Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Gecen hafta meraktan cizgi romanini okudum ilk iki kitap sanirim. 3. Su bu sene baslamis. Cizgi romani pek tutmadim dizide ayni bayiklikta an icin. Kitabi iyi herhalde dicemde emin olamadim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 ^ben kitaplara bakarken güzel bi spoiler yedim sonradan dizi güzelleşir veya kitapları okurum diye araştırmıyorum da 3. kitaba sakın hiç bakma sakın neymiş diye bakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Yok zaten cizgi romani takipteyim her ay cikiyor. Ilk iki sezonu okudum zaten çizgi roman sağolsun. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 1x13 iyi ya sezon sonunu kitaptan iyi yapmışlar bari, masterla savaş kısmını falan 2. sezonda da drama iyice azalıcak bol aksiyon olcak, ama sonrasında tavan yapıyor 3. kitapta drama asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 sex varmı kitapta _? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 final tırt Yok ya olmamış master la olan fight çok dandik... Adam kameralara yakalanmayacak hızda 200-300 kiloyu taşırkende aynı hızda hareket edebiliyor ama karşısında elinde kılıç pişmaniye amcaya bi bok yapamıyor.. onuda geçtim ne halt yemeğe güneşe kaçıyo bu yaratık? birde şu doktorun oğlu inşallah 2x1 de geberir çok gıcığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Belki "Speed of the Master" skilli cooldowndadır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 yinede kitaptan iyi orası kitapta ihtiyar yerde ilaçlarını ararken Vasiliy tek başına bi lambayla tutuyor masterı tek başına duvara kıstırıp dfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 çizgiroman az kalmış be gaza geldim okudum bugün asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 çizgi roman da dizi gibi, kitabın uyarlaması. o yüzden meh olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 doktorun oğlu walking dead teki velet gibi olacak ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 sorular Şimdi sonda gördügümüz kadimler de bu ortalıkta dolaşan vampir efendisi ile aynı tipler degil miydi ? Ortalıkta dolaşanın yanındakiler birer köle iken- kadimlerin vampirleri gayet bagımsızlar niye ? Bu ateşkes dedikleri ne insanlar ve vampirler arasında mı yapılmış buna deginilecek mi ilerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=BrwfR4vY2ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 dizi tam eğlencelik olmuş, yeni izledim baştan sona. Tüm vasatlığıyla kendini izletiyor. Kitaptan uyarlamada mı sırıtmış bilemedim ama aksiyon sahneleri iyi olsa da drama sahneleri ikinci sınıf bile değil, üçüncü sınıf direkt. Kötü klişelerle dolu, hiç kasmayalım demişler sanki. Neyse ki izlerken uyuz eden tüm gerizekalı karakterler tek tek öldü de, öyle hıncımı aldım. Saçmalıkları geçiyorum da biraz bütçe yahu, dizide vampir harici figüran yok. Şehir yıkılıyor sadece siren sesi duyuyoruz, sokaklarda in cin top oynuyor. edit: lan bi de moruğun orta yaş halini niye gençliğini oynayan oynamış, peruk falan takmışlar komedyen gibi bir şey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 haha aynen dizi tam komedi ama izletiyor. da vinci mesela hiç dayananmıştım kapatmıştım, bu izletti. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=tFXs4jaw7lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 2. sezon başladı. Fena değil gibi oyunculuk falan sanki biraz daha iyileşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 facia gibi geçen sezondan sonra yine kötüydü ama kötünün iyisiydi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Bu sezon çok sallanmıyor sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bu dizinin ilk sezonu efsane seriler arasına girebilir :) komiklik açısından. ikiye bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 başıma bir şey glemeyecekse bu diziyi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Dün ilk sezon ilk bölümünü izleyerek başladım diziye, gayet güzel gözüktü ilk bölüm itibariyle. Devamını görmek lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Sezon ilerledikce kotulesiyor ya. Ilk bolum gaziyla izlemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 2. sezon bence daha başarılı. Ama bir an evvel kitaplardaki gibi mass kaos ortamı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Elemanin oglu da ergenlige girecek zamani buldu, duvardan duvara vurasim geliyor cocugu gordukce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar