Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Kojiroh said: SÜBHANALLAH YA ALLAH http://inciswf.com/imanageldim.swf ABİ ŞU NEDİR YAAA HAESASFHFASFDASFAGDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 teletubbies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 swf ÇOK acayipmiş. Ben VAKİT gazetesinde (sanırım) bir soru cevap köşesinde Babamın cariyesi bana helal midir sorusu görmüştüm 2000'lerin başında bir tarihte. Altında da ciddi ciddi cevap yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 much ibrets so wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 işte bunların akılları fikirleri belaltı asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Revangelis said: benim asker arkadaşlarım hep böyle this. ulan silsem mi acaba hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 O nası bi swf lam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Beyler kimliklerin arkalarını görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ooo ibret, alırım bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Kojiroh said: SÜBHANALLAH YA ALLAH http://inciswf.com/imanageldim.swf Ikisini ayni anda calin: https://www.youtube.com/watch?v=TK6X3OqCnb4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ahah denedim valaa Gerge'nin önerisini, manyak bir şey oluyor, kesinlikle tavsiye ederim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 7 kişiye göndermedim ocağım söndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 sostizm said: swf ÇOK acayipmiş. Ben VAKİT gazetesinde (sanırım) bir soru cevap köşesinde Babamın cariyesi bana helal midir sorusu görmüştüm 2000'lerin başında bir tarihte. Altında da ciddi ciddi cevap yazıyordu. abi cariyen var bari çocuğunun önünde şaapma lan sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Todesengel said: Kojiroh said: SÜBHANALLAH YA ALLAH http://inciswf.com/imanageldim.swf ABİ ŞU NEDİR YAAA HAESASFHFASFDASFAGDASD olum çok korkunç lan. saturation atmışlar bide beyazlara,arkada kızın korkunç sesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 canli bomba iste hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Tori said: sostizm said: swf ÇOK acayipmiş. Ben VAKİT gazetesinde (sanırım) bir soru cevap köşesinde Babamın cariyesi bana helal midir sorusu görmüştüm 2000'lerin başında bir tarihte. Altında da ciddi ciddi cevap yazıyordu. abi cariyen var bari çocuğunun önünde şaapma lan sdsdf Cevabı söyleyeyim de iyice yapış oturduğun yere. BABANIN RIZASI olduğu sürece tüm cariyeleri tüm erkek evlatlara helal kılınmış ama erkek evladın cariyesi, evladın rızası olsa da babaya haram. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Abi cariye-köle sevgili değil yalnız, malın bu yani satıyorsun pazarda paraya sıkıştın mı. Neyse ki kölelik kalkmış ama islam hukuku kuran hukuku falan olduğu için revize etmeleri imkansız, kuran değiştirilmedi muhabbetinden işte. Sonuç, gazetede tvde böyle anlamısız sorular yorumlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 müslümanlar şu false analogyyi bi öğrenemedi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 "Tatar Ramazan" said: Abi cariye-köle sevgili değil yalnız, malın bu yani satıyorsun pazarda paraya sıkıştın mı. Neyse ki kölelik kalkmış ama islam hukuku kuran hukuku falan olduğu için revize etmeleri imkansız, kuran değiştirilmedi muhabbetinden işte. Sonuç, gazetede tvde böyle anlamısız sorular yorumlar... lan kalkmış mı cidden :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ibretlik paylaşım mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 o zamanlar böyleymiş tabi şimdi lego var torbaya koyup sallıyolar daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Lectre said: "Tatar Ramazan" said: Abi cariye-köle sevgili değil yalnız, malın bu yani satıyorsun pazarda paraya sıkıştın mı. Neyse ki kölelik kalkmış ama islam hukuku kuran hukuku falan olduğu için revize etmeleri imkansız, kuran değiştirilmedi muhabbetinden işte. Sonuç, gazetede tvde böyle anlamısız sorular yorumlar... lan kalkmış mı cidden :< Gerçi Araplar ülkelerine çalışmaya gelen garibanlara hala köle muamelesi yapıyor, pasaporta el koyuyor geri yollamıyor belli süre, çok ağır şartlarda kullanıyor vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Abi bir tane müslüman da çıksın benim normal bir tane eşim var, namazımı kılarım orucumu tutarım gerisine karışmam desin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Soyle konulari Biyik gibi tipler acinca komik oluyor lakin sunu akli basinda gecinenler acinca/devam ettirince boyle baya baya karamsarliga kapiliyorum, buyuklu kucuklu cetintaslar goruyorum baktigim her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar