Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahahah abi evet oyun çok sertmiş
bala göte kimseyi kaybetmeden bitirdim ilk dungeon'ı ama baya ağzı burnu kırıldı hepsinin
crusader "öff çk mrlim bzk" demeye başladı falan
lan durun daha yeni başladık ffs
Mesaj tarihi:
alevi diye occulistim var asd..bende de bazen hangi affli olduğunu bilmiyorum ama heal basacam adam atarlanıyor "gerek yok bandage dururken" diye lan it inventoryde bandage yokki bezevenk..
Mesaj tarihi:
Hiçkimse vazgeçilmez değildir!!!! mızmızlayanı atın, para kaynagı %90 odaları gezme görevleri, barbar overrated ıf it bleeds yetenegini acın, 2 barbar hatun önde arkalarında bounty hunter veya highwaymen, en sonda rahip ya da occultist. highwaymenın grasp mı ne coklu hedefe vuruyo baya etkili. İlginç bir şekilde bağımlılık yapıyo oyun yanlız dikkat.
Mesaj tarihi:
ya zor yapıcaz derken bokunu mu çıkartmışlar sanki
4 turn boyunca 3 tane mobdan bi tanesine 1 kere vurabildim
dodge dodge dodge dodge dodge
alt f4ledim sonunda
bu ne abi
Mesaj tarihi:
rng abi

ben faceroll yaptığım dungeon'da tek encounter'da 4 roundda 8 crit yedim haha. ne stress kaldı, ne health ne bir şey. direkt rng fuck you go to hell dedi. eyvallah abi dedim save'i sildim.
Mesaj tarihi:
Haha vestalin biri nypomaniac oldu.işin garibi olumlu afflilerin icinde.timarhane de cozum degil.4 haftadir genelevden cikmiyor hatun asdfa.iptalde edilmiyor.ya gonderecem baska cozum yok.nyphomaniacdaki filmindeki hatunun ismini koymayi dusunuyorum..

Birde oyun daha alfa iken böyleyse gold tam release hali nasil olacak lan..
Mesaj tarihi:
3 karakter, 2 dungeon, 2 boss gelecek işte değil mi? bunlarla release olsa, her bossta 3 zorluk seviyesi var. 15 boss eder. rng faktörünü kattığın zaman min. 20-25 saat gameplay eder. sonra dlc ile content eklerler işte.
Mesaj tarihi:
Bulaşıcı türde bir oyunmuş, hemen sardı.

bu stress'ı nasıl düşük tutcaz nedir püff noktası, Abbey ve Tavern'i mi geliştireyim hemen ne yapayım ?
Mesaj tarihi:
ben hero rooster'ı genişlettim ilk olarak. şu an 20 mi 17 mi ne. beğendiğin classları topluyorsun partideki sıralamalarına göre. mümkünse 3 takım kuruyorsun. stress'i 60-70% geçenleri hemen stress reliflere gönderiyorsun. onlar dinlenirken diğer partylerle akıyorsun. adam ölme olayı çok nadir oluyor bu arada dikkatli oynarsan. rng fuck you demedikce. ben 30 haftada 2 kişi kaybetmişim.
  • Yeni Oluştur...