paramecium Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Selam, Acizlik mi desem, cahillik mi desem yoksa sabır mı desem: http://video.ntvmsnbc.com/ankara-trafigini-birbirine-katti.html Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 :( http://forum.paticik.com/read.php?73,7567466,7567466#msg-7567466 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bunun aynısını ben yapsam "niye kaçıyo lan bu" deyip silahı çeker sıkarlar beynime, ondan sonra da "silahın tetiğini çekerken parmağım incindi, mağdur oldum" diye rapor alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 açıldı numanım : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 izlerken sistim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Selam, Laraken said: açıldı numanım : ( Ama ama ama... bu bölümde açılmamıştıydı ki... :↕ Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Of resmen pozitif ayrimcilik. Erkek olsa arkasindan sikarlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 3 ay önce işgal cezası yedim. hala yollanmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 niye silindi topicteki mesajım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Selam, Bu konu altında mı silindi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Selam, o tekerlekler patlasın diye atılan "paspas" başındaki beklemeleri, araç ilerlemesin diye sağından solundan itmeye çalışmalar, aracın önünü kesmeyi becerememeler... Sık 2 tane radyatörüne, sonra da lastiklere; ne diye "paspas" koymak için sokuluyorsun aracın dibine. Koy tabancanın dibiyle, indir camını. Bence bu şekildeki olaylarda polis aracının zararını hatalı kişinin trafik sigortası veya kaskosu karşılasın :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 kasko değilde kamu malına zarardan dava açılması lazım die biliyorum ben. direk zarar verenden almaları gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mosquito said: kasko değilde kamu malına zarardan dava açılması lazım die biliyorum ben. direk zarar verenden almaları gerekmiyor mu? Kasko senin zararını öder, kadına rücu eder. Polis araçları zarar gördüyse tabi o kadından tahsil edilir, kasden zarar verdiyse birde tabi ceza davası açılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 saol paramecium eğlenceden banlıydım yorum yazamamıştım iyi olmuş topiği açman bu konuda aquila çok hatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Cadillac önden çekişli miymiş ya la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 sts ler önden çekiyo evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 kadin gidecegi yere kadar gitmis gene de ama :P biber gazi kapsulunu kafaya nisan almasini bilen polis, kendisinden neden kactigi belirsiz ve ustelik 3 kere dur ihtarina duymayan bir sahsa mudahale edemiyorsa, ohoooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 abi o polisin elle yere trap atma çabası o kadar urascana tornavidayla delseydi yada pime basıp indirseydi lastiği ya tv de izyip anıra anıra gümüştüm abi burda ytopkmuş o kısım ya bildiğin acizliğin doruk noktası bi görüntü bagajdan belli ki hayatlarında ilk defa kullandıkları tyuzağı cıkarıyolar açamıyolar sonra yarım açıp kadının tekerinin altına iteliyolar ilk teker geçince tuzak fırlıyo felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar