sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 24 aydan sonra turkcellin esaretinden kurtuldum. Şimdi operatör değiştirsem mi diye düşünüyorum. Yurtdışında hangisi daha avantajlıdır? Vodafone diye düşünüyorum da bakmadım açıkçası. Turkcell de akıllı yurtdışı tarifesi var ama güzel geçiriyorlar. Geçilir mi vodafone a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 yurtiçi turkcell yurtdışı vodafone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Avea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Yurtdışı vodafone. Gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 aklın varsa aveaya yaklaşma bile, vodafone 2 hat kullanıyorum hem internet hem konuşma paketleriyle uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Avea baya kötü cekmiyor ama ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 http://www.worldstopbrands.com/_mm/_d/_ext2/59490/big_Aycell01.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 avea bunca sene sonra hala çekmiyor ya cidden garip, bimcelli yeni bişey sanıyor vatandaş oysa aveanın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Vodafone da çekmiyor ki. Kapsama alanı diye adamların anladıkları sadece ses. 3G kapsama alanına baktığın zaman turkcell hala rakipsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 yıllardır turkcelliyim turkcell metrodayken bile çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 yıllardır turkcelliyim ben de hiç sıkıntısını görmedim şimdiye kadar taşrada 3g çekmiyor bi o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 tek derdin taşrada 3g çekmemesi olsun diğerleri diğer operatörler komple çekmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 riglous said: Vodafone da çekmiyor ki. Kapsama alanı diye adamların anladıkları sadece ses. 3G kapsama alanına baktığın zaman turkcell hala rakipsiz. Evet vodafone 3g üst katta çekip alt katta çekmeyen cinsten ama konuşmada başarılı ve ucuz. 3g için turkcell mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Avea'ya geçicem sizce nasıl? Turkcell her ay 99 TL fatura geçiriyor belim bükülecek sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Pişman eder bence sen 99 TL ödüyorsan muhtemelen Turkcell'de Platinum kullanıyorsundur. Onunla birlikte gelen Turbo internet vs. gibi opsiyonları düşünürsen gerçekten bu haliyle Turkcell'den Avea'ya geçmek attan inip eşeğe binmekten farklı değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 İşyeri, okul ev gibi gidilen yerlerde en iyi ne çekiyorsa o. Benim iş,ev ve okul üçlüsünde en iyi çeken Avea mesela. Bilkent'te hele Turkcell 3G bile çalışmıyor, yeni değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 sipeyskeyk said: 24 aydan sonra turkcellin esaretinden kurtuldum. Şimdi operatör değiştirsem mi diye düşünüyorum. Yurtdışında hangisi daha avantajlıdır? Vodafone diye düşünüyorum da bakmadım açıkçası. Turkcell de akıllı yurtdışı tarifesi var ama güzel geçiriyorlar. Geçilir mi vodafone a? vodafoneda çalışıyordum eskiden, müşteriler geliyordu yurtdışına çıkan 3k 5k 3k 5k negzl geçirilmiş kuzu kuzu ödüyorlardı. avea zaten bir operatör değil, fakirler kendini eyliyor orada. kal turkcellde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 turksel de geçircek, bari hizmet al vodafondan öyle geçirsinler.türksel de hizmet de alamadan geçirirler anlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Lectre said: sipeyskeyk said: 24 aydan sonra turkcellin esaretinden kurtuldum. Şimdi operatör değiştirsem mi diye düşünüyorum. Yurtdışında hangisi daha avantajlıdır? Vodafone diye düşünüyorum da bakmadım açıkçası. Turkcell de akıllı yurtdışı tarifesi var ama güzel geçiriyorlar. Geçilir mi vodafone a? vodafoneda çalışıyordum eskiden, müşteriler geliyordu yurtdışına çıkan 3k 5k 3k 5k negzl geçirilmiş kuzu kuzu ödüyorlardı. avea zaten bir operatör değil, fakirler kendini eyliyor orada. kal turkcellde. Oda arkadaşımın başına geldi o yurt dışı olayı dediğin gibi yolunu bulup sana paşa paşa ödettiriyorlar. 600 TL ile kurtarmıştı o siz bakmayın Vodafone ve Avea'da geçirmeye başladı en azından Turkcell'de hizmeti kaliteli bir şekilde alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Aynen. hani eyvallah müşteri geliyor anlatıyorsun yok red yok bik bik otamatik aktive oluyor bilmemne. vodafone hala 98de telsimden halan sistemi kullanıyor data arayüzü olarak, ne bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 gerge hariç avea diyeni dövdürürüm. hukuk mukuk bir şeyler okuyor o. hukuk okumasa da dövdürmezdim gerçe. iyi bir insana benziyor. ama avea kullanıyormuş. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Turkcell 3g gayrettepenin göbeğinde iş merkezlerinin arasında çekmiyor tablette. Vodafone çekiyor. Vodafone bağlantıları çok sık kopuyor tek sıkıntısı o. Aslında 3ü de bir boka yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 blackhavvk said: turksel de geçircek, bari hizmet al vodafondan öyle geçirsinler.türksel de hizmet de alamadan geçirirler anlamazsın. turkcellde herhangi bir sıkıntı olduğunda arıyorsun çözüyorlar. bu turkcell düşmanlığı neden anlamıyorum, sanırım fakirlerin kendini avutması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 vodafonun hattının kesildiğini hiç yaşamadım neredeyse.kesilsede anında iade ediyor adam.şu kadar dk nız iade edilmiştir diyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 geçen Türkcell den aradılar 1000 dk nızın 500 ünü kullanmıyorsunuz isterseniz aylık 500 dk ya çekelim 15 tl faturanızı düşürelim dedi, fakir miyim lan ben dedim 15 tl için laf etcek olsam avea ya geçerdim dedim yüzüne kapattım, buda böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar