Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi operatör?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
24 aydan sonra turkcellin esaretinden kurtuldum. Şimdi operatör değiştirsem mi diye düşünüyorum. Yurtdışında hangisi daha avantajlıdır? Vodafone diye düşünüyorum da bakmadım açıkçası. Turkcell de akıllı yurtdışı tarifesi var ama güzel geçiriyorlar. Geçilir mi vodafone a?
Mesaj tarihi:
riglous said:

Vodafone da çekmiyor ki. Kapsama alanı diye adamların anladıkları sadece ses. 3G kapsama alanına baktığın zaman turkcell hala rakipsiz.

Evet vodafone 3g üst katta çekip alt katta çekmeyen cinsten ama konuşmada başarılı ve ucuz. 3g için turkcell mecbur
  • 6 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Pişman eder bence sen 99 TL ödüyorsan muhtemelen Turkcell'de Platinum kullanıyorsundur. Onunla birlikte gelen Turbo internet vs. gibi opsiyonları düşünürsen gerçekten bu haliyle Turkcell'den Avea'ya geçmek attan inip eşeğe binmekten farklı değil :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İşyeri, okul ev gibi gidilen yerlerde en iyi ne çekiyorsa o. Benim iş,ev ve okul üçlüsünde en iyi çeken Avea mesela. Bilkent'te hele Turkcell 3G bile çalışmıyor, yeni değiştirdim.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

24 aydan sonra turkcellin esaretinden kurtuldum. Şimdi operatör değiştirsem mi diye düşünüyorum. Yurtdışında hangisi daha avantajlıdır? Vodafone diye düşünüyorum da bakmadım açıkçası. Turkcell de akıllı yurtdışı tarifesi var ama güzel geçiriyorlar. Geçilir mi vodafone a?

vodafoneda çalışıyordum eskiden, müşteriler geliyordu yurtdışına çıkan 3k 5k 3k 5k negzl geçirilmiş kuzu kuzu ödüyorlardı.

avea zaten bir operatör değil, fakirler kendini eyliyor orada.

kal turkcellde.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Lectre said:

sipeyskeyk said:

vodafoneda çalışıyordum eskiden, müşteriler geliyordu yurtdışına çıkan 3k 5k 3k 5k negzl geçirilmiş kuzu kuzu ödüyorlardı.

avea zaten bir operatör değil, fakirler kendini eyliyor orada.

kal turkcellde.

Oda arkadaşımın başına geldi o yurt dışı olayı dediğin gibi yolunu bulup sana paşa paşa ödettiriyorlar. 600 TL ile kurtarmıştı o siz bakmayın Vodafone ve Avea'da geçirmeye başladı en azından Turkcell'de hizmeti kaliteli bir şekilde alabiliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Aynen.

hani eyvallah müşteri geliyor anlatıyorsun yok red yok bik bik otamatik aktive oluyor bilmemne. vodafone hala 98de telsimden halan sistemi kullanıyor data arayüzü olarak, ne bekliyorsun.
Mesaj tarihi:
gerge hariç avea diyeni dövdürürüm.
hukuk mukuk bir şeyler okuyor o.
hukuk okumasa da dövdürmezdim gerçe.
iyi bir insana benziyor.
ama avea kullanıyormuş.
bilemedim.
Mesaj tarihi:
Turkcell 3g gayrettepenin göbeğinde iş merkezlerinin arasında çekmiyor tablette.
Vodafone çekiyor.
Vodafone bağlantıları çok sık kopuyor tek sıkıntısı o.

Aslında 3ü de bir boka yaramaz.
Mesaj tarihi:
blackhavvk said:

turksel de geçircek, bari hizmet al vodafondan öyle geçirsinler.türksel de hizmet de alamadan geçirirler anlamazsın.

turkcellde herhangi bir sıkıntı olduğunda arıyorsun çözüyorlar.

bu turkcell düşmanlığı neden anlamıyorum, sanırım fakirlerin kendini avutması.
Mesaj tarihi:
geçen Türkcell den aradılar 1000 dk nızın 500 ünü kullanmıyorsunuz isterseniz aylık 500 dk ya çekelim 15 tl faturanızı düşürelim dedi, fakir miyim lan ben dedim 15 tl için laf etcek olsam avea ya geçerdim dedim yüzüne kapattım, buda böyle bir anımdır.
  • Yeni Oluştur...