Holy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Gluskap said: AtlaraFisildayan said: hoca demişki team memberlar birbirini puanlıyacak... Dediğiniz gibi puan sıkıntı. Bizde yok ama arkadaşımın (aynı derdi çekiyor bizim gibi) hocası, aranızda problem olursa diye proje kağıtlarından birinin arkasına (herkese özel oluyormuş) ne yaşadıysanız yazın demiş. O tarz bir şey iyi olabilir sizin durum için de. Ancak benimki tam umutsuz vaka. Haftaya proje teslim ediliyor, bu kişi kılını kıpırdatmamış daha. Daha fazla yazmayayım gg olabilir benim için.iş hayatında da var benzer durumlar. Yatıp yatıp sizin üzerinizden geçinen adam çok, üstelik bunlar sizden yüksek pozisyonlarda da olabiliyor. Bu tip proje grupları resmen iş hayatının simülasyonu, tadını çıkarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 yatıp yatıp üstünden geçiniyorsa adam sizin hatanız ve onun başarısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 newfag olarak kurumsal şirkette çok şansın yok. kaşarlandıkça öttürüyorsun bir güzel de, o arada geçen süreyi senin uyanıklığın belirler. 6 ayda yöneticini parmağında oynatma teknikleri kitabı çıksa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 günlük başka bir iş bulmadan istifa edeyim mi çok bunaldım ve çalıştığım adamlarla taban tabana zıt kafalardayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ya belediye kılladi iyice yeni mudurun de gecmisiyle cima edicem az kaldi laf sokup duruyor çip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ya deprem mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Saeros said: ya deprem mi oldu? nerede? istanbul da birşey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bana öyle geldi heralde yattığım yerde bi kıpırdadım, bi de dışarda köpekler havlamaya başlayınca fırladım yataktan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 günlük, bekar bir adamım gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 çok da bi hayırlı oldu abi. sağolsun boşanmayı istemiş cidden. yoksa ben o cesareti gösteremezdim, mutluymuş gibi yaparak yaşar giderdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 çevremden gördüğüm kadarı ile biraz bile mutsuzsan hiç sürdürmenin anlamı yok hakikaten boşanıp gidiceksin, şu an tüm boşanmış arkadaşlarım benden daha mutlutlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Kadinlarla ilgili bir konuyu anlamiyorum. Bi kadin mesaj atmis iste: " Erkekim supermensin, harikaydin, senin gibisini gormedim vs..." Bende aksam internete bile girmedim baska islerim vardi. Sabaha yine mesaj atmis:" Niye bana cevap vermiyorsun beni sadece kullaniyorsun" diye. Len aksam yazadigina bak bir de sabah. Simdi ben gercekten onu kullanmis mi oluyorum? Kullanmamis olmam icin ne yapmam gerekiyor? Ben en basta ilk tanistigimiz gun, baska bir ciddi iliskim oldugunu soylemistim zaten. Sevgili olmak gibi bir niyetim yok. O yuzden sabah aksam oturup guzel sozler yazamam internetten. Ustelik kopek gibi calisan kullanilan benim aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Gene ertelendi gene ertelendi, ilk gıcık olduğum adamı pıçaklayacağım yakında -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 hunty said: Kadinlarla ilgili bir konuyu anlamiyorum. Bi kadin mesaj atmis iste: " Erkekim supermensin, harikaydin, senin gibisini gormedim vs..." Bende aksam internete bile girmedim baska islerim vardi. Sabaha yine mesaj atmis:" Niye bana cevap vermiyorsun beni sadece kullaniyorsun" diye. Len aksam yazadigina bak bir de sabah. Simdi ben gercekten onu kullanmis mi oluyorum? Kullanmamis olmam icin ne yapmam gerekiyor? Ben en basta ilk tanistigimiz gun, baska bir ciddi iliskim oldugunu soylemistim zaten. Sevgili olmak gibi bir niyetim yok. O yuzden sabah aksam oturup guzel sozler yazamam internetten. Ustelik kopek gibi calisan kullanilan benim aslinda. yazar burada "performansım boğa gibidir" demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bahar geldi copcatanlik duygularim kabardi gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 copry nasılsın :) bayadır yoksun ortada. senin gibi iyi bir insan forumdan uzaklaşınca kurudu kaldı buralar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 3 gün önce msj atmıs len bayadır anlayısın 3 gün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 anlayamazsınız..copry ayarında süper insanlar uzaklaşınca 3 gün de çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 güzel sanatlar akedemesinde yemek yedim. bir tane mi erkek olmaz. o nasil güzel seyler. hepsiyle heykel yapasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 hep haram olan resimler heykeller yaptıklarından taş olmuşlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 barbu said: anlayamazsınız..copry ayarında süper insanlar uzaklaşınca 3 gün de çok :D i see what you did there bro cok cinyisim bu aralar ^^ az once ozcan hanim diye bir hastam vardi fistan ahahahaha (oot.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bak bundan bir kaç gün önce olsa çöpçatanlığı için copry hanıma başvurabilirmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar