Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ahahahah abi evet oyun çok sertmiş bala göte kimseyi kaybetmeden bitirdim ilk dungeon'ı ama baya ağzı burnu kırıldı hepsinin crusader "öff çk mrlim bzk" demeye başladı falan lan durun daha yeni başladık ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 haha selfishler proclayana kadar bekle, bir de tedavi ettiriyorsun asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 tedavi ve rehabilite bedelleri çok yüksek ya, upgrade lere para kalmıyor, ilk onların fiyatları düşürecek upg leri yapmak lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 sanırım illa tedavi ettirmen gerekmiyor. rest ettiği zaman bir hafta bazı effectler yok oluyor. "no longer selfish" falan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 oyun baya zor lan daha ilk zindanı bitiremedim.birde short zindan bu uzun versinyonları düşünemiyorum bile.. varmı tutosu olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 bende bi herif var, içk içmez, zar atmaz, karıya gitmez, dua etmez, dua edicen işkence boş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 alevi diye occulistim var asd..bende de bazen hangi affli olduğunu bilmiyorum ama heal basacam adam atarlanıyor "gerek yok bandage dururken" diye lan it inventoryde bandage yokki bezevenk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 okültistin bleed verme ihtimali var sıkıntılı biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 2. boss baya hardcoremuş ya ability'de cd yok, saçmalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ogleden sonra aldım burdan gaza gelip, 4 saattir falan oynuyorum heralde. necro ve witchi kestim minibosslardan, ama yolda cok baba lvl 2 adamlarım öldü yeni comezler yetistirmek koydu cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Hiçkimse vazgeçilmez değildir!!!! mızmızlayanı atın, para kaynagı %90 odaları gezme görevleri, barbar overrated ıf it bleeds yetenegini acın, 2 barbar hatun önde arkalarında bounty hunter veya highwaymen, en sonda rahip ya da occultist. highwaymenın grasp mı ne coklu hedefe vuruyo baya etkili. İlginç bir şekilde bağımlılık yapıyo oyun yanlız dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ya zor yapıcaz derken bokunu mu çıkartmışlar sanki 4 turn boyunca 3 tane mobdan bi tanesine 1 kere vurabildim dodge dodge dodge dodge dodge alt f4ledim sonunda bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 rng abi ben faceroll yaptığım dungeon'da tek encounter'da 4 roundda 8 crit yedim haha. ne stress kaldı, ne health ne bir şey. direkt rng fuck you go to hell dedi. eyvallah abi dedim save'i sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Oyun şimdi biraz ilgimi çekti.. http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2015/041/c/5/darkest_ponies_by_metal_kitty-d8hi67y.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Rng can yakıyor ama oyun çok iyi ya. Alın oynayın, Eu steamde 30 öyro oyun. Tr steam 31tl (manidar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 35. haftadayım savede. necro, swine ve hag'i kestim. şehrin 60% ı falan upgrade oldu. baya iyi oldu. rank 3 ekibim oldu veteran görevlerine girmeye başlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Have you ever partied so hard that you changed your class? http://i.imgur.com/tqDgdsP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 hahaha çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Haha vestalin biri nypomaniac oldu.işin garibi olumlu afflilerin icinde.timarhane de cozum degil.4 haftadir genelevden cikmiyor hatun asdfa.iptalde edilmiyor.ya gonderecem baska cozum yok.nyphomaniacdaki filmindeki hatunun ismini koymayi dusunuyorum.. Birde oyun daha alfa iken böyleyse gold tam release hali nasil olacak lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 3 karakter, 2 dungeon, 2 boss gelecek işte değil mi? bunlarla release olsa, her bossta 3 zorluk seviyesi var. 15 boss eder. rng faktörünü kattığın zaman min. 20-25 saat gameplay eder. sonra dlc ile content eklerler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 character customization fln da gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Bulaşıcı türde bir oyunmuş, hemen sardı. bu stress'ı nasıl düşük tutcaz nedir püff noktası, Abbey ve Tavern'i mi geliştireyim hemen ne yapayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Onları upgrade licen, iki grubun olacak, biri dinlenirken diğeriyle gideceksin dungeon a, adam ölünce üzülmeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 ben de öyle düşünmüştüm iyi adam gidince üzülürüm ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 ben hero rooster'ı genişlettim ilk olarak. şu an 20 mi 17 mi ne. beğendiğin classları topluyorsun partideki sıralamalarına göre. mümkünse 3 takım kuruyorsun. stress'i 60-70% geçenleri hemen stress reliflere gönderiyorsun. onlar dinlenirken diğer partylerle akıyorsun. adam ölme olayı çok nadir oluyor bu arada dikkatli oynarsan. rng fuck you demedikce. ben 30 haftada 2 kişi kaybetmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar