Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Earthshaker Creeps no longer try to path around Fissure; they will wait for it to disappear
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 >sene 2014 >dota2 öğrenmek http://i.4cdn.org/vg/1398647717140.webm top kek
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 4 backtrackten sonra adama ölmek oyun bıraktırır ya ahah.
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 dotacinemada izledim şimdi, üstünde pek düşünmemiştim ama gayet güzel bi taktik ben olsam yapar mıydım bilemiyorum sfsds; bloodseekerın ultisini yerseniz ve blade mailiniz varsa açıp koşun. bir ihtimal beraberinizde götürebilirsiniz adamı
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Somon said: cd uzun derken, 6 7 wave biriktiriyodum ben orda 6.81 de yapılmayacak mı artık arkadas su ne les bir harakettir ya.
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Liebe said: dotacinemada izledim şimdi, üstünde pek düşünmemiştim ama gayet güzel bi taktik ben olsam yapar mıydım bilemiyorum sfsds; bloodseekerın ultisini yerseniz ve blade mailiniz varsa açıp koşun. bir ihtimal beraberinizde götürebilirsiniz adamı çok yapmışlıgım var şunu es'nin o abuseunu kullanmak için de lanede axe yada kotl filan olmalı ama diğer takımın creeplerini tutabilecek counterlamak için de furion oraya teleport atıcak ağaç çıkartıp geri kaçıcak yada 2 kişi gidilicek ağız burun kırılıp dönülücek
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Blade mail her turlu dmg i reflect eder mi? Yoksa physical, magical diye ayriliyor mu?
eldar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 hepsini yansıtır, bir tek hp removal türü dmg'ı yansıtmayabilir gibi geliyor. Tahminen. edit:baktım da onu da yansıtıyor galiba Dmg'ı geri yansıttığın düşman bkb açtıysa yansıyan dmg'ı yemez.
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 techies e iyi counter olur o zaman blade mail , aç blade maili mayınların üstünden geç http://hydra-media.cursecdn.com/dota2.gamepedia.com/2/26/Invo_attack_08.mp3
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 benim bildiğim normalde bloodseeker ultisinin blade mail'le hiç bir interaction'ının olmaması gerektiği. hatta 2012de bir post da var dev forumlarında, 5-6 kişi orda damage'ın yansımasının saçma olduğu görüşünde, karşıt görüş yok. ama bişey olmamış sonra. blade mail yediğin herhangi bir damage'ı, reductionlarını hesapladıktan sonra, sana veriyor, source'una da pure damage olarak veriyor işte. pure damage olduğu için bkb'den geçmez, üzerinde reduction uygulanmaz vs. yani bkb vs olmadığını varsayarsak iki taraftan da gidecek damage tamamen aynı ve blade mail'i kullanan kişinin resist/armor'una göre hesaplanıyor. yalnız bloodseeker ulti'si hp removal olduğundan normalde damage olarak geçmiyor, yani interaction olmamalı blade mail'le. ama oluyor şu an görünüşe göre.
katliamci Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Boneslark said: techies e iyi counter olur o zaman blade mail , aç blade maili mayınların üstünden geç http://hydra-media.cursecdn.com/dota2.gamepedia.com/2/26/Invo_attack_08.mp3 DK bunu bi maçta yapmıştı sanırım.Blade mailleri açıp karşının tinkerını hacılamışlardı.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 spompas said: tower dive yaparken tower size saldırıyorsa H (hold) spamlayarak tekrar targeta atack verirsen tower senden cikip creeplere dönebiliyor. S stop da olabilir denemedim creep varsa etrafında kendi creepine attack verirsen direk döner zaten.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 tower dive ı delikanlı gibi yapın. size vurmaya devam ederken gidip kesin karşınızdakini. ADAM GİBİ
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Seele said: farenin orta tusuna atama yapamiyorum varmidir cözümü. Tüm tuşları kullandın farenin orta tuşu kaldı.
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Boneslark said: techies e iyi counter olur o zaman blade mail , aç blade maili mayınların üstünden geç http://hydra-media.cursecdn.com/dota2.gamepedia.com/2/26/Invo_attack_08.mp3 Ayıya kasıp gezdiririz mapte :)
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Boneslark said: techies e iyi counter olur o zaman blade mail , aç blade maili mayınların üstünden geç http://hydra-media.cursecdn.com/dota2.gamepedia.com/2/26/Invo_attack_08.mp3 weplada böyle çok yattara olduydum ben ya
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ayının manası yok, blade mail basamaz.
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Saykoleo said: ayının manası yok, blade mail basamaz. point booster veya mana veren item alırsan mesela basabilirsin
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 denedim ikisi de oluyomuş hakkaten soul ring de, pure mana itemları da.
supremeallah Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 soulring+meka cok komik oluyo ayi da. direk field medic.
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 kendi towerının yanına tp ile gelen birisi disruptor teleportuyla geri base e gönderebilirsiniz çok zevkli oluyor :P
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 simdi interface degismis ben bulamadim. eskiden sikile iki kere basinca eger bafsa kendine atiyordu. simdi o olmuyor kalkti mi?
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 kalkmaz abi o kapanmıştır bi bak ayarlara
Öne çıkan mesajlar