Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 CMde bilen biri lazım degil mi yani burda koşun bu packi çekmeye gerek yok veya ne biliyim bu iki grubu beraber kesmessek zaman yetmez gibi. Ya da ya allah bismillah grupları teker teker keserek yapılabiliyor mu? Zaman çok mu sıkıntı oluyor ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Gold almaktan bahsediyorsak zaman saniyesine kadar önemli, ama ilk girdiğinizde süre sorunu olmadan bir kez baştan sona oynamak şart. Zorluk hc'den kat be kat fazla, muhtemelen ilk girişinizde çektiğiniz ilk trashta wipe yiyecesiniz. İlk geldiğinz bossta 2-3 wipe yemeniz bile olası çünkü ne olursa olsun 5 man'i küçümsemeden duramıyor insan. Sonra o his kaybolunca daha oturaklı gitmeye başlıyorsunuz. Video seyretmeden, genel bir guide okumadan gold imkansız gibi birşey. Çok fazla ufak detay var, hepsini kendinizin bulması 30-40 deneme gerektirir ki muhtemelen bayar vazgeçersiniz gold sevdasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 scholoda speed buff alıp bossa rushlayamıyorsunuz yani diyor :p ilevel düşmese iyiymiş normal hcleri sololuyorum artık ama spnin ilevelı düşürünce bir şeye benzemiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Challenge mode wowdaki en iyi seylerden birisi. Ödüller biraz daha iyi olsa cok guzel olacak. Bu tbc'deki raid atmosferini yasıyorsun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Bana allahtan silver lazım sadece =P 4 mount birden veriyor olmasa onada uğraşmazdım gerçi. Mop ilk çıktığında girdik daha üstümüzde maviler felan vardı yani ilvl aşağı bile inmiyordu, ağzımızın payını alıp çıkmıştık. 1-2 tanesinide madalyasız tamamladık bir tane bronze aldık sonrada bir daha denememiştim. Şimdi mount ayağına bitirmem lazım. Goldda set veriyor ama druid inki cidden rezil görünüyor uğraşıp gold almaya hiç deymez =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 shaman cm epik ya. cok essiz bi omuzluk var. bi de satan nasil satiyor? -1 dps ile nasil yapiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Gelen adam essek degilse iki vuruyordur zaten. Sonucta herkesin item level eşit. Taktik ve yetenek on planda. Bir dpsi taşırsın iyi kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Yaptıkça hızlanıyorsun, çok fazla trick var. 15 dakika gold run süresi olan yeri 8-9 dakikada yapanlar var. 4 kişi olunca 14 dakikada bitiriyorlar, sonra da düzenli 1 kişiye boost atmaya başlıyolar. Güzel para var bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Bu boostlayanlari nerden buluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 80k ya satiyo adamlar. trade chatte butun gun spamliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 80k cok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 80k çok değil senin goldun az. proffları kullanalım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ahah abi o ne ya ! 80k harbiden çok:) TN de tanıdıktan 50k golda 60 days game time alıyordum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Achiv'i, 9 tane teleportu falan fişmanı boşversek bile, 4 binek alıyorsun, full set alıyorsun. 80k hiçbir şey değil yani, biz full gold için 2 hafta uğraştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Darksun said: Bana allahtan silver lazım sadece =P 4 mount birden veriyor olmasa onada uğraşmazdım gerçi. Mop ilk çıktığında girdik daha üstümüzde maviler felan vardı yani ilvl aşağı bile inmiyordu, ağzımızın payını alıp çıkmıştık. 1-2 tanesinide madalyasız tamamladık bir tane bronze aldık sonrada bir daha denememiştim. Şimdi mount ayağına bitirmem lazım. Goldda set veriyor ama druid inki cidden rezil görünüyor uğraşıp gold almaya hiç deymez =D 4 mountu birden vermiyor. 1 karakterle sadece 1 mount alabiliyosun ve mount account wide olmuyor. ama milletin alt charlarında da kasmasının sebebi, 6.0 patchi geldikten sonra pandaria CM'leri kalkcak ve title, mountlar, setler bir daha alınamıycak. title ve mountlar ise patch gelince account wide hale gelcek. bu yüzden millet 4 tane charıyla bitirmeye çalışıyo 4 mountu da alabilmek için. 1 TANE BİLE ALLY YOK MU LAN CM İÇİN?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 said: KAYNAK Silver: The Pandaren Phoenix mounts awarded for a full set of Silver medals will become account-wide. If any character on an account has earned a full set of Silver medals, all four variants of the Pandaren Phoenix (Crimson, Ashen, Violet, and Emerald) will become available to all characters account-wide. Herhangi bir karakterinle silver aldıysan, 4 binekte accound-wide olarak senin olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Peki bu adamlara ödeme nasıl oluyor yani baştan mı sonra mı nasıl? Veya her instance başı mı anlaşılıyor vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Peki biz aramızda birleşsek denesek yapamaz mıyız bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 İlk 5 mane girerken 10k veriyorsundur, goldu alınca ikinci için ödeme yapıyorsundur diye gidiyordur. Birbirini tanıyan ve ortalama üstü oynadığını bildiğiniz 5 kişi ile, vent gibi sesli bir iletişim aracı da kullanarak, 4-5 saat ayırıp günde 1 tane yapılabilir. Ama önceden 1 kişi ödevine çok iyi çalışacak ve herkez o 5 man için 3-5 kez video izleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Snake said: Darksun said: Bana allahtan silver lazım sadece =P 4 mount birden veriyor olmasa onada uğraşmazdım gerçi. Mop ilk çıktığında girdik daha üstümüzde maviler felan vardı yani ilvl aşağı bile inmiyordu, ağzımızın payını alıp çıkmıştık. 1-2 tanesinide madalyasız tamamladık bir tane bronze aldık sonrada bir daha denememiştim. Şimdi mount ayağına bitirmem lazım. Goldda set veriyor ama druid inki cidden rezil görünüyor uğraşıp gold almaya hiç deymez =D 4 mountu birden vermiyor. 1 karakterle sadece 1 mount alabiliyosun ve mount account wide olmuyor. ama milletin alt charlarında da kasmasının sebebi, 6.0 patchi geldikten sonra pandaria CM'leri kalkcak ve title, mountlar, setler bir daha alınamıycak. title ve mountlar ise patch gelince account wide hale gelcek. bu yüzden millet 4 tane charıyla bitirmeye çalışıyo 4 mountu da alabilmek için. 1 TANE BİLE ALLY YOK MU LAN CM İÇİN?? HEhe değişti işte o, zaten tek mount verseydi uğraşmak istemezdim. Yukarıda değişikliği yazmışlar :) 1 kere yap account wide 4 ünüde kap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 o zaman alt charlarıyla kasan adamlar zaman öldürmekten başka bişi yapmamış oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 challenge modelar zor diil. sadece zaman ve sabır gerektiriyo. bronze ve silverları almak zaten çok kolay. 463 gearla saçma sapan hatalar yapmadığınız sürece normal dungeon yapar gibi oynarsanız çok rahat bronze ve bazı dungeonlarda silver alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 off kafa gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Alt charı sadece kalkacak olan seti almak için yapıyorlar, bir kısım insanda kulaktan dolma bilgi ile gittiği için bineklerin hepsini alacağını bilmediği için kasıyor. Bronze harbi kolay, ilk denemede ciddiyetsizlikten falan baya wipe yiyip baymazsanız, almama şansınız yok gibi bir şey. Bir kişi dersine iyi çalışırsa, işini bilen bir tankla silverlar da gayet rahat yapılıyor, en kötü 3-4 denemede alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 smyrnas said: ahah abi o ne ya ! 80k harbiden çok:) TN de tanıdıktan 50k golda 60 days game time alıyordum . alınıyo mu hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar