Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wizard, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
High rift soloda oynamasi en rahat build melee wizard buildi sanirim.

Casualindan Hero

Ahada linkide burda, gear zayif yeni patche gore ama helalinden fishing mishing kovalarsaniz 52 filan yapar ama fishing yapmak yerine milli piyango oynarim daha iyi, keza sacmasapan bir gameplay...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Regalya said:

4xMagnum+6xTalrasha Grift 55+(Fire dmg alıp ST fire tickletiyorsun) sonrası akıyor 56-57 üstü denemedik ama 2x dh cru wd ye rakip olabilecek kadar iyi gibi geldi.

Fire ne vuruyo? Silah mı fire dmg olsun diyorsun anlamadım noob adamız

Bir de gear i bir linklesene
Mesaj tarihi:
Alternatifler var misal blackhole+strongarmda olur buldin olayı bonusları ve 4x talrasha stackını aktif tutmak wd buffu o bu derken slowtime i 1 milyar civarı tickletmek meteorlar ot bok derken 2-3 milyardan az dps çıktımı yetmiyor 2dps 4 man grp da iri champların 300 milyar rift bossun 1 trilyon küsür canı var
Mesaj tarihi:
Ransors eliteleri çekmiyor pek iyi değil o yüzden energy twister da zaten çok iyi bir skill değil. Wizard patchden beri dh alternatifi 4 kişi de ama densere yerine f/s hydra daha iyi.
Mesaj tarihi:
SS yoksa pure tal builddense 6tal/4del daha mı iyi çözemedim.

halo düşse aslında melee denemek istiyorum. Damage çok iyi fakat çok ölüyorum 47 üzeri griftlerde.

Biraz daha tecrübe etmem gerek sanıyorum pozisyon falan. SS de düşmüş hep salvage lamışım kahrolsun blizz, yeterli stash olsaydı herşeyi tutardım. :(
  • 3 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ptr de wiz deniyorum . Rest yüzük setiyle gelen %800 ler acaip olmuş, nerf gelicekmi bilmiyorum ama wizard hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Nerf gelmezse kesin yeni sezonda wizle devam ederim.
Mesaj tarihi:
YAŞASIN!!!

said:
Tal Rasha's Elements 6p: Attacks increase your damage by 300% (up from 200%) for 8 seconds. Arcane, Cold, Fire, and Lightning attacks each add one stack. Adding a stack refreshes the duration.

WIZ AKARZZZZZZZZZ
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2.4'le beraber akmaya başlıyor wizard. hem 4 kişilik gruplarda hem de soloda iş yapacak buildleri var ve gayet eğlenceli.

ptrda 70 GR sololadım çok eğlenerek ve adam akıllı gear optimizasyonu falan olmadan. wizard FTW bu patch benim için başka classla oynamam büyük ihtimalle
Mesaj tarihi:
wizard her türlü melee oynamak zorunda , delsere ile oynadığından time warp'ın içinde durman gerekiyo hangi büyüyü kullanırsan kullan mobların arasındasın.

yine de melee gibi oynamıyor ama direk adamın kafasına vurmaya çalışma hissiyatı olmadığı için.

bana uzun süreden sonra gayet güzel geldi meleeden dönüş
Mesaj tarihi:
Time warp
Teleport
Explosive blast
Ice armor
Spectral blade
Acane torrent

Runeleri ve cube itemlari yapilmak istenen zorluga gore degisiyor. Dusuk zorlukta Time warp'u damage taken yaparken, yuksek GR'de reduced damage done alabilirsiniz.

Teleportta keza wormhole ve safe passage olarak zorluga gore degisiyor.

Explosive blast sabit chain reaction, amac stack doldutmak.

Ice armor Crystallise bu da sabit

Spectral blade'i defansif kullanmak her zorlukta mantikli keza dmg vermiyor

Arcane torrent - bu da sabit orbit.

Moblari kucaklayan bir build kendisi. CD Geldikce explosion atip diger zamanlarda arcane torrent kullaniyorsunuz.

Dun gece 2 saat oynama firsatim oldu patch gelince, cok eksikli gearla bile 30M+ rakamlar surekli gozlemleniyor, inanilmaz vuruyor acikcasi. Gear fullendiginde saka rakamlar cikar gibi duruyor.

Gear'da hepi topu bu ha, 2 saatte anca bu kadar duzebildim, gem sokmadim min 80 yapip sokmak lazim
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Disintegrate geldiginden beri oyun kirildi benim, cyclops gibi ciuv ciuv olduruyorum herkesi. 43 oldum ama sag tus kismina gelen hicbir yeni ozellik heyecenlandirmiyor, disintegrate kadar olamiyor. Bakalim bu asamadan sonra degisecek mi. Arane topu ve arcane torrenti kullanmayi istiyorum ama bir turlu su an sahip oldugum ozelligi yakalayamadi hala.
  • Yeni Oluştur...