Biyik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bu alu da herkese sataşiyür tam tröl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Ragefreakyo said: post atmadan önce tuvalete gidip taharet mi getirdin nedir elinden klavyeye bok dökülüyor. botun world first alamama sebebini, çünkü community yok boş vakti yok diye açıklayan sensin, bana saçmalama diyorsun o da iyi. Tabi ki alamaz, ama senin bullshitlerin yüzünden degil skill yetmediginden alamaz. ciddiye alinip cevap yazilacak adam degilsin. okudugunu anlama sorunun var ciddi ciddi. sadece skill yetmiyor diyorum. iyi bir guild + bol bos zaman da gerekiyor diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Ragefreakyo said: post atmadan önce tuvalete gidip taharet mi getirdin nedir elinden klavyeye bok dökülüyor. HAHAHAHAHAAHAHAHA olm bu ne lan Dur efsane paragraflara atayım bunu. Taharet getirmek. Böyle mi kullanılıyormuş hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Ne bilim lan oyle de kullanan dedeler vardir yoksa sadece benimkisi miydi rahmetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 neden böyle olduğu anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 season 2 de wizard oynayayım diyorum, yeni set iş yaparmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ben 6 aydan sonra kurdum oyunu, en son arcane torrent sabit durmalı build yapmışım itemlar da ona göre (gerçi enchanter ile değişir de bazıları) ne tavsiye ediyorsunuz şimdi, bu itemlarla yapılabilecek daha efektif bir build var mı? 4 tane firebird varmış zaten bende 1 tane daha düşerse fire'a da geçerim belki. ne diyorsunuz? archon build olmasın da herşeye okeyim. karakter de bu http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anatoly-2917/hero/35720761 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 şimdilik firebird en popüler ama build olayını bu ay yama geldikten sonra çıkan itemlara göre yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 şuna da öneri ve yorum pls tşk. http://us.battle.net/d3/en/profile/saintroyan-2134/hero/40723324 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 wiz oynayan kaldı mı ya?? nasıl son durumu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 abi zorladım bu sezon oynayayım diye ama ııh çok bayık diğer class lara bakınca. şu gösterilen yeni set gelseydi değişirdi durum ama onuda getirmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 aether walker ile teleport+calamity ne kadar zevkli bir build mis yahu. ama her zevkli bir build gibi griftlerde is yapmiyor(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 wizardin yeni seti+ tal rasha combo ile kubbe buildi cok guclu sdsfsf nerfler blizz yakinda bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 nasıl bi buildmiş bu, link falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Aylar sonra hafta sonu diablo'ya girdik arkadaslarla, allahim bu ne mutluluk. Wizard wizard olmus, DH DH olmus, harika gameplay super dmg output *(ki ancient olmayan itemlarla bile), mukemmel adeta. Build diversity filan tavan yapmis wizardda. Yeni set duser umarim en kisa surede onu da denemek istiyorum cunku. Ancak gel gelelim gameplaylerin duzelmesi ile bitmiyor is. Oyunun greater rift mantigi hala kotu. Rekabet ortami yaratmak icin survival'dan milleti kanirtmak inanilmaz kotu bir dizayn. Level 50 lere yaklasinca her sey tek atiyor. Reflect dmg ve jailer unavoidable dmglar, reflect acinca ben blizzarda dur ya da tal sete dur meteor atma filan diyemiyorum. Hadi wizard gene bir nebze reflectten yirtiyor, cok sanssiz olunmadikca postu kurtariyor ancak DH'in hicbir sansi yok dmg vurabilen blue ball buildi ile, hop yatiyor. Jailer zaten one shot atiyor, tesekkurler gercekten harika bir mekanik.Health link + reflect dmg hala var, ona da tesekkurler. Reflecti cozmek kolay, butun pack degil bir tanesi acar reflecti, boylelikle dmg yine yersin ama olmezsin. Jailer'i cozmek daha kolay. Zor olan designerlarin kafasini duzeltmek. En basit ve hizli cozum olarak Survival based degil DMG based limitlenmeli riftler, dmg yetmemeli yani. Oyun su an end game'de "avoid all dmg because all one shots you" seklinde. Ancak "unavoidable dmg" mekanikleri var tum elitelerde. Iste bu bildigin dizayn hatasidir. Skype'ta konusmalarimizda gecen bir cumle "ben olsam bu adamlari kovarim, tekrar ise alir tekrar kovarim". Hakikaten durum bu yonde. Gorunen o ki diablo staj oyunu olmus adamlara, birkac yil calisip hop baska oyuna atliyorlar buradan, bizde oyuncular olarak ceremesini cekiyoruz. Boyle vizyonsuzluk olmamali, koskoca Blizzard'sin yahu. Kendi kendinin onunu kesen bir model yapmak sana yakismiyor. Ayrica bu oyun hack&slash. Oyuncu girip "fuck shit" bosalip moblari kesecek, moblari domine etmenin zevkini yasayacak, budur diablo. Sen tutup bunu piyango cekilisi haline getirdin oyuna GR + leaderboard koyarak. O kadar kotu dizayn edip bagladin ki bu ikisini birbirine, insanlara zombie rift ve pylon arattin, hala da ayni. Sen boyle ucuz hareketlerle Blizzard olmadin yahu, birak bunlari F2P oyunlar yapsin. Kolay cozum mu lazim? Isin icinden mi cikamiyorsunuz? Al sana basit cozum. GR den timer'i kaldir, leader board ile ilisigini kes, LB icin ozel bir kac tane *statik* GR yap, gerizekali gibi tune etme ama bunlardan dusen item ve XP'yi ki insanlar bunlara sadece leaderboardda rekabet etmek icin girsin, kazanci normal GR'den dusuk olsun yani. Oldu mu canim kardesim simdi? Bana sorarsan hala basarili degil ama en azindan senin dandik designerlarinin yaptigindan 5 gomlek daha iyi oldu. Daha iyi nasil mi olur? O da cok zor degil, T7 T8 T9 ve T10'u ekle oyuna. MP10 farmingi geri getir cunku herkes senin GR mantigini sevmiyor bu hayatta. Ve son olarak o triallar varya hani o triallar, kaldir onlari yerine baska bir sistem getir. Bak daha kibar soyleyemiyorum, limitlerdeyim cunku. Bir de lutfen set yapip insanlar kullanmayinca "biz bu seti bla bla icin yaptik, kimse kullaniyor QQ" deme. Komik gibi. Yapamamissin iste seti zirto, millete kulp takma kendine sor ben neyi yapamadim diye. Sezonla da ilgili bir iki birsey yazayim es gecmis olmayayim. Tek kelime ile ozetlemek gerekirse basarisiz. Tamam S1 den filan tabiki daha basarili, hatirlarsaniz S1 de oynayacak adam bulamadilar o kadar kotuydu. Ancak progress based bir oyunda hicbir katkisi olmayacak bir seyi oyunculara yaptirmak yine anlamsiz. Neymis efendim sezon sonunda aldiginiz itemlar ana karakterinize gececekmis. Yahu arkadas gecse ne olur, sen iki sezon arasi 3-5 gun bosluk birakirsan benim ana karakterim diye birsey olmaz ki, anca kagit uzerinde bir ana karakterim olur oynamaya firsatimin olmadigi. Bu kadar mi at kafalisiniz yahu? Koy su sezonlara 2 ay 3 ay ara, birak insanlar ana karakterleri ile oyun oynasin arkadas. Hadi baska kaygilardan oturu ara verirsek olmaz mi diyorsun? Yap o zaman sezonlari 3-4 aylik, de ki sezonlar her 6 ayda bir degisecek, ancak 3-4 aydan sonra karma olarak oynayabileceksiniz, isterseniz tipki sezon bitmis gibi itemlarinizi ana karakterinize verip onunla oynayin, isterseniz sezonda achievement kasmaya devam edin siz bilirsiniz, nasil arzu ederseniz de, yapici birseyler koy ortaya. Hicbir ozelligi olmayan sacma sapan bir "sifirdan baslama" sistemi ile anca insanlari bayarsiniz zaman icerisinde, kimisini de daha baslamadan bayarsiniz benim gibi. TL;DR + Yeni wizard ve DH gameplay cok guzel + Yeni set bonuslari (restraint focus, tal set, delsere set vs) basarili + Wizdog artik bu sifattan kurtulmus - Hala kotu greater rift dizayni - Hala kotu trial key dizayni - Hala kotu sezon dizayni - Dizaynir hala yeterli vizyona sahip degil P.S Acele yazdim yemek yerken, eng-tr karma oldu idare edin, editlemeye firsatim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 http://vignette3.wikia.nocookie.net/erviadus-galaxy/images/5/59/Lenny-face-wallpaperdeviantart-appreciation-station---the-more-we-hate-the-more-they-vz1cs6ps.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Talrasha elemental expoşur bült baydımı? yada Arkeyn pavır asılıp meteorla 3-4 milyörvurup zevklenmekden sıkıldınızmı? işte Slowtime narkeyn orb bült Grift 50 bossumu ? np ver sılow taym sal 3-4 arkeyn orb = ded ps: denemedim ha eve gidim öle bakıcam ama teoride vurduğun yerden ses çıkması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Quixef-2330/hero/59059870 Öncelikle hangi slotlara çalışmak lazım sizce? Ayrıca wand'ım çok sheqil değil mi? Geri kalan gear çöp ama wand güzel geldi beya. EDIT: Veya build şöyle olsa daha iyi olur, şu passiveleri kullan bak falan gibi yorumlar varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Attack speed çöp stat Eldivendeki attack speedi > vita kolye attack speedi > soket nagelringi acil değiştir royal grandeuruda daha iyi statlı bulmaya çalış bileklikdeki loh u vite rolla chest blackhole > elitten az dmg yada armora pantalondaki life regeni armora kemerdeki spectral blade dmg ya armor yada % life acilen daha düzgün bir source lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Build de şöyle birşey olur heralde EE-Talrasha için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 o wand çok iş yapmıyor ne yazık ki ss bulman lazım hydra buildi için mat gömerim diyorsan devastatorda işini görür ama ss daha iyi. regalyanın verdiği solo için yeni gelen yüzük falan da lazım. daha çok grupla oynuyorsan daha ofansif yapman gerekir f/r ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Teşekkürler ikinize de, ya teleport wand ı evet ilk tercihim değil ama, işe yarıyor arcane dmg vuruyorsun calamity ile ve kıllı durumlardan kaçabiliyorsun istediğin gibi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 regalya bana da yardım etsin. 48 yapamıyorum köylü gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Regalya said: Talrasha elemental expoşur bült baydımı? yada Arkeyn pavır asılıp meteorla 3-4 milyörvurup zevklenmekden sıkıldınızmı? işte Slowtime narkeyn orb bült Grift 50 bossumu ? np ver sılow taym sal 3-4 arkeyn orb = ded ps: denemedim ha eve gidim öle bakıcam ama teoride vurduğun yerden ses çıkması lazım. Çok fazla spell var, arcane orb'a arcane power yetmez bence, bi de tal rasha full bonusu olmadan meteorlar pek bişey vurmuyor. Benzer şeyler denedim pek verim alamadım. Ama full arcane orb buildi güzel, 2-3 milyar critliyorsun. Survive sıkıntı bi tek. https://www.youtube.com/watch?v=Ri4vkdWWyFs Şu videoda da frozen orb buildi var. benzer bişeyler yapmayı denemiştim bi kaç gün önce ama unity olmadığı için optimize edememiştim, bu eleman yapmış, bence gayette güzel olmuş. Wizard güzel ya bu sezon, çok fazla opsiyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Arcane regenerasyon çok büyük sorun olmaz sonuçda spam değil 15/6 sec durationları var muhtemelen familiar ve passive regen yeterli olur. frozen orb güzel ama arcane dmg output çok daha fazla gibi astral presence energy shield ve paragon ile max arcane bufflanır hem max ap meteorun dmgı da uçuklar tal6x den gelen 150% olmadan bile 3-5 milyar vurması lazım o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar