zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Böyle cennet mi olur lan 5 tane sap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Ridvanin elinden tutan yakisikli kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 enee senko. özledim la keratayı. buradaki banı ne zaman açılacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 zipzip said: Böyle cennet mi olur lan 5 tane sap gençken iyice seksiymişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Rıdvan evlendi, üzerine baba oldu. Bir sonraki foto ev davetinden olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 vecihi ve rid1 gelim mi la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Biz hep buluşuyoruz nedir bu tatava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 en yakışıklı ben çıkmışım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 burda kim kim yahu, herkes dana gibi koca koca adamlar olmuş tanımıyoruz artık kimseyi. bi ardayı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 adamlarla dolu masa. ben adam adama dışarıda buluşmayı verimsiz görüyorum. kimse kimseye caka satmıyorken, alkole ederinin 2x 3x fazlasını vermek niye... toplanın evde, herkes boxerla rahat rahat otursun, rahat rahat küfrederek gerinerek sohbetinizi edin, sıkılınca altta kalanın canı çıksın oynayın falan... 45 yaşına da gelsen en verimlisi böyle, hele ki bu krizde........ kısacası ete para vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 oo..alkolun de etkisiyle ..olaylar gelisir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 dana diye sana demedim bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 1. fotoda soldaki ekip üstten alta: Gintonic, Zaugna, Jeeztro. Sağdaki ekip üstten alta: Deno, Samaella, Xenocide. 2. fotoda soldakiler DA2019 ve Zaugna, sağda gene ben ve Jeeztro. 3. fotoda herkes var sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 (:P) yine de kelime anlamini karsiliyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 goldbären said: adamlarla dolu masa. ben adam adama dışarıda buluşmayı verimsiz görüyorum. kimse kimseye caka satmıyorken, alkole ederinin 2x 3x fazlasını vermek niye... toplanın evde, herkes boxerla rahat rahat otursun, rahat rahat küfrederek gerinerek sohbetinizi edin, sıkılınca altta kalanın canı çıksın oynayın falan... 45 yaşına da gelsen en verimlisi böyle, hele ki bu krizde........ kısacası ete para vermeyin @samaella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 DA2019 baya çakma spideymiş yeni fark ediyorum. Yalnız jeeztronun 55 yaşında olması. Bi an denoyu stalklayan random pedo amca falan zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 kadayıf amca :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 lan jeeztro emmiymiş resmen. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 babanızdır lan emmi 32 yaşındayım daha tip kaydı ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 axedice said: DA2019 baya çakma spideymiş yeni fark ediyorum. Yalnız jeeztronun 55 yaşında olması. Bi an denoyu stalklayan random pedo amca falan zannettim. deno yu stalkladığım doğruur whatsap konuşmalarını dinlesen üffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 1. fotodaki jeeztro ile 2. fotodaki jeeztro hiç benzemiyor. hangisi yossi kohen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 işin esprisi o zaten siz bulacaksınız deno size kapıyı gösterdi balığı siz tutacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 32 yaşında mısın? İmaj değiştir hacıt o hal. Ben sana abi derdim benden küçük olmana rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 adamın kaşlar da düşük, boks falan yaptıysan tekrar saygılar abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Bence 44 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar