Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski sevgiliyle kıyaslanmak

Murray

Öne çıkan mesajlar

zaman bırak, bi kaç gün sonra ilişkine biraz hareket getir. demek ki kıza başkasını düşüncek zaman bırakıosun. en güzel kendine bağlama yöntemi de kavga etmek aslında. saçma bi kavga başlatıp kendine güzel bi laf ettir. sonra trip atan taraf sen ol, 1 hafta gösterip gösterip verme
Sosyal ağlarda paylaş

yapmanın derecesi vardır ya

terk edilen hatunlarda genelde çok dramatik seviyelerde olabiliyor, erkek için baya üzücü bir durum.

kopamama da cabası tabii, adam iki gün sonra buna bir kuyruk sallasa hemen köpek olma durumu da var.

ben şahsen hiç girişmem böyle işlere de terapist ne alaka zaten?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

yapmanın derecesi vardır ya

terk edilen hatunlarda genelde çok dramatik seviyelerde olabiliyor, erkek için baya üzücü bir durum.

kopamama da cabası tabii, adam iki gün sonra buna bir kuyruk sallasa hemen köpek olma durumu da var.

ben şahsen hiç girişmem böyle işlere de terapist ne alaka zaten?

Kız pdr okuduğundan ilgili zaten bu durumlara, az çok terapiye gidiyor sanırım ayrılma mevzusuyla alakalı. Peki ne önerirsiniz bana abi dediğiniz şey yani elemanın buna kuyruk sallaması ve kızın da köpek olması bana çok koyar açıkcası, ne yapmalıyım sizce ?
Sosyal ağlarda paylaş

ben senin yerinde olsam -eğer kızla bir gelecek düşünüyorsan- kızı karşıma alırım, bu durumu kabul edemeyeceğimi güzel bir şekilde izah ederim fakat ondan vazgeçmek istemediğimi de güzel bir şekilde belirtirim. eğer isterse ona bu süreci atlatması için vakit tanıyacağımı ve yanında olacağımı söylerim fakat eski sevgili mevzunun üzerini tamamen kapanmadan ilişkiye girmeyeceğimi izah ederim.

bunu yaptıktan sonra en fazla* 1-1.5 ay gözlemlerim eğer kızda gerçekten değişim oluyorsa ve organik bir şekilde bu durumu atlatıyorsa ne ala, eğer atlatamıyor hala en ufak problemde sıkıntıda bu sorunlar yüzeye çıkıyorsa ayrılır yoluma bakarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Murray said:

sevgili günlük.

bir kız var, sanırım onu seviyorum. kız manitasından yeni ayrıldı ve tesadüfi olarak o günün akşamı tekrar karşılaştık. Hergün konuşuyoruz. herneyse kız terapilere falan gidiyor. kız "ben insanlarla arkadaş olup baktım kafam uyuyor öyle çıkarım" diyor, terapisti de "şimdi boşver manitacılığı falan" diyor, arkadaşlarım da "sen yazmıyon hacı üstünden geçiyon" diyor narin kalbim ise "ulan acaba friendzone'a mı giriyorum" diyor. bana bi akıl verin be.

bir hafta önce yazmışsın abi. valla zorla kaşınıyosunuz kız mevzularında.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Murray said:

sevgili günlük.

bir kız var, sanırım onu seviyorum. kız manitasından yeni ayrıldı ve tesadüfi olarak o günün akşamı tekrar karşılaştık. Hergün konuşuyoruz. herneyse kız terapilere falan gidiyor. kız "ben insanlarla arkadaş olup baktım kafam uyuyor öyle çıkarım" diyor, terapisti de "şimdi boşver manitacılığı falan" diyor, arkadaşlarım da "sen yazmıyon hacı üstünden geçiyon" diyor narin kalbim ise "ulan acaba friendzone'a mı giriyorum" diyor. bana bi akıl verin be.

bir hafta önce yazmışsın abi. valla zorla kaşınıyosunuz kız mevzularında.

abi kusura bakma ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...