Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 asansör yapılıyor, az kaldı yakında açılışı yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 fortum çekeriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 fortum , şu ana kadar ki en mantıklı fikirdi bence. bi ucu burda bi ucu marsta. başına 3 vardiye den 6 adam koyarız sürekli üflerler marsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Vardiye değil vardiya, ayrıca üflemek hala işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 bakteri varki zaten uzayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 oha bakteri mi var? hemen dezenfekte ekibini de yollarız marsa. bakterilerden bi arındırırız orayı. tertemiz yaparız. hastalık falan bulaşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 axedice said: Vardiye değil vardiya, ayrıca üflemek hala işe yaramaz. vardiyalı çalıştırsan olmaz işte, "var" diye çalıştırman lazım, insanları motive etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ulan resmen başlık ışıl ışıl parlıyor. heryerden zeka , yaratıcılık fışkırıyor. gurur duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 uzayda yaşam var zaten biz varız işte ne uraşıyonuz ? amaç ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Benim hepsini dövecek bir önerim var. Marsa bir yaz günü kapağı kapalı yarım tencere işkembe çorbası bırakıp tatile gidelim. O kapağı kaldırıp gezegene yayılmaya çalışan iğrenç kokulu bir habitat oluşacaktır. Gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 NolaxThensbane said: Arkadaslar marstan yaziyorum hayat bitmis. Arkadaslarla plutona gececz simdi kasmayın abi, nasaya sordum pluton ocak dışı kalmış. gezegen değilmiş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 sostizm said: Benim hepsini dövecek bir önerim var. Marsa bir yaz günü kapağı kapalı yarım tencere işkembe çorbası bırakıp tatile gidelim. O kapağı kaldırıp gezegene yayılmaya çalışan iğrenç kokulu bir habitat oluşacaktır. Gerçekten. ben verdim o öneriyi çoktan. kim kimi dövüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mübarek Cuma hutbesinde bu konuya değinelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 buradan marsa kapı boyutsal kapı açarsak, dünyada ki bütün havayı emer mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Emmez, marsın da atmosferi var. Basınç dengesi kurulana kadar hava akımı olur sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 kavurma said: ayrıca çayı dökmen için seni de çoğaltmak lazım Ahhhhaahhaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 yerçekimsiz uzay vücudu değiştiriyor (bkz astronotların bintürlü sağlık problemi), o yüzden dünyadaki yerçekimini birebir kopyalamadan uzayı unutun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Yercekimsiz ortamin dogal sonuclari var. Yercekimi olmadigindan iskeleti tutan kaslar zayifliyo, kan basinci once firliyo sonra dusuyo zira kalp kani gayet rahat pompaliyo yukariya vesaire. Oyle altindan kalkilamayacak etkileri yok yani uzayin vucut ustunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 o sadece kısa dönem için, en önemsizi hatta. uzun dönemde ciddi şeyler var, mesela marsa gideceklerin günde 2 saat spor yapması lazım dünyadaki kas miktarını koruması/geri kazanması için, ayrıca ciddi kemik kaybı oluyor vücutta, osteoporosis seviyesinde. Sıfır yerçekimide doğan hayvanlarda yön problemleri var yukarısı aşağısı neresi bilmiyor falan, bide dünyadaki pis ortamdan uzaklaştığı için bağışıklık sistemi zayıflıyor dünyaya geri geldiğinde en ufak şeyden hasta oluyor vücut, bide sürekli atmosfer olmadığı için filtrelenmeden alınan radyasyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 dediğiniz şeyler bugun gitsek marsta ne sorun yaşarız ın cevabı falan o yüzden boş şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 dev bir sarmaşık üreterek dünyadan alınan karbondioksiti marstaki su ile birleştirip atmosfer oluşturabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Marsta karbondioksit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 marstaki kalitesiz, yan sanayi buradan götürmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 axedice said: Marsta karbondioksit var. simdi nasa gidecek ya. aga nasil yasayacaklar. %90 üzeri co2. aninda gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 çiçek götürürler yanlarında. lan ne cahilsiniz fotosentezi de mi bilmiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar