Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3ca-gzV7oxI Hotline Miami x Streets of Rage = Mother Russia Bleeds Çok hoşuma gitti lan tarz falan direkt, 2015'te geliyor. 1980'lerin Sovyet Rusya'sında geçecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 abi horoz? ahahaha süpermiş ya yapsınlar böyle oyunlar yalvarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 2015 ne yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 çok iyi lan dashufdasuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 hotline mayamiye açı vermişler şahane gözüküyor^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 ben anlamıyorum olm zaten kim karar veriyor şu tarz oyunları artık yapmıyoruz beyler şöyle şöyle oyun yapıcaz diye? danalar gibi hagar, mustafa, kaptan komando oynayan nesildik neden bi anda kesildi o oyunlar? şu oyun süper abi. direk alır oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 ehueh esinlenmenin ötesine geçmiş biraz ama güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Final fight vari süpermiş haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 hagar/dd/MUSTAFA favori arcade oyunlarımdan, hotline miami de pcde aynı şekilde favorimlerimden. komboda bayılırım fakat 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 adamalrın canını 2342934 yapıp her karaktere 3495349 kez 3 vurusta bır yere dusrerek 23492342 kez vurduğumuz ıcın artık yapmıyoruz bu oyunları. bu konuda en guzeli punisherdı ondanda iyisi gelmedi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Silphatos said: hagar/dd/MUSTAFA favori arcade oyunlarımdan, hotline miami de pcde aynı şekilde favorimlerimden. komboda bayılırım fakat 2015 :( işte mustafaya mustafa diyen eski toprak. cadillac dinosours diyenlere tilt oluyorum. mustafa lan o http://k38.kn3.net/taringa/2/0/1/5/1/5/27/-_gaston_-/6B2.jpg?7569 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 dbl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 sanssizsansli said: Silphatos said: hagar/dd/MUSTAFA favori arcade oyunlarımdan, hotline miami de pcde aynı şekilde favorimlerimden. komboda bayılırım fakat 2015 :( işte mustafaya mustafa diyen eski toprak. cadillac dinosours diyenlere tilt oluyorum. mustafa lan o http://k38.kn3.net/taringa/2/0/1/5/1/5/27/-_gaston_-/6B2.jpg?7569 abi o oyunnarın adı o ama haggar var final fight mustafa var ki müslüman diye onu seçerdik hep bide uçan tepiki en iyiydi kaptan komando var ordada bıçaklı en iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 yemişim adını ya. haggarsa haggar mustafaysa mustafa :D heralde bi sunset ridersa isim koymamıştık. king of fighters'a da kim kaphwan diyoduk mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 mustafaya mustafa demeyen bizden degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 off gelsin ya digital deluxe edition alırım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 hagarın 8 bit atarilerde bi klonu vardı. karakterler koca kafalıydı ama oynanış neredeyse aynıydı hareketleri falan. o dandik ataride oynadığım en süper oyundu hatırlayanınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 aha buldum direk final fight mış. ben street fighter fln gibi 8 bit çakması sanıyordum. http://www.youtube.com/watch?v=rQdaA1bwzFo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 ha bu goal 3ün motoruyla yapılan oyunlardandı hatırladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 böyle goal3 karakteriyle de ne oyun yaptılardı ya, olimpiyat oyunu falan vardı her türlü spor http://en.wikipedia.org/wiki/Kunio-kun 3dse hala oyunu çıkıyomuş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 topic tam nostalji olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Zaten bu oyunda biraz daha kassa 8 bit olurmuş hani =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 imamizer said: aha buldum direk final fight mış. ben street fighter fln gibi 8 bit çakması sanıyordum. http://www.youtube.com/watch?v=rQdaA1bwzFo şu oyun baya iyiydi. konsepti, soundları alıp götürüyor zaten. çok sıkılınca açar oynarım. adamım da cody dir, diğerlerine göre daha samimi gelir bana direk sokak dövüşçüsü adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar