fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 18-28 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 izmir jenerasyonu nereye gidiyor vecihi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sanssizsansli said: hoşgeldin harun abi http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/Kelebek%20Haber%20Galerisi/145/Miss%20Turkey%202014%20Finalistleri/14_D%C4%B0LAN%20POLAT_DSC_6246.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bin sene köylerde emmioğlu dayı kızı hala kızıyla evlene evlene ne hale getirmişler gen havuzunu, kadın değil eşek besliyoruz, bir kilo fondotenle anca yüzdeki pürüzleri kapatabiliyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 daha çok Turkey miss the point 2014 olmuş güzellik yarışmasında güzel kız yok asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 guzel secmiyolar, katilanlardan digerlerinden guzel olani seciyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 güzellik yarışmasına güzel kızların katılmaması mı daha acıklı yoksa bu tipler arasından türkiye güzeli seçmek zorunda kalmak mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 O kadar Rus asıllı Türk var nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Evlerinde, uyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 hadi yaa, azra akın'da mı vermiş şimdi ? yok ya o vermemiştir, vermemiştir demi ? vermesin nolur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ya allahın gücüne gitimesin, her zaman türk kadını hakında iyi konuşurum da, bunların hepsini verici kabul etsek, kim alıyor bunları arkadaş? niye alıyor? nasıl bir midesizlik veya ne bekliyor nasıl bir öz güven bu? yoksa güzellik yarışması değil elbise askısı mı seçiyorlar? öyle olsa bile beli olmayan kızlar var orada? hepsini geçtim, o fotoğrafları yarışmacılar mı çekiyor da, rakiplerini çirkin göstermeyi amaçlamışlar, o fotoğrafların amacı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Red said: ulan tayland shemale güzellik yarışmacıları daha giderli. HAHAHahahha harbiden de birkaçı shemale e benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 "Tatar Ramazan" said: http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/Kelebek%20Haber%20Galerisi/145/Miss%20Turkey%202014%20Finalistleri/17_S%C4%B0NEM%20%C3%96ZGENO%C4%9ELU_DSC_6310.jpg Bu da mı gol değil, kardaşyan götü kate memesi bakmaktan ayarınız kaçmış olm güzel kadından anlamıyonuz sdf Hmm Sinem Özgenoğluymuş bebişim number seventeen!! zaten 2012 miss model 1.siymiş kız 94 haziranlı izmirli vay be, ikizler burcunun şirinliği ve zekası belli zaten canım benimm adam yazarken ayarı kaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Feamer said: ya allahın gücüne gitimesin, her zaman türk kadını hakında iyi konuşurum da, bunların hepsini verici kabul etsek, kim alıyor bunları arkadaş? niye alıyor? nasıl bir midesizlik veya ne bekliyor nasıl bir öz güven bu? yoksa güzellik yarışması değil elbise askısı mı seçiyorlar? öyle olsa bile beli olmayan kızlar var orada? hepsini geçtim, o fotoğrafları yarışmacılar mı çekiyor da, rakiplerini çirkin göstermeyi amaçlamışlar, o fotoğrafların amacı nedir? ne içtin olm yine çok mu karıştırdın naaptın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 hahah bunların geçen sene bütün çekimilerini bizim beraber çalıştığımız arkadaş yapmış, bu sene teklif gelmiş, kabul etmedim dedi, neden kabul etmediğini fotoları gördükten sonra anladım dsaadssad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Zikko said: hadi yaa, azra akın'da mı vermiş şimdi ? yok ya o vermemiştir, vermemiştir demi ? vermesin nolur :( çatur çuıtur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Liebe said: abi çok net diyorum ben bazılarından daha güzelim. vallahi o derece lan caps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1002689_605477189549433_3050507309690384293_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 bu seneki yarışmanın bu kadar iddasız olduğunu bilsem ben de girerdim ilk 3 kesindi. bi süre sonra resmen kendimle kıyasladım yok bu da benden çirkin diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Canım ya nasıl tatlı http://cs412323.vk.me/v412323661/189c/QlPwDgMztEk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Şurdan bakın: http://elidormissturkey.startv.com.tr/finalistlerle-tanisin hürriyetin sitesinde gözlerim bozuldu, 2014 hala resize ediyorlar fotoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Feamer said: ya allahın gücüne gitimesin, her zaman türk kadını hakında iyi konuşurum da, bunların hepsini verici kabul etsek, kim alıyor bunları arkadaş? niye alıyor? nasıl bir midesizlik veya ne bekliyor nasıl bir öz güven bu? yoksa güzellik yarışması değil elbise askısı mı seçiyorlar? öyle olsa bile beli olmayan kızlar var orada? hepsini geçtim, o fotoğrafları yarışmacılar mı çekiyor da, rakiplerini çirkin göstermeyi amaçlamışlar, o fotoğrafların amacı nedir? neden turk kadini hakkinda her zaman iyi konusuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Masakari said: Evlerinde, uyuyorlar. like Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 1.88 kız var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar