Murray Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ve terapistinin karşı tarafa "biraz zamana bırak" demesi akabinde karşı tarafın bana "biraz zaman" demesi. Siz olsanız ne yaparsınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 zamana bırakırım. bunu herkes yapar bazıları dayanamaz açığa vurur sadece. senin ilk sevgilin mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 eski sevgiliyle kıyasladığına göre eski sevgilisi daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 zaman bırak, bi kaç gün sonra ilişkine biraz hareket getir. demek ki kıza başkasını düşüncek zaman bırakıosun. en güzel kendine bağlama yöntemi de kavga etmek aslında. saçma bi kavga başlatıp kendine güzel bi laf ettir. sonra trip atan taraf sen ol, 1 hafta gösterip gösterip verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 yapmanın derecesi vardır ya terk edilen hatunlarda genelde çok dramatik seviyelerde olabiliyor, erkek için baya üzücü bir durum. kopamama da cabası tabii, adam iki gün sonra buna bir kuyruk sallasa hemen köpek olma durumu da var. ben şahsen hiç girişmem böyle işlere de terapist ne alaka zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 terapistini döv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bingildak said: ben şahsen hiç girişmem böyle işlere de terapist ne alaka zaten? modern insanlarin terapistleri olur. gayet normal bir durum saka lan saka. terapiste gidiyosa delirmis zaten. kosarak kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 çok düşünüyorsun zamana ihtiyacı varsa bırak eski sevgilisini düşünsün. sen hovardalık yap. aptal değilse geri döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 off bugün drama günü herhal. kişisel topicler ardı ardına açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7ucxqiuFR1rv1ckao1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 hayatından giden günlere yazık. sen onun sözde "yük"lerini taşımak zorunda mısın arkadaşım. sen keyfine bak dedikleri gibi aklı başına gelirse ne âlâ gelmesse sen keyfine baktığınla kalırsın. hayat birilerinin nazını çekmek için çok kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bingildak said: yapmanın derecesi vardır ya terk edilen hatunlarda genelde çok dramatik seviyelerde olabiliyor, erkek için baya üzücü bir durum. kopamama da cabası tabii, adam iki gün sonra buna bir kuyruk sallasa hemen köpek olma durumu da var. ben şahsen hiç girişmem böyle işlere de terapist ne alaka zaten? Kız pdr okuduğundan ilgili zaten bu durumlara, az çok terapiye gidiyor sanırım ayrılma mevzusuyla alakalı. Peki ne önerirsiniz bana abi dediğiniz şey yani elemanın buna kuyruk sallaması ve kızın da köpek olması bana çok koyar açıkcası, ne yapmalıyım sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ya bak tekrar yazıyorum. eski sevgilisiyle kıyasladığına göre herif senden iyi(onun kriterlerine göre). uzatma sedne uza gitisn. zaten daha iyi olsan aklına gelmez eski sevgilisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 sonradan boş yere üzülmemiş olursun herif elinden gelip benim olanı almaya geldim dediğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 TERAPİST = EX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 abi kötü bile olsa eskiden kalma alışkanlıkları yenisinde de arıyor kızlar. hoş gerçi erkekler de yapıyor da konuya gelelim : üstteki postumu okusana olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ben senin yerinde olsam -eğer kızla bir gelecek düşünüyorsan- kızı karşıma alırım, bu durumu kabul edemeyeceğimi güzel bir şekilde izah ederim fakat ondan vazgeçmek istemediğimi de güzel bir şekilde belirtirim. eğer isterse ona bu süreci atlatması için vakit tanıyacağımı ve yanında olacağımı söylerim fakat eski sevgili mevzunun üzerini tamamen kapanmadan ilişkiye girmeyeceğimi izah ederim. bunu yaptıktan sonra en fazla* 1-1.5 ay gözlemlerim eğer kızda gerçekten değişim oluyorsa ve organik bir şekilde bu durumu atlatıyorsa ne ala, eğer atlatamıyor hala en ufak problemde sıkıntıda bu sorunlar yüzeye çıkıyorsa ayrılır yoluma bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Murray said: sevgili günlük. bir kız var, sanırım onu seviyorum. kız manitasından yeni ayrıldı ve tesadüfi olarak o günün akşamı tekrar karşılaştık. Hergün konuşuyoruz. herneyse kız terapilere falan gidiyor. kız "ben insanlarla arkadaş olup baktım kafam uyuyor öyle çıkarım" diyor, terapisti de "şimdi boşver manitacılığı falan" diyor, arkadaşlarım da "sen yazmıyon hacı üstünden geçiyon" diyor narin kalbim ise "ulan acaba friendzone'a mı giriyorum" diyor. bana bi akıl verin be. bir hafta önce yazmışsın abi. valla zorla kaşınıyosunuz kız mevzularında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 abi çok sağlam günlük stalk'u oldu bugün, takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 moriarty haklı bu arada, eğer o anlattığın olay bu olaysa seni köpek eder, kızın bütün bokunu püsürünü çilesini çekersin, senden sonraki meyvesini yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 moriarty said: Murray said: sevgili günlük. bir kız var, sanırım onu seviyorum. kız manitasından yeni ayrıldı ve tesadüfi olarak o günün akşamı tekrar karşılaştık. Hergün konuşuyoruz. herneyse kız terapilere falan gidiyor. kız "ben insanlarla arkadaş olup baktım kafam uyuyor öyle çıkarım" diyor, terapisti de "şimdi boşver manitacılığı falan" diyor, arkadaşlarım da "sen yazmıyon hacı üstünden geçiyon" diyor narin kalbim ise "ulan acaba friendzone'a mı giriyorum" diyor. bana bi akıl verin be. bir hafta önce yazmışsın abi. valla zorla kaşınıyosunuz kız mevzularında. abi kusura bakma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 http://www.teknikisisan.com/content/products/images/225.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Herkes eski sevgiliyle az ya da çok kıyaslanır. Sadece bazıları bilir, bazıları bilmez. Takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar