Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ya da boşver bundle veya %75 offtan alırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 sen ne bedavacı bişesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Silphatos said: ya da boşver bundle veya %75 offtan alırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 dreagloth said: sen ne bedavacı bişesin ya haddinizi bilin ulan. bonecten fazla para verdim ben dijital oyuna, çok fazla yani. My Steam Profile (from SteamDB) [list][*]Worth: $14485 ($4020 with sales) [*]Games owned: 1539 [*]Games not played: 1103 (72%) [*]Hours on record: 4,961.3h[/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 O kadar oyun içinde en üstlerde dungeons of dredmor 40 hours played, +rep verdim panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 eyv avatar zaten dredmordan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Varmi yeni eklenen biseyler.pc den baya uzagim bu aralar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Saeros said: http://i.imgur.com/powTCiy.jpg her gördüğümde gülüyorum ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 ne ki o anlamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 darkest dungeoncılar arasında ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 biz di dungeonciyiz, bizim de leperimiz var, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 aynisi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Silphatos said: dreagloth said: sen ne bedavacı bişesin ya haddinizi bilin ulan. bonecten fazla para verdim ben dijital oyuna, çok fazla yani. My Steam Profile (from SteamDB) [list][*]Worth: $14485 ($4020 with sales) [*]Games owned: 1539 [*]Games not played: 1103 (72%) [*]Hours on record: 4,961.3h[/list] Games owned 67 Games not played 47 (70%) Games not in store 5 Hours on record 263.1h (0.0h last two weeks) Dayanamadım sdf 5 senedir kullandığım profilim lel. 263 saatin 200 saati de cs falandır herhalde. Son 10 yıldır hayatımı blizzarda adadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 aquila said: ne ki o anlamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 ya biraz baktım, konsept ve çizimler çok iyi ama ilk dungeon için dediği malzemeler yetersiz kalıp bitirmeden dönünce kalan paranın hepsi kiliseye filan gömüldü ptsd için, ben de kapattım çıktım lol. fikir güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 combatı eğlenceli gelmediğinden midir, futbol takımı gibi rotasyonlu roster kurmaktan mıdır nedir hiç oynayasım gelmiyor. halbuki art, atmosfer, setting falan çok çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 ya bir leaderboards tarzı bişey lazım hani compelling değil oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 arcane said: combatı eğlenceli gelmediğinden midir, futbol takımı gibi rotasyonlu roster kurmaktan mıdır nedir hiç oynayasım gelmiyor. halbuki art, atmosfer, setting falan çok çok beğendim. abi evet ben de girmiyorum bayadır ya. benim istediğim 4 tane adamım olsun onlarla yardırayım işte direk, rotasyon falan çok sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 yoruyo gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 bingildak said: Saeros said: http://i.imgur.com/powTCiy.jpg aquila'ya gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Bugün bir update gelmiş, UIyi baya rahatlatmışlar sort by falan. 2 yeni hero ve 2 boss da mayıs sonu geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 http://i.imgur.com/W5LUGcb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Three New Bosses. Two New Classes. New Trinkets. wuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar