Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldnoah Zero

Xenus

Öne çıkan mesajlar

samaella said:

öff bayıltıyorlar ya süper stratejik bir çocuk, boktan robotla süper marslı robotları dövüyor, IQ: 651, medic lvl: 867563, close combat skill: 32442, diyaloglarda bir kabadayı elle kollla etrafa hareketler falan.... yaş: 14

eeeehhhhh aq biyere kadar ya

aslinda bakarsan biraz normal
sonucta savasta dunyanin anasini bellemisler
bazi seylerin ogretilmesi dogal
bizim eleman sadece bu tur seylere biraz daha fazla dikkat etmis zeki bir eleman.
BIDE ANIME LAN BU TABI OYLE OLCEk
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen ya git gide daha da güzelleşiyor (tu)
Haftaya da sezon sonu sanırım (eğer wiki yanlışsa final, ama sanmıyorum)

Hem Breathless, hem Loli şoför theme, hem aliez aynı bölümde olunca çok feci gaza getirdi ayrıca ^^

11

Bütün yan karakterleri topluca butcherlayacaklar diye tırstım bi ara, hele o gemi kalkarken kapağın kapanması ve loli nin ağlamaklı gülümsemesi filan tam butcherlamalık sahneydi. Sahne geçti patlama sesi duymayı bekledim bekledim, bir şey olmadı, hala içim rahat edemedi. Urobuchi fena trolledi bu sefer ahahah.

Tabi en sonunda da bütün yan karakterleri topluca biçecek gibi geldi ama onlar da kurtulmuştur herhalde.

Loli şoför theme'i de ekliyim de eksik kalmasın topikten:p
daha önceki linkte yokmuş bu, bayağı aramak zorunda kaldım şarkının adını bulmak için.
http://www.youtube.com/watch?v=OmhVpHzGRH0
Sosyal ağlarda paylaş

I say fukken fire! Abi ne bölümdü be. Bundan önceki bazı bölümlerde saçma power balance ile korkutsalar da sonuna doğru iyi dengelediler. Muazzam bölümdü. Keşke son bölümü de bağlasalardı arkasına.

Tek üzüldüğüm assaultun yavan kalması. Biraz daha kan çıkabilirdi.

Mesela

hime sama diyen o yerden bitme fahişe atomlarına ayrılsa mutlu olurdum. İnşallah sonraki bölüme.

Sosyal ağlarda paylaş

11

bölümün tek butchering'i redshirt oldu, bütün gemi tayfasını öldürür dedim ama hepsi ölmeyecek anlaşılan. ne oldu bu adama yumuşadı mı, öleni bile canlandırır oldu ahah

aslında çok daha iyi bir seri olabilecekken marslıların aşağı yukarı bankai açan kibirli espadalar olması bayağı limon sıkıyor setting'e de konuya da. bizim one-man-army&commander çocuk olmasa dünya gg.

haftaya final hadi bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

o konu biraz karışık, wikipediada 24 bölüm anidb de 12 bölüm yazıyor.
büyük ihtimalle 2 cour olacak ama şimdi 12 bölümde 1. cour bitecek, sonra arada bir veya birkaç sezon atlayıp 2. cour a başka zaman geçecekler.

edit: wikipediayı güncellemişler, sanırım böyle olacağı kesin artık.
Original run
[1st Half] July 5, 2014 – September 20, 2014
[2nd Half] 2015 – Scheduled
Sosyal ağlarda paylaş

12

tekrar izledim de sazbamin giderayak headshot cekecektin tauntu da iyiymis asd

himesamanin gogsunde delik var, tatsuya lazim onu kurtarmak icin artik kesin olmustur artik, yeter lol

inaho olmez tam tesekkullu orange-kun olarak devam eder, gozume kan girdi goremiyorum diye foreshadowu da verdiler hazir
ufaktan karakter development ve suffering varken harcamazlar herhalde, iknci sezon yine protagonist olur

Sosyal ağlarda paylaş

12

Mangaka, yapımcılar, hepinizin annesi.. Evet evet, anneniz... Hayvanın oğulları ya. Son 6 dakikayı elim ağzımda izledim. İt herifler. Off kusamıyorum nefretimi... Bir de rollcaption geçmişler müziksiz. Daha sövmeyeyim ya. Yetmedi, yetmeyecek, dinmeyecek içimdeki isyan...

Yeni yıla nasıl girersen öyle gidermiş, daha fazla mindfuck istemiyorum ben...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...