Sequo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 4 aydır onu deneyim bu çok güzel şu şöyleymiş hadi şu festivale hadi şu partiye hadi parti veriyoruz falan filan derken piskolojim resmen s*kildi. Dün gece aldığım karar itibaren alkol, kimyasal, çimen ne varsa sigara (parlament) haricinde herşeyi bırakıyorum. Bunu buraya yazıyorum ki aklıma gelirse gelip okuyum lan ne iradesiz adamsın diyip kendi kendime söveyim diye. Siz siz olun sakın bişey denemeyin arkadaşlar. Eğer maddi durumunuz yerindeyse özellikle herşeye ulaşmanız çok kolay hatta ayağınıza geliyor. Denemeyin hayattan zevk almayı bırakıyorsunuz. Ben şuan hiç bişeyden zevk alamıyorum arabalardan bile. O yüzden eski hayatıma geri dönebilmek için her türlü kafa yapan maddeyi bırakıyorum. Aşağıya başlarsan tekrar götsün, şusun busun iradesiz pis bir bağımlısın yazabilirsiniz çokda mutlu olurum. Tişikkirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 photoshop olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ferrariyi bana birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Alkol iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ihbar edelim amatem'e yatırsınlar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bende şuan yeşilçay içiyorum. bıraktım bütün oroyinleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 beni de mi bırakacaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Black-ice said: beni de mi bırakacaksın.. sen iyi bir alışkanlıksın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 başlarsan tekrar götsün, şusun busun iradesiz pis bir bağımlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 mutlu ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bırakamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Sequo said: Black-ice said: beni de mi bırakacaksın.. sen iyi bir alışkanlıksın:) :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 fotoşop topiğine uğra arada http://s29.postimg.org/ka20a79vb/seqfatosop.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 parayı bırak sonrasında zaten diğerlerini yapamayacağın için otomatikman kurtulursun hepsinden. ben alabilirim misal parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 para bozuyo bazısını işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ya salvia ya elesdi tecrübesi yaşanmış belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Red said: bende şuan yeşilçay içiyorum. bıraktım bütün oroyinleri. bende nurgül yeşilçaya hastayım ya çok hoşuma gidiyor zilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 sequ ne içtinde böle oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Black-ice said: fotoşop topiğine uğra arada http://s29.postimg.org/ka20a79vb/seqfatosop.jpg ictigim agzimdan burnumdan fiskirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 mokoko said: sequ ne içtinde böle oldun? Forumda anlatamam. Banlanıyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Black-ice said: fotoşop topiğine uğra arada http://s29.postimg.org/ka20a79vb/seqfatosop.jpg Terazine tıkladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 sigara (parlament) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bırakırsan ekimee bırakmazsan amateme kadar yolun var banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 fotoşop olayı unutulsun diye güzel bi trap atmış ama yemiğler ağam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Ahahah malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar