Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 nasıl alınmaz ya 14 lira var wallet de ıvır zıvır satmakdan dlc ye saklıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 yeni karakter high-DPS frontline fighter ve healer, sacrifice ustune bir karakter. dmg aldikca gucleniyor falan, olunce bile retribution etkisi var tum gruba ve dusmanlara (heal/stun). http://cdn.mos.cms.futurecdn.net/BoKjtLiLZizzS3gEyEGM6K.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 yeni karakter oyunu oynayanlar icin metafor. kendini kamciliyorsun dungeonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 das aynen self inflicted pain at its best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=moDRbYgxDg4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 ahah oyunu çok az oynadım ama aynen böyle. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Polyannayı delirtir bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 slm dlc 8-9 saate cikiyor, https://www.youtube.com/watch?v=iCJ6UNvEG94 bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Sam said: ahah oyunu çok az oynadım ama aynen böyle. (tu) sam seni çıldırtmadı mı lan bu oyun. sanki hane kastığın karakter ölse laptopu camdan atacak bi adamsın. ben bile çok sinirlendim oynayamadım felan.senin delirmiş olman laızm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 pazartesi günü content release yapan devin evine şofben takayım ya. sanki milyonlar girecek mmmorpg, server kasar diye pazartesi release ediyor. herif hafta sonu sıkıntı olursa uğraşmayım diye pazartesiye koymuş, göt. (hafta sonu bunu oynayacaktım xcom 2 aldım asdasd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 bide featurelar arasinda "progress save" var bu dlcde dungeon ve haritalar kisminda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 o nasil bir sey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Ben de ayni seyi soracaktim ama utandim cahilligimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 dungeonın ortasında save alıyordur alıyormuş zaten hali hazırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Benim bildigim zaten bu oyunun mantigi oydu. Save Load yapamiyordun iste zaten her sn save aliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 kocaman dungeonlar gelcek sanirim ondan oyle bisi var, tek seferde bitirmek mumkun olamayacagindan sonra geip devam edilebilecek benim anladigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 şu anda da öylemiş abi açıp baktım. dungeonda çıktığında, çıktığın yerden dungeonda başlıyorsun direkt. başka bir şey olsa gerek, notları açıkladılarında görürüz artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 ben de o yuzden sordum hile yapmayalim diye dungeon progressi tutuyor oyun. combati da tutuyordur ayni mantikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Dungeon'dan belli bir noktada çıkıp kasabaya döndükten sonra, tekrar o noktadan devam etmek anlamına geliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 bingildak said: pazartesi günü content release yapan devin evine şofben takayım ya. sanki milyonlar girecek mmmorpg, server kasar diye pazartesi release ediyor. herif hafta sonu sıkıntı olursa uğraşmayım diye pazartesiye koymuş, göt. (hafta sonu bunu oynayacaktım xcom 2 aldım asdasd) this.gecenin bir korü isden geldim bir actim 18 saat var dedi release time.mikeyim yapacaginiz isi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 BonePART said: sam seni çıldırtmadı mı lan bu oyun. sanki hane kastığın karakter ölse laptopu camdan atacak bi adamsın. ben bile çok sinirlendim oynayamadım felan.senin delirmiş olman laızm. abi o yüzden çok az oynadım işte, çıldıracak kadar oynamadım yani. en başlarda anladım bana göre olmadığını oyunun lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Ben de en basta oyle dedim ama sonradan iyi sardi Sam. Hatta tam olarak soyle oldu, yanlislikla boss kesmeli dungeona girmisim (malim cunku), sonunda boss tum partye wipe atti (gene malim cunku). Intikam yemini ettim bende. 1 gun boyunca o bossu kesecek elemanlari kastirdim hazirladim eye of the tiger esliginde. Sonunda cok guzel oldu tereyagi gibi eridi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 gelmis dlc, 18 tl ------------------------- Greetings! Along with the Crimson Court DLC launch, we have made a variety of improvements and updates to the core game, which will be available to all users. Character class balancing and adjustments! Highlights include Crusader’s Bulwark of Faith, Highwayman’s Tracking Shot and Open Vein, Bounty Hunter’s Hook and Slice (Now, Caltrops!), Leper’s Intimidate, and maybe the biggest of all: Occultist’s Wyrd Reconstruction (now usable in any rank!). Comprehensive trinket re-balancing: you’ll notice not only stat changes, but rarity/tiering changes as well for some trinkets. Thanks to Maester Silvio for his contributions! Added Horror (Stress DOT) to a few monsters sprinkled around the dungeons... Added Laudanum -a powerful tonic to combat Horror, available at a Provisioner near you. Revised improper quest rewards for Cove boss quests to give higher rewards. Inexplicably, you can now enter the dungeon with less than a full party. We advise against it! New Affliction act-outs! Experience the mayhem and tomfoolery of characters attacking each other and sometimes rarely even forcing a retreat! (Don’t hate us too much.) High torchlight levels now properly grant dodge bonus to heroes. Combat skill tooltip optimization Bug fixes and stability improvements. Soundtrack: We have updated the Soundtrack to include all new tracks from the Crimson Court at no charge. Thanks to our composer, Stuart Chatwood, for this! If you haven’t purchased the Soundtrack, get on that! Modding / Steam Workshop: Due to extensive rework involved in creating the DLC, some file structures have changed which will break some mods until the creators have a chance to revise. Sincere apologies! We were unable to get all of the information out ahead of time, but stand by to assist mod creators in understanding the changes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 surdada stream var: https://www.twitch.tv/baertaffy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 herhalde ilk alanlardanim asjsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar