Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Strain (2014) - FX

Komutan

Öne çıkan mesajlar

final tırt

Yok ya olmamış master la olan fight çok dandik... Adam kameralara yakalanmayacak hızda 200-300 kiloyu taşırkende aynı hızda hareket edebiliyor ama karşısında elinde kılıç pişmaniye amcaya bi bok yapamıyor.. onuda geçtim ne halt yemeğe güneşe kaçıyo bu yaratık? birde şu doktorun oğlu inşallah 2x1 de geberir çok gıcığım

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...

sorular

Şimdi sonda gördügümüz kadimler de bu ortalıkta dolaşan vampir efendisi ile aynı tipler degil miydi ? Ortalıkta dolaşanın yanındakiler birer köle iken- kadimlerin vampirleri gayet bagımsızlar niye ? Bu ateşkes dedikleri ne insanlar ve vampirler arasında mı yapılmış buna deginilecek mi ilerde ?

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
dizi tam eğlencelik olmuş, yeni izledim baştan sona. Tüm vasatlığıyla kendini izletiyor.
Kitaptan uyarlamada mı sırıtmış bilemedim ama aksiyon sahneleri iyi olsa da drama sahneleri ikinci sınıf bile değil, üçüncü sınıf direkt. Kötü klişelerle dolu, hiç kasmayalım demişler sanki. Neyse ki izlerken uyuz eden tüm gerizekalı karakterler tek tek öldü de, öyle hıncımı aldım.

Saçmalıkları geçiyorum da biraz bütçe yahu, dizide vampir harici figüran yok. Şehir yıkılıyor sadece siren sesi duyuyoruz, sokaklarda in cin top oynuyor.

edit: lan bi de moruğun orta yaş halini niye gençliğini oynayan oynamış, peruk falan takmışlar komedyen gibi bir şey olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...