan aynı entüsiazmı taşımayacaksan legolandde işin ne? gitmeyiver tam tasarruf yap ordan artan parayla daha fazla arduino alırsın!!! legoyu hor görenleri anlamıyorum. newtonun beşiği de gayet basit bir prensibi anlatır ama millet masalarına koyup sergiliyor falan. legoya da öyle bakın triplere girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 lego gayet oyuncak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 offf o arabanın kazası kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Minecraft oyna. Lego ne anasını satıyım halının üstünde 40 yaşında adamasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 40 mi? sensin 40. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ne bakıyon dik dik, lego teknik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 lego digital designer digital lego programi al lego oyna iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Elektrik-elektronikle hiç bi alakam yok fakat gene de arduino alıp takılmak istiyorum... MAnasızca bir istek mi bu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 BalisticGel said: Adamlar hakkını vermiş. oha tam bir helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar