Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Xbox önermem. İkisi de (PS3 ve Xbox360) var bende. JTAG oyunları hazır bulmak çok kolay değil, ISO indirip senin çevirmen falan lazım. Arayüzü de PS3'teki Multiman'a göre kötü. Exclusive desen Forza ve Halo dışında aklıma gelen çok bariz bir şey yok. Sadece gamepadleri biraz daha ergonomik bence, ele daha iyi oturuyor, ama o da tercih meselesi. Benim oyum PS3'ten yana olurdu.
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 kolay değil diyorsunda adam 400 oyun yükleyip veriyormuş. ben uğraşmayacağım o şeylerle.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Abi PS4 al bence, 6 sene daha başka konsol almana gerek kalmaz. Hem 60" plazmanın keyfi daha iyi çıkar. O xbox'la verdiği 400 oyunun 3-5 tanesini oynayacaksın gerisine bakmayacaksın bile muhtemelen. Üstüne yeni nesil bir sürü şeyden mahrum kalacaksın.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Bu yaşından sonra faggot mu olacaksın konsol alıp? Gerçek bir erkek gibi pcne upgrade yap ve gerçek erkek oyunları oyna bunu yerine.
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Axedice guzel yazmis En son kullandigim konsol Sega Master System. Ondan sonra bilgisayarla tanistim.
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 hani belki eğlencelidir ya. bi şans vereyim demiştim. böyle kanepede yatarak oyun oynasam koca ekranda diye düşünmüştüm.
Seru Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 lan fanboy'lara bakma. al bi konsol bulunsun. eş dost gelir arada makara olur. vizyon'un genişler.
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Abi zevk meselesi tabi de hani asigiysan bazi konsol oyunlarinin yorum yapmiyim da. Televizyonlarin yapisi ve konsollarin dusuk fps'si itibariyle ortalama 150-200 ms input lagla oynuyorsun. Dial-up'la single player oynuyorsun basitcene. Online oyunlar icin de iste ona bi 50-100 ms daha ekle.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Kanepeye yayılıp oynamak için pcyi tv başına taşımak yeterli. Mouse klavye falan gayet rahat oluyor oyun koluna gerek yok. Zaten o kollar ereksyonu öldürüyor, bi tanesine yarım saat dokundum 3 gün kuşum ötmedi. Konsollar beyinsiz insanları karılaştırıp sonra üremelerini engellemek için yapılan bi komplo olabilir. Keza ne kafaları çalışıyor, ne geri kalanı. Viyviyviy karı gibi ağlıyorlar anca.
totemic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ver 500-tl sana xbox 360 ve 10 adet oyun satayım. asdf
doubtful Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Kanepede yatarken oynanmaz ama xbox alacaksan kinect'li al bence. Ben Baggio gibi ps3 diyorum. Not: ps3 move ile kinect tadı verebilir, aslında ikisini de kullananlar yorum yapsa iyi olur.
Seru Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 lag falan yok konsolda ps3 4 sene kullandım hiç öyle birşey görmedim. 200 ms değildir de 50 ms vardır belki ama 200 olsa hissedilrdi. yani bunlar problem değil zaten oyun ona göre tasarlanıyor. sanki sc oynuyosun APS kasıyosun muhabbetlere gel. move vardı bende kinect ile aynı şey değil. daha precise ama bende varken çok oyun seçeneği yoktu. ok falan atıyodum. işte re5 bitirmiştim coop. kinect zaten baya problemli diyorlar hiç kullanmadım. 97'den beri pc kullanıyorum, konsolcu değilim ama olmasının bir zararı yok. ayrı kulvardalar.
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 input lag varda. tv modeline ve boyutuna göre değişken 50" ve yukarısı için input lag değerleri hassas oyuncular için önemli. TV boyutu etkileyen büyük faktörlerden biri. 50" ve aşağısında genelde fark edilebilir bir input lag gözlemlenmiyor. Yani bf4 turnuvasına ps den katılmıyorsan sorun yok. Anlayabileceğiniz seviyede bir lag yok. 50" ve yukarısı için durum farklı. Tabi tv modeli de etkili. 60" plazma var bende. hiç bir şey hissedilmiyor. Zaten dediğim gibi casual oyuncu için sorun teşkil etmiyor.
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 said: eurogamer.net Game Latency Measurement Burnout Paradise 67ms BioShock (frame-locked) 133ms BioShock (unlocked) as low as 67ms Call of Duty 4: Modern Warfare 67ms-84ms Call of Duty: World at War 67ms-100ms Call of Juarez: Bound in Blood 100ms Forza Motorsport 2 67ms Geometry Wars 2 67ms Guitar Hero: Aerosmith 67ms Grand Theft Auto IV 133ms-200ms Halo 3 100ms-150ms Left 4 Dead 100ms-133ms LEGO Batman 133ms Mirror's Edge 133ms Street Fighter IV 67ms Soul Calibur IV 67ms-84ms Unreal Tournament 3 100ms-133ms X-Men Origins: Wolverine 133ms Soyle konsol oyunlari icin bir tablo koymuslar. Bunlar sadece oyunun ve console'un oyunu renderlamasi/FPS iliskileriyle ilgili lag. Bunun ustune 35-100ms arasi degisen ve televizyondan dogan lag ve wireless controllerdan dogan 4-8 ms lag ekleniyor. Su degerlerle console'da elde edeceginiz input lag en az 110 ms'den baslayip 250-300 ms civarlarina kadar cikabiliyor, single player oyunlar icin. Bunlarin ustune ortalama 50-120 ms Turkiye internet baglantisini da eklediginizde bu aralik multiplayer bir oyun icin 160-420 ms civarina yukseliyor. Denildigi gibi casual oyuncu icin hissedilmiyo olabilir ama sahsen 25-30 ms'lik monitorden 1 ms'lik monitore gectiginde dunyasinin degistini hisseden benim gibi PC oyunculari icin controller'i alp TV karsisina oturmak yogun bir bilekleri kesme hissi uyandiriyor.
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 kinect fln istemiyorum ya. anam babam usulu elime gamepedi alıp oynucam işte. e hadi alayım mı almayım mı? tv ye çöpe mi atayım? alacaksam ps 3 mü alayım? bide oyunlara para vermeyeceğim, o açıdan da uygun bi alet olması önemli.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Alma, TV'yi de bana at. Vertical Sync açıkken bile oyun oynayamayan, 2-5 ms laga alışık olan PC oyuncusu için TV'lerdeki input lag gerçekten çok büyük bir eksi. Ben de FPS'leri hiç oynayamıyorum, yarış oyunlarını da çok zor oynuyorum mesela bu nedenle. Bu 400 setlik oyunu alabilirmişsin hakkaten de, bundan sonra çıkacak oyunları da düşün. Bir de o 400 oyunun listesini iste. Onların 370'i Xbox Store'daki 100 MB'lik indie oyunlar çıkarsa kendini kesme sonra. Bunun benzerini PS3 olarak bulsan bence en güzeli.
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 sen jb li + uygun olsun istiyorsun. e o zaman senin adresin ps3. jb yaptır 50tl ye hallediyorlar yada kendinde yaparsın. sonra dl et oyun at içine oyna işte ^^ ikinci el temiz ps3 tonla var.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Kendin yapmak biraz zor, hem hardware, hem software olarak en az 2-3 yaşında bir alet bulman lazım. Hardware uygunsa küçük bir bypass ile downgrade ve JB yapabiliyorlar ama, o dediğin gibi ucuz, 80-100 TL diye biliyorum. Yeni nesil alınca kalıcı çip eklemeleri gerekiyor, o 250-300 TL gibi.
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 abi ps3 ler neden xbox 360 a göre daha pahalı? bi de bu hafıza ne abi? ben pc ci adamım. hdd kapasitesi ile ürün/model farkı yaratılmasını anlamadım. çıkar tak içine 1 tb disk yürü git diyorum içimden. aydınlatın lütfen. arttirilmiyor mu bu hafıza istediğimiz gibi?
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 işte bende yaptırmıştım 50tl ye jb ledi 3.55 fw ye düşürdü. birde 4.30 rebug cfw yüklemişti. multimanda yüklü geldi. öle takılıyorum işte. zaten rayman, last of us, god of war v.s gibi casual club oynuyorum. imamizer'de 60" lg plazma olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. güzel keyifli olur oyna büyük ekranda işte. bilmiyorum da hdd ye çok takılma. zaten aynı anda 8 oyun falan oynamıyorsun. bende 120gblik var. yer doldukça zaten bir oyun bitmiş oluyor. siliyorum yenisini atıyorum hdd ye. Harici diskten de oynatma yapabiliyorsun multiman ile. (denemedim ama öyle yapanda vardı)
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ya sendeki tv den var işte biliyorsun. neden insan içinde beni tanıdığını inkar ediyorsun abi asdfgh utandı adam beni tanıyor olmaktan.
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 axedice said: Kanepeye yayılıp oynamak için pcyi tv başına taşımak yeterli. Mouse klavye falan gayet rahat oluyor oyun koluna gerek yok. Zaten o kollar ereksyonu öldürüyor, bi tanesine yarım saat dokundum 3 gün kuşum ötmedi. Konsollar beyinsiz insanları karılaştırıp sonra üremelerini engellemek için yapılan bi komplo olabilir. Keza ne kafaları çalışıyor, ne geri kalanı. Viyviyviy karı gibi ağlıyorlar anca. konsolsuzluğu yayma kürsüsü başkanı...
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 imamizer said: abi ps3 ler neden xbox 360 a göre daha pahalı? bi de bu hafıza ne abi? ben pc ci adamım. hdd kapasitesi ile ürün/model farkı yaratılmasını anlamadım. çıkar tak içine 1 tb disk yürü git diyorum içimden. aydınlatın lütfen. arttirilmiyor mu bu hafıza istediğimiz gibi? PS3'te yapabiliyorsun. Xbox'ta yapmak için internetten o işe uyumlu harddiskleri belirleyip onlardan bir tane alman ve kırk takla atman lazım. İncelemedim ama sanıyorum PS3'te işletim sistemi ayrı bir yerde tutulurken, Xbox'ta Windows gibi harddiskin orta yerine kuruluyor.
Öne çıkan mesajlar