bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 geleceğe yönelik dedim ya zaten bu maç bitmiş ama gol yememişsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 böeh abi sıkıldım. detaylardan gülelim eğlenelim diye konu açtım o kadar yazdım. iş sürekli seks yapabilmem, yapamamam, ezikliğim, başarısızlığım konularından çıkamadı. sizi bilmem ama kişiselimi genelde başkaları beni eleştirsin, düzeltsin diye değil birlikte eğlenelim, gülelim, üstüne geyik yapalım diye paylaşan bir insanım. o yüzden editledim mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bingildak said: geleceğe yönelik dedim ya zaten bu maç bitmiş ama gol yememişsin yani hükmen yenilmiş garibim. sdlkkldlgdjk @bingildak +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 geyik yapıyoruz abi zaten 2 tane çükübik'i neden sallıyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 EE Fistan'ı haklı çıkardın şimdi? Takılıyorduk lan negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 imam saçmalama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 detaylardan gülelim eğlenelimmiş bak sen :d nasıl bir karakter inşa etme çabasındasın kendi başarısızlıklarına gülünmesi hoşuna gidiyor anlayamadım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 imam burda da dudagi uzattin, havada kaldi, olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 olm işteyiz okuyamadık ama, ne ara 6 sayfa oldu da edit geldi ohoo http://static.fjcdn.com/gifs/Whatever+motherfucker.+If+this+is+a+repost+im+sorry+but_852795_4070367.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Var arada alıntılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ben de okumadım da hikaye bu değil mi? Fistan said: başarısızlığını süsleyerek başarısız değilim şeklinde anlatmak için bu kadar wot döşemeye ne gerek vardı ya? bu ne lan ilginç bi durum yok ağırdan satarımmış becerememişsin kulp takıp bize niye sunuyorsun anlamadım cidden ne diyelim şimdi egonu tamir etmek için söyle acıdım valla imamizer said: öncelikle "abi başlık..." farkındayım. bişey bulamadım. bi kızla tanışıyoruz. işte mesajlaşıyoruz. herşey yolunda. sonra ilk randevuda saatlerce sohbet ettik. sonra başka bir gün beni aradı birlikte öğle yemeği yedik. bir gün beni yine aradı dedim evde film izliyorum, gelmek istedi gittim aldım geldim. bende film izledik gece yarısına kadar. hiç yakınlaşma yok fiziksel olarak. açıkcası kıza bayılmıyorum. beğendiğim yönleri var, fiziği düzgün, güzel de sayılır ama nedense tam kaptıramadım hiç kendimi. sonra başka bir gün beni aradı konuştuk, o gün gece sinemaya gittik. iyi vakit geçirdik eve bıraktım. pazar günü de beni evine çağırdı. bahsettiğimiz bir yemek vardı onu yapacaktı. o gün kendimi iyi hissetmiyordum. başım ağrıyordu, rahatsız gibiydim. ben geleyim bakayım sana dedi. istemedim. sen illa gel buraya burada yat ben sana bakarım dedi. tüm bu süreç 2 aylık bir süre neredeyse. her buluşmada kaçamak dokunuşlarını yakalıyorum, koluma, elime bacağıma dokunuyor falan. herneyse bi duş + bi kaç saat ekstra uykuyla birşeyim kalmadı akşam gittim evine. gittiğimde bana yatak bile hazırlamıştı tv karşısına hasta gelicem diye. hatta sonradan söyledi gece bırakmazdım yatardın bende diye. herneyse. giderken çilek ve kaliteli bir beyaz şarap götürmüştüm yanımda ilk defa gidiyorum evine diye. ayrıca şarap sevmem. iteledim bu bahaneyle hediye gelen şarabı. sonra yemek yedik. şarap içerek saatlerce sohbet ettik. ışıkları kapattık, güzel slow entrumantal sikko şarkılar çalıyordu tv sine bağladığı premier vcd oynatıcısında. bi ara ben zencilerin pop müziğin üzerindeki olumsuz etkisinden bahsettim. vıdı vıdı vıcı vıcı sevmiyorum abi böyle güzel pop şarkıların arasında dedim. başıyla onayladı hak verdi. ben saatimi kontrol ediyordum gitmek için o kal dedi. elleri üşüdü ellerini tuttum ısıttım. ben hep kontrolluydum. hep öyleyimdir. kendimi ciddi ağır satarım. o yüzden ona karşı niyetimi bile hiç belli etmedim. niyetten kastım seks. olursa olur olmazsa olmaz. olması için asla kendimi zorlamam, kendimi küçük düşürmem çünkü. tam evlenilecek erkeğim bence. neyse önceki buluşmalarda da sürekli götüne baktım. evet güzel göttü kendisi. malzeme topladım. kıtık yaptım, rızık ettim kendime. bi ara babamdan konuştuk. bu arada wassaptaki profil fotomu babam sandığını söyledi. espri anlayışımız çok örtüşmüyor kızla, yoksa o an karşılıklı sıçana kadar güleceğimiz bir anı yaşıyor olurduk. 'yok o melih gökçeğin fotosu' dedim. aa ben baban sandım dedi ciddi ciddi asdfghjj(wassapında olduğum bi üye görseli yapıştırsın konuya pls.) herneyse. bana ilgili. baya ilgili. benimle çok rahat olduğunu söyledi, beni çoğu konuda takdir edip hayranlığını dile getirdi o gece. hatta 2 li kanepede dizdize oturuyoruz artık. sonra ben o hamleyi yaptım. dudaklara yaklaştım. öpücem o da ne?? bi gaz geldi bana GRÖÖÖEKH!! diye verdim etanı metanı ağzına bunun. yok be şaka. tam öpücem kızı, kız yanağını çevirdi. mnski! diye kaldım. hayatımda ilk defa bu kadar bozuldum. içten içe basıyorum kahkahayı. işin kötüsü o an yanağımı öpsem diye düşündüm ahaskdjfgh o an yeterince kafam hızlı çalıştıda daha fazla rezil olmadım. voaw bi sigara yakarım dedim. kalktım bi sigara yaktım balkon kapısının eşiğinde. iki fırt sonra 'denemeden bilemezdim' dedim. ama içimdeki adam " YA AMK SENİN YA HAHASHASHDAGDJF LAN NASI GÖT OLDUM" diyerek, kızı iterek gülesim var ama o bi şey demedi. hiç konuşmadı. sigarayı söndürdüm tabakları kaldırmak için hareketlendim, hiç birşey olmamış gibi sıcak, samimi sanırım bi miktar mahçup haliyle gerek yok ben hallederim bırak sen dedi. film repliği gibi "ben gitsem iyi olacak" demek geldi içimden.. diyemedim nedense. iyi ben gideyim dedim. kapıya kadar geçirdi. nedense hayatımın en ilginç anını o kapıda yaşadım. ayakkabıları ayağıma geçirdim, ökçesine bastım. penguen gibi ayakları sürüyerek gidicem. giysene diye fısıldadı geç oldu diye. yok ben merdivende giyerim diye fısıldadım bi yandan ayağımı kaldırıp anlatıyorum merdivende giymenin kolaylığını tarif ediyorum. dur bende şey var dedi, vestiyeri açtı bi şey aldı geldi, allah sizi inandırsın dedim aha dayak geliyo imam kaç. o da ne? abi ayakkabı çekeceği değil bildiğin levye. bacağımdan uzun yemin ediyorum. dedim onu götüme sokarsan ikimizde daha fazla rezil olmayız aslında der gibi baktım ama demedim bi şey. yok gerek yok dedim. tıııf! tıııf! diye ayakları sürüyerek apartmanın karanlığına karıştım. merdivende ayakkabılarımı giydim. iyi oldu aslında her buluşma için "lan acaba beklenmedik bi şey olur mu" diye etek traşı olmaktan pişik olmuştum resmen. sonra evin yolunu tuttum. biraz müzik dinleyip dolanayım diye ev yerine yola çıktım. lan alkol var çevirmeye denk gelmeyim diye tırsıp hemen eve gittim. yattım uyudum. bu günde mesaj atmış. öğlen çalıştığım yerin yakınında işi vardı. eğer vakti uyarsa ararım öğlen yemek yeriz demişti pazar günü. bugün mesaj atmış, vakti ayarlayamadım işim erken bitti, ben işe dönüyorum şu an diye. iyi dedim unutmuştum bile. ilginç yani. yada değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 fistan resmen geleceği öngörmüş de tüm mesajı alıntılamış. işte eski üye olmak böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 lan fistan zaten kabak gibi alıntılamış imam niye siliyor ki kendi postunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Etki/tepki olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 yalnız abi bence reddedilme yok sadece, kız utanmış. bi kere öpüşemezsen, zaten zor öpüşürsün. bu böyledir. ben genelde ilk buluşmada öperim ya da belki hiç öpemem. ya da zamanı değil der.. sonraki buluştuğumuzda taşağa vuraraktan zamanı geldi mi diyip sorarım gülüşmeler falan olumlu geri dönüş olursa öpperrim olay böyle ilerler. tamam, kızda espriden anlamıo falan da.. emin ol anlattıkların geçtiyse aranızda kimse karşı cinsten arkadaşına öyle davranmaz! git ve öp! bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 adam hem yargılamış hem de gelecek nesillere ibretlik yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 aquila said: imam burda da dudagi uzattin, havada kaldi, olmadi. çok sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 imamizer said: pazar günü hayatımın failını yaşadım. hani ayrı konu açsam 10 sayfa gider. üff ama çok feciydi. günlük'te böle yazmış heralde o fail bu fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Tahmini doğruymuş 10 sayfa temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 İmam niye sildin lan it, geç kaldık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Özetle kız kezbanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 aha topic. başlayalım said: hiç yakınlaşma yok fiziksel olarak. açıkcası kıza bayılmıyorum. beğendiğim yönleri var, fiziği düzgün, güzel de sayılır ama nedense tam kaptıramadım hiç kendimi. ya bırak http://i.imgur.com/KhBX7KU.gif said: tüm bu süreç 2 aylık bir süre neredeyse. http://i.imgur.com/qYqfjhi.gif said: bi ara ben zencilerin pop müziğin üzerindeki olumsuz etkisinden bahsettim. vıdı vıdı vıcı vıcı sevmiyorum abi böyle güzel pop şarkıların arasında dedim. başıyla onayladı hak verdi. said: ben hep kontrolluydum. hep öyleyimdir. kendimi ciddi ağır satarım. o yüzden ona karşı niyetimi bile hiç belli etmedim. niyetten kastım seks. olursa olur olmazsa olmaz. olması için asla kendimi zorlamam, kendimi küçük düşürmem çünkü. tam evlenilecek erkeğim bence. http://i.imgur.com/SAtWJXA.gif said: neyse önceki buluşmalarda da sürekli götüne baktım. evet güzel göttü kendisi. http://i.imgur.com/Mbj9zr8.gif said: bi ara babamdan konuştuk. bu arada wassaptaki profil fotomu babam sandığını söyledi. espri anlayışımız çok örtüşmüyor kızla, yoksa o an karşılıklı sıçana kadar güleceğimiz bir anı yaşıyor olurduk. http://media2.giphy.com/media/Fml0fgAxVx1eM/giphy.gif said: tam öpücem kızı, kız yanağını çevirdi. mnski! diye kaldım. hayatımda ilk defa bu kadar bozuldum. içten içe basıyorum kahkahayı. işin kötüsü o an yanağımı öpsem diye düşündüm ahaskdjfgh o an yeterince kafam hızlı çalıştıda daha fazla rezil olmadım. http://i.imgur.com/4ChFSzW.gif said: film repliği gibi "ben gitsem iyi olacak" demek geldi içimden.. diyemedim nedense. iyi ben gideyim dedim. kapıya kadar geçirdi. nedense hayatımın en ilginç anını o kapıda yaşadım. ayakkabıları ayağıma geçirdim, ökçesine bastım. penguen gibi ayakları sürüyerek gidicem. giysene diye fısıldadı geç oldu diye. yok ben merdivende giyerim diye fısıldadım bi yandan ayağımı kaldırıp anlatıyorum merdivende giymenin kolaylığını tarif ediyorum. dur bende şey var dedi, vestiyeri açtı bi şey aldı geldi, allah sizi inandırsın dedim aha dayak geliyo imam kaç. o da ne? abi ayakkabı çekeceği değil bildiğin levye. bacağımdan uzun yemin ediyorum. dedim onu götüme sokarsan ikimizde daha fazla rezil olmayız aslında der gibi baktım ama demedim bi şey. yok gerek yok dedim. tıııf! tıııf! diye ayakları sürüyerek apartmanın karanlığına karıştım. merdivende ayakkabılarımı giydim. http://i.imgur.com/T3WUE3x.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 şu tilkili gif'ine zaman görsem gülüyom ya asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ad3m said: EE Fistan'ı haklı çıkardın şimdi? Takılıyorduk lan negzel. ilk mesajdaki wotu okuduğunda bile kelime dağarcığı iki katına çıkacak adam hayatında bi kere haklı çıksın. yazıktır asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar