cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Cok gerinde degilim kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 dlc şerefine %60 indirim görmüş (düz oyun), almayan varsa dlc'yle beraber yapıştırın da geberin stresten :) en dandik combat bile hata affetmiyor ya dark souls styla ekrana yapışarak oynuyorsun <3 neretörüne kurban https://www.youtube.com/watch?v=oMNELG6AdRg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 dankest rng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Bunun mobili yokmu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 aldım bahim yazarım sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 bufflari gorup dlcyi alanlar > https://www.youtube.com/watch?v=8yyAgk9der4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 cicibeybe said: Ben de en basta oyle dedim ama sonradan iyi sardi Sam. Hatta tam olarak soyle oldu, yanlislikla boss kesmeli dungeona girmisim (malim cunku), sonunda boss tum partye wipe atti (gene malim cunku). Intikam yemini ettim bende. 1 gun boyunca o bossu kesecek elemanlari kastirdim hazirladim eye of the tiger esliginde. Sonunda cok guzel oldu tereyagi gibi eridi ama :) ya halihazırda granblue fantasy oynuyorum zaten 1,5 aydır. bunun japon, mmo tarzı raidli ve perma-death'siz olanı kabaca. ondan şu ara tekrar deneyesim yok hani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 tuzlu rng göz yaşları için https://www.youtube.com/watch?v=NRRCXchyM5Y yeni ost yine çok iyi gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 ne kadar zor olmus vay emenike ya.su crimson curse nin tedavisi yok dimi? buna yakalanlar town na geri donunce diger elemanlarada bulustiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 normal yollarla iyilesmiyor sanirim crimson curse, hikayede ilerlemek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Nereden kapiyoruz crimson Curseu Dont Want Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 crimson court dan tabiki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 kill baron açıldı uzunluk epic diyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 dün gece steam'de birinin broadcast'ini izledim de adam oynarken bir yandan anlattı, cevapladı. oynamayı bilen birini seyredince fena görünmedi, indirimdeyken alıp denesem mi diye tekrar düşünüyorum. klavyeyi tümden kırar mıyım? geçen gün space tuşunu fareyle kırdım granblue'da. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 öyle kafayı yediren bir yapısı yok ya. xcom serisini oynayabildiysen bunu hayli hayli oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 baron invitation nerden geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 bende bulamadim.baron davetiye mi gonderecek ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 sanirim crimson curse yeterince yayilinca dungeondan dusuyor davetiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Duzgun tuto var mi bildigimiz bilal'e anlatanindan? Bugun 20 dk oynadim satin alip ama basim dondu kapattim hemen x) Daha once oynamamistim roguelike dediklerinden hic heralde Bi de pintilik yapip dlcsiz aldim. Pisman olcak miyim? Ikisi bir arada cok da hesapli gozukmuyodu sanki dedim bi deneyeyim evvela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Daha ikinci runda collector gelmesi X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 ya birde kaçinci denememe ragmen (hem radiant hem normal) cok nadir blood dustu.izledigim videolarda adamlar 12 lik 13 luk stack yapti emenike tek dungeonda sizde durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 ilk court a plaguedoctor ile giren aklıma ya oha torch +25% dmg buff veriyo courtta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 ulan ya, ilk court denemesinde 1 kişi öldü 2 kişi kafayı yedi son hiveda retreat yapmak zorunda kaldım. wb to darkest dungeon mf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 fleagelant la gir abi.adamin kafayi yemesi bile faydali ayrica gordugum kadariyla crimson curse karsi tek resist cekende o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 almak icin girdim. yorumlarda daha fazla rng daha fazla grind, court'a random dropla girildigini, curse'un dropla gectigini, yeni classin imbaligini okuyunca o gaz gitti. yamada goruselim red hook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar